kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۴۷۷
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱

#  پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 
 
 امیرحسین ثابتی، با اشاره به تصویری از یک حمایت رسانه‌ای از مدیرمسئول روزنامه کیهان در برابر هجمه‌های برخی مدعیان اصلاحات نوشت: «حاج حسین شریعتمداری فقط یک روزنامه‌نگار و حتی قلم‌دار انقلاب نیست، او نماد یک عمر تلاش و مجاهدت و اخلاص و ایستادگی روی اصول انقلاب است. کاش دیگر رسانه‌ها نیز در برابر هتک حرمت این بزرگمرد، منفعل نبودند.»
  مبادا به ترامپ بربخورد
 کبری آسوپار: «ترامپ با اخبار دروغ یا مبهم دنبال‌ بازی با افکارعمومی ایرانیان است. دولتی‌ها و رسانه‌های همسو با دولت، باید دنبال راه‌های خنثی‌سازی این جنگ روانی باشند، اما ترجیح دادند کینه‌های قدیمی از حسین شریعتمداری را پی بگیرند، مبادا به ترامپ بربخورد. نفس نکشیم؛ اصلاح‌طلبان مشغول مذاکره‌اند!»
 تقویت برگه‌های دشمن
 سید نظام‌الدین موسوی: «‏از مذاکره دفاع کنید، از فواید مذاکره بگویید، حتی مخالفان مذاکره را هم بکوبید، اما هلهله نکنید که تا حرف مذاکره شد، دلار پنج‌هزار تومان پایین آمد. بازار را به اراده بیگانه شرطی نکنید، قیمت دلار را به خواست دشمن گره نزنید، این راه که می‌روید دفاع از مذاکره نیست، تقویت برگه‌های دشمن است.»
 چرا مذاکره غیرمستقیم؟
 عبدالله گنجی: «ما با صدام در پایان جنگ مذاکره غیرمستقیم داشتیم، الان روسیه و اوکراین مذاکره غیرمستقیم دارند. معمولاً کشورهایی که منازعه و دشمنی دارند وقتی بر سر چیزی غیر آنچه باعث اصل دشمنی است مذاکره می‌کنند غیرمستقیم است. چون اعتماد ندارند و زیر پایشان سفت نیست. طرف سوم در واقع شاهد و ثبت‌کننده است. اگر مسیر آینده هموار دیده شد و تعدیل مواضع محقق شد، بعضاً به مستقیم تبدیل می‌شود. این ششمین دوره مذاکره ایران و آمریکا بعد از انقلاب اسلامی است. در پنج دفعه قبل به تعهدات عمل نکرده‌اند.»
 اقتصاد، گروگان آمریکاپرستان!
 سید مصطفی موسوی: «اسم مذاکره که میاد دلار و طلا میاد پایین! وضعیت اقتصادی ما بیشتر از اینکه واقعا اقتصادی باشه، گروگان سیاستمدارهای‌ آمریکاپرسته!»
 داستان دلار و مذاکرات
 اسماعیل احمدی: «برا اون طرفداران دولت و وفاقیون که دارند هی خبر میزنن دلار ۵ هزار تومن ارزون شد، خندم میگیره؛ خب...‌، ۶ ماه قبل دلار ۵۹هزار تومن بود که‌ دولت... مورد حمایت شما بر سرکار اومد و دلار به این‌جا رسید، دلار رو به بی‌کفایتی و... خودتون گره بزنید نه مذاکرات شکست‌خورده.»
 ایران، لیبی نیست!
 کاربری نوشت: «متوجه باشیم که مذاکره مستقیم یا غیرمستقیم به معنی توافق نیست. خلاصه توافق ۲۰۰۳ لیبی؛ جمع شدن تمام سانتریفیوژها و بازرسی مداوم آژانس هسته‌ای و در نتیجه رفع تحریم‌ها و عادی‌سازی روابط با دنیا بود. محال ممکن هست همچین چیزی از سمت ایران پذیرفته شود.»
 تکلیف تحریم داخلی چه می‌شود؟
 سید امیر سیاح: «مستقیم یا غیرمستقیم‌اش مهم نیست، مهم این است‌ که از مذاکره، چه می‌خواهیم؟ از آن مهم‌تر اینکه اگر توافق‌نشد، پلنB ما چیست؟ بالاخره موانع تولید و صادرات (تحریم داخلی) را برمی‌دارند یا منتظر دور بعدی مذاکرات می‌مانند؟»