سلطنتطلبان تأیید میکنند وزارت ارشاد تجلیل میکند! (خبر ویژه)
انتشار سخنرانی مدیر مسئول کیهان درباره فرصتطلبیهای سیاسی جریان روشنفکری ایران در لانه جاسوسی(1 اسفند 92) و بررسی مستند سوابق چهرههایی مانند احمد شاملو، صادق هدایت و... در مقالات «7 پرده از 7 دهه زندگی روشنفکری» در روزنامه کیهان (11 و 12 اسفند 1392) بازتابهای گستردهای را در داخل و خارج از کشور برانگیخت. «خبرگزاری ایسنا» دیروز اعلام کرد که با حضور معاون هنری وزیر ارشاد از «نشان موزه بینالمللی شاملو» رونمایی میشود و وزارت ارشاد از این شاعر سلطنتطلب تجلیل خواهد کرد! همچنین اعضای شورای مرکزی گروهک «کانون نویسندگان در تبعید»! و احزاب «چپ آمریکایی» خارج کشور مقالات مختلفی را در سایتهای «گویانیوز» و «بالاترین» و... منتشر کردند تا اثر روشنگریهای کیهان را خنثی کنند، اما همه این چهرهها علیرغم فحاشیهای گسترده به شریعتمداری، سخنان او درباره سابقه جاسوسی شاملو برای نازیها و دینستیزی و پیوند او با «سلطنتطلبان» را ناخواسته تأیید کردند.
«مسعود نقرهکار» سخنگوی گروهک فراری «کانون نویسندگان در تبعید» و از فعالان ضددین اپوزیسیون برانداز در اروپا با انتشار مقاله «سخنان شما حتی وجاهت شرعی ندارد»(!) خطاب به کیهان در سایت «گویانیوز» ضمن تأیید اسنادی که کیهان درباره سوابق شاملو منتشر کرده، با بافتن صغری و کبریهای متناقض نوشت: «برخی از درباریان به ویژه فرح پهلوی شعر شاملو و سایر آثار او را دوست میداشتند و او را ستایش میکردند... و به آنها کمک مالی میکردند.» جالب است که سخنگوی «کانون نویسندگان در تبعید» تمام اسناد و استدلالهای مدیر مسئول «کیهان» - از جمله حمایت و ستایش دربار پهلوی از شاملو - را تأیید کرده است اما برای آنکه روایت رسمی جریان روشنفکری از اسطورههای جعلی آن صدمه نخورد، دهها فحش را در مقاله به اصطلاح مستند خود علیه کیهان ردیف میکند و مینویسد: «دلایل کینه و نفرت کیهان به شاملو» آن است که «شاملو امام خمینی[ره] حسین شریعتمداری را نفی کرده است.»
همچنین«بهرام رحمانی» دیگر عضو ارشد گروهک ضدانقلاب «کانون نویسندگان در تبعید» که عنوان ارتجاعی و فسیل شده «عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست ایران» را نیز یدک میکشد، در مقالهای که سایت صهیونیستی «بالاترین» و سایتهای چپ آمریکایی مانند «کار» بازنشر کردند، نوشت: «واقعیت این است که شاملو به نازیها سمپاتی داشت و این را خودش بیان کرده است... اما شاملو از همان روزهای نخست به قدرت رسیدن حکومت اسلامی در رابطه با اهداف و سیاستهای سرکوبگرانه آن هشدار داد.» این نویسنده لائیک فراری نیز اگرچه مانند سخنگوی «کانون نویسندگان در تبعید» همه استنادات و استدلالهای مدیر مسئول کیهان درباره سوابق سیاسی، فرهنگی و فکری چهرههایی مانند احمد شاملو و صادق هدایت را غیرقابل انکار یافته و تأیید میکند، اما براساس قاعده کلیشهای و نخنمای جنگ روانی رسانههای ضدانقلاب سوال میکند که «چه کسی کثیف و نازیست است؟» و پاسخ میدهد: شریعتمداری نازیست است، نه شاملو (!) چون او برنامههای «هویت» و «سراب» را ساخته است و کتابهای «نیمه پنهان» نیز که توسط دفتر پژوهشهای موسسه کیهان منتشر میشود، حملات زیادی به روشنفکران سکولار کرده است!
در این میان، خبرگزاری دولتی «ایسنا» وابسته به «جهاد دانشگاهی» دیروز (13 اسفند) اعلام کرد که «قرار است روز 21 اسفندماه ساعت 16 مراسم رونمایی از نشان موزهخانه بینالمللی احمد شاملو در خانه این شاعر واقع در دهکده کرج برگزار شود. این مراسم با حضور نمایندگان دو سازمان بینالمللی، نماینده سازمان میراث فرهنگی ایران، علی مرادخانی - معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - و علیرضا سمیعآذر برگزار میشود.» همچنین «مسعود کیمیایی» (همسر سابق گوگوش) نیز برای اعاده حیثیت از سلطنتطلبان به صحنه آمد و اعلام کرد که فیلمنامه «میراث شوم» نوشته احمد شاملو را کارگردانی خواهد کرد. همسویی بیسابقه معاونت هنری وزارت ارشاد با ضدانقلابیون فراری که اذعان به دینستیزی چهرههای جریان روشنفکری مانند شاملو و هدایت و... دارند، پدیده سوالبرانگیزی است که معلوم نیست مسئولان مربوطه چه توجیهی برای آن دارند؟!