kayhan.ir

کد خبر: ۳۷۵۴۹
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۲

اخبار ویژه

شعبان بی‌مخ‌های سیا پس از 5 سال انقلابی شدند!
ارگان فتنه‌گران مدعی شد دغدغه آشوبگران و سران آنها دغدغه‌های انقلابی و مقدس بوده است.
سایت کلمه که از پاریس و توسط برخی فراریان فتنه سبز اداره می‌شود، مدعی شده سران فتنه سبز نگران باز تولید مناسبات شاهنشاهی بوده‌اند!
آنچه گردانندگان نابغه کلمه مسکوت گذاشته‌اند، پاسخ به چند سوال است و از جمله اینکه؛ آیا به خاطر همین دغدغه کذایی بود که رضا ربع‌پهلوی ضمن حمایت از آشوبگران گفت ما و آنها در یک تقاطع تاریخی به هم رسیده‌ایم و آیا به همین علت قاطبه سلطنت‌طلبان ورشکسته - نظیر داریوش همایون و... - از فتنه سبز اعلام حمایت کردند؟ از سوی دیگر چرا حامیان سلطنت‌پهلوی در آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی که خیانت 2 کودتای بزرگ علیه منافع ملت ایران را در کارنامه خود دارند، از جنبش سبز کذایی حمایت کردند. آیا آنها طرفدار مردم ایران شده بودند یا دست‌اندرکاران آشوب سبز، در کسوت شعبان بی‌مخ‌ها و پری‌بلنده‌های جدید درآمده بودند؟ پرسش بعدی درباره محتوای شعارهای آشوبگران است که با ادعای انقلابی‌گری فتنه‌گران ناسازگار است چه اینکه پیاده نظام فتنه‌گران علنا تصریح می‌کردند «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است» و هدفشان حذف اسلام و جمهوری اسلامی است همچنان که به رسم همه کودتاگران، مقابل جمهوریت و رأی مردم ایستادند.

هراس صهیونیست‌ها از گشوده شدن جبهه جدید در جولان
پیروزی راهبردی ارتش سوریه در مرز جولان اشغالی، رژیم صهیونیستی را شوکه و هراسان کرد.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی در گزارش خود از تحولات نظامی منطقه قنیطره و درعا در جنوب سوریه اذعان کردند که تلاش و حمایت یکساله رژیم صهیونیستی از گروه‌های مسلح مستقر در این منطقه با عملیات ارتش سوریه و حزب‌الله لبنان در چند ساعت به باد رفت.
پایگاه سعودی الحدت نیوز در این زمینه اعلام کرد: اسرائیل از نتایج به دست آمده از یورش وسیع نظامی ارتش سوریه به روستاهای اشغال شده توسط تروریستها در حومه شهرهای قنیطره و درعا شوکه شده است. این یورش، توازن نظامی رژیم صهیونیستی را در این منطقه بر هم زده است. گروه‌های مسلح تروریست توانایی رویارویی با ارتش سوریه را ندارند و پایگاه استقرار خود را در منطقه از دست داده‌اند زیرا مردم برای در امان ماندن روستاهایشان از جنگ و ویرانی پس از برقراری تماس با ارتش، از گروه‌های مسلح تروریست خواستند تا فورا منطقه را ترک کنند.
به گزارش العالم، رسانه‌های صهیونیستی خاطر نشان کردند هدف از عملیات نظامی یاد شده بازپس‌گیری روستاهای اشغال شده توسط تروریستها و رساندن حزب‌الله به نزدیک‌ترین نقطه تماس با اسرائیل در جولان اشغالی است.
شبکه هفتم تلویزیون اسرائیل در تحلیل خود خاطر نشان کرد: «حزب‌الله و نیروهای بشار اسد وضعیت صحنه نبرد را کاملا تغییر داده‌اند. شورشیان سوریه بر روستاهای جنوب تسلط یافته بودند و می‌خواستند از آنها به عنوان پایگاهی برای حمله به دمشق استفاده کنند اما حزب‌الله و ارتش سوریه آنجا را به پایگاهی برای دفاع از دمشق تبدیل کردند تا در آینده از آنجا به جولان یورش ببرند».
شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گفت: نبرد ارتش سوریه در جنوب بسیار مورد اهتمام اسرائیل قرار دارد و هدف ارتش سوریه از یورش به حومه شهر قنیطره آن است که بر خط مرزی تسلط یابد.
شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی این سوال را مطرح کرد که «آیا ایرانیان با بیرون راندن شورشیان، مرز جولان را به یک جبهه باز علیه اسرائیل تبدیل خواهند کرد»؟
شبکه دهم تلویزیون اسرائیل نزدیک به ارتش این رژیم نیز از نزدیک شدن حزب‌الله به نوار مرزی جولان ابراز نگرانی کرده و گفت: «اسرائیل نمی‌خواهد سناریوی شبعا در جولان تکرار شود». منظور این شبکه استقرار یافتن حزب‌الله در شهر لبنانی شبعا همجوار با مزارع اشغال شده است که حزب‌الله از آن به عنوان محل آغاز عملیات مقاومت مشروع خود استفاده می‌کند.
از سوی دیگر شبکه هفتم تلویزیون رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد: مقابله شورشیان با حمله گسترده ارتش سوریه و حزب‌الله کار سخت و دشواری است و گروه‌های مسلح نمی‌توانند جلوی این حمله را بگیرند. اگر حمله ارتش سوریه با همین شدت ادامه یابد، احتمال فروپاشی کامل گروه‌های شورشی وجود دارد.

فتنه‌گران ورشکسته و راهپیمایی 22بهمن
دست‌اندرکاران فتنه 88 در مجمع روحانیون و برخی گروه‌های همسو از حضور در راهپیمایی 22بهمن صرف‌نظر کردند.
این طیف امسال نیز مانند سال گذشته دعوت به حضور در راهپیمایی 22بهمن کرده و در عین حال همانند پارسال از حضور در میان مردم انقلابی امتناع کردند. برخی سران مجمع روحانیون نظیر خاتمی و موسوی‌خوئینی‌ها نقش عمده‌ای در تحمیق و تحریک موسوی و کروبی به ایجاد آشوب‌ خیابانی داشتند هر چند که می‌دانستند ادعای دروغین تقلب سناریویی آمریکایی- انگلیسی- صهیونیستی برای ایجاد آشوب و بی‌ثباتی در ایران است.
حضور برخی دست‌اندرکاران فتنه در جمع مردم در سال‌های پس از فتنه 88 با اعتراض و انزجار گسترده مردم انقلابی همراه شده بود.
بنابر برخی اخبار موثق رفتار خیانت‌آمیز فتنه‌گران با نارضایتی برخی از اعضای مجمع روحانیون مواجه شده که معتقدند طیف یاد شده با آبرو و حیثیت مجمع بازی کردند. پیش از این اخباری منتشر شد که اعضای ناراضی مجمع درصدد نگارش نامه‌‌ای برای جدا کردن حساب خود از فتنه‌گران و اعلام وفاداری به نظام هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان که سال‌های طولانی عضو مجمع بوده اما از آن کناره‌گیری کرد، در گفت‌وگو با برنامه شناسنامه تصریح کرده بود: اصل فلسفه وجودی مجمع روحانیون مبارز روی این حساب بود که گروهی شکل بگیرد که جدی‌تر از دیگران پیگیر نظرات امام باشد، اما بعد از رحلت امام و به صورت تدریجی احساس ما این بود آن‌طور  که باید و شاید مسائل پیش نرفت. در روزهای بعد از رحلت حضرت امام مجموعه اعضا به عنوان بیعت با مقام معظم رهبری خدمت ایشان رسیدیم، اما در ادامه حرکت، روند به گونه دیگری رقم خورد.
وی با بیان اینکه برخی اعضای مجمع نقش مخربی در فتنه 88 داشتند، خاطرنشان می‌کند: مجمع روحانیون مبارز یک مجموعه یک دست نبود و نیست. شاید الان هم آدم‌های مجمع بین صفر تا صد متغیر باشند. من می‌دانم که الان در مجمع آدم‌هایی هستند که به نظام و انقلاب و راه امام و خط ولایت ملتزم هستند تا آدم‌هایی که در متن فتنه 88 کاملا پرده‌برداری شدند و نقش مخربی ایفا کردند. مواضع و جنبه‌های اثباتی قضیه دست همان مجموعه‌ای است که در فتنه 88 شاهد همسویی آنها با جریان‌های ضدانقلاب و ضداسلام بودیم.
رحیمیان گفت: ما فکر می‌کنیم بعضی‌ها از ابتدا نسبت به اساس تفکر حضرت امام و اسلام نابی که امام تبیین کردند اعتقاد راسخی نداشتند. بعضی‌ها هم این اعتقاد را داشتند اما به مرور زمان و به دلایل مختلف جدا شدند. همنشینی با عناصری مثل نهضت آزادی، ملی- مذهبی‌ها و... باعث شد بعضی‌ها مرز خود را با جریان‌های معاند جدا کنند و در نشریات خود از چهره‌های پلیدی که بدترین توهین‌ها را به امام، اسلام، انقلاب، عقاید شیعه و ... کردند استفاده کرده و می‌کنند. اینها را چطور می‌توان تحلیل کرد؟ من متحیر هستم که چطور همان کسی که یک روز رنجنامه مرحوم حاج‌احمد‌آقا را در تیراژی وسیع چاپ می‌کند، بعد از مدتی به مدافع سرسخت آقای منتظری تبدیل می‌شود؟
پیش از این محمدعلی ابطحی گفته بود: برخی اعضای مجمع روحانیون به خاطر منافع خود دور موسوی را گرفتند. موسوی از سر نادانی و خاتمی از سرخیانت وارد این ماجرا شدند.
او در ویدئوی منتشره خاطرنشان می‌کند: موسوی نمی‌دانست در مملکت چه خبر است در حالی که خاتمی به عکس، اقتدار نظام و امام را می‌دانست ولی در عین حالا برای گرفتن انتقام شکست خویش، موسوی را وادار به کوبیدن بر این طبل کرد.

کوتاهی در تحویل 300 هزار واحد مسکن مهر
تحویل مسکن مهر به 300 هزار خانواده متقاضی معطل انجام تعهد دولت با وزارت نیرو می‌باشد.
روزنامه دولتی ایران در گزارشی نوشت: اختصاص نیافتن تعهد 1700 میلیارد تومانی دولت باعث شده وزارت نیرو نتواند زیرساخت‌های 300 هزار واحد مسکن مهری را که قرار بود تا پایان سال انجام شود، فراهم کند.
به گزارش «ایران» در حال حاضر حدود 550 هزار واحد نیمه تمام مسکن مهر در سراسر کشور وجود دارد و 300 هزار واحد نیز آماده بهره‌برداری است که فقط مشکل آب و برق دارند.
علیرضا بلگوری عضو هیئت مدیره بانک مسکن درباره تحویل مسکن مهر گفت: واحدهای مسکن مهر بدون امکانات را به اصرار متقاضیان به آنها واگذار می‌کنیم. استراتژی ما این نیست که با تحویل واحدهای بدون امکانات زیربنایی، مشتریان گرفتار شوند. اگر مشتری تمایل داشته باشد واحد را به آنها تحویل می‌دهیم یا اینکه اگر متقاضیان مسکن مهر فکر می‌کنند خودشان پیگیری بیشتری می‌توانند داشته باشند و زودتر به واحد مسکونی آماده برسند، از نظر ساخت تقریبا می‌توانیم این واحدها را تحویل دهیم. وی گفت: مسائل آب، برق و فاضلاب را خود متقاضی می‌تواند پیگیری کند!
محمد جلیلی استاد دانشگاه درباره وضعیت مسکن مهر به «ایران» گفت: مسکن مهر یک طرح نیمه‌تمام است لذا دولت باید آن را به پایان برساند. از این رو برای آنکه منابع کشور راکد نماند باید سرعت در ساخت و ساز مسکن مهر افزایش پیدا کند. وی افزود: کسانی که در مسکن مهر ثبت‌نام کردند می‌خواهند صاحب‌خانه شوند بدین جهت دولت با ارائه تسهیلات در قالب تعریف شده می‌تواند به اتمام این طرح ملی کمک کند.

جوابیه حجت‌‌الاسلام علیخانی به یک خبر و توضیح کیهان
در پی انتشار خبر ویژه «جزو 220 نفر که بود جزو 170 نفر چی!؟» حجت‌الاسلام علیخانی اقدام به ارسال جوابیه‌ای نمود که متن کامل آن و توضیح کیهان را می‌خوانید:
جناب آقای شریعتمداری، مدیرمسئول محترم روزنامه کیهان
با سلام، با عنایت به درج مطلبی در روزنامه کیهان شماره 20991 مورخ 93/11/19 تحت عنوان «جزو 220 نفر که بود جزو 170 نفر چی؟!» دستور فرمایید مطابق قانون مطبوعات عینا و در اولین شماره پاسخ زیر درج شود: زمانی که در پاسخ به اظهارات آقای احمد توکلی مصاحبه می‌کردم، انتظار واکنش‌های تخریبی را داشتم، اما تصور نمی‌کردم که اتهام پرداخت پول از سوی آقای رحیمی به «نامزدهای اصولگرا در انتخابات مجلس هشتم» را به صورت سوال و کنایه به بنده و حتی برخی دیگر از اصلاح‌طلبان در کیهان و برخی سایت‌های همسو مشاهده کنم.
آقای محمدرضا رحیمی در نامه خود به آقای احمدی‌نژاد آورده بود: «... برای انتخابات مجلس هشتم نیز کمیته‌ای متشکل از برخی چهره‌های اصولگرا برگزار و بنا شد از کاندیداهای اصولگرا در سطح کشور از طریق کمک‌های غیردولتی پشتیبانی مالی شود...». جنابعالی به خوبی می‌دانید که: برای انتخابات مجلس هشتم با توجه به اتفاق‌نظر سه جریان سیاسی یعنی جبهه پیروان، جمعیت ایثارگران و اصولگرایان تحول‌خواه و رایحه خوش‌خدمت، «جبهه متحد اصولگرایان» شکل گرفت که در جلسات اولیه آن علاوه بر آقای احمدی‌نژاد، افرادی چون آقایان باهنر، زاکانی، توکلی، مرحوم کردان، محصولی، محمدرضا رحیمی، فدایی و... حضور داشتند و در نهایت فهرستی 270 نفره برای انتخابات مجلس از سوی شورای مرکزی جبهه متحد اعلام شد.
بنابراین؛ اولا، طبق اعلام آقای رحیمی و براساس حضور وی در ائتلاف جبهه متحد، نامزدهای اصولگرا دریافت‌کننده کمک بودند و نه رقبای اصلاح‌طلب آنان. و دوما جنابعالی که ظاهرا دامنه اشراف‌تان به همه اسرار و وقایع تا بدان حد است که گاه پیش از وقوع، از آنها خبر می‌دهید، چگونه است که این‌بار به جای اشاره به اسامی واقعی به سوال و کنایه و طرح آدرس اشتباه می‌پردازید؟ آیا بهتر نیست اگر اطلاعی از این موضوع ندارید به جستجوی نام 170 نفر در میان لیست جبهه متحد اصولگرایان بپردازید و یا همانند ما، شما نیز از قوه قضائیه بخواهید تا این نام‌ها را افشا نماید؟
کیهان:
درخصوص پاسخ ارسالی حجت‌الاسلام علیخانی، صرفنظر از فهرست کاندیداهایی که از معاون اول رئیس‌جمهور سابق کمک مالی دریافت کرده بودند و در خبر ویژه کیهان در تاریخ 93/11/19 درباره آنها پرسشی مطرح شده بود، نمی‌توان امضاء این نماینده سابق مجلس را ذیل نامه 220 نماینده مجلس در تقدیر از زحمات شبانه روزی و خدمات محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور سابق فراموش کرد و چه خوب بود که ایشان به جای تکرارنامه معاون اول به رئیس‌جمهور سابق و تفکیک اصلاح‌طلبان از اصول‌گرایان، درباره آن امضاء و ارتباط آن با جریان اصلاح‌طلبی توضیح می‌دادند.