نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان دکانی که 4 نفر مخفیانه آن را میچرخانند!
سرویس سیاسی-
روزنامه زنجیرهای بهار در گزارش تیتر یک خود بار دیگر منتقدان سیاستهای خسارت بار و فاجعه آمیز دولت نظیر خسارت محض برجام، قرارداد ننگین توتال، سند خفت بار 2030 و برجام منطقهای را مورد توهین و تهمت قرار داد و ذیل عنوان «ریشه دلواپسی تندروها کجاست؟» ابتدا منتقدان را به از دست دادن منافع مادی حاصل از تحریمها متهم کرد و نوشت: «برخی بر این اعتقادند که دلواپسیهای این اقلیت شناخته شده بیشتر از آن که از جنس سیاسی و یا حتی ایدئولوژیک باشد به علت از دست دادن منافع مادی حاصل از تحریمهاست... میتوان پذیرفت که برخی در میان جریان تندرو هستند که دقیقا به دلیل آن که منفعتطلبیهایشان به بن بست رسیده است قیل و قال به راه انداخته و با هر نوع تعاملی که از آتش تنش بکاهد مخالفند».
دراین باره گفتنی است کاسب تحریم اصطلاحی است که مدیران رانتی که چند سالی است بر گلوگاههای اقتصادی و سیاسی کشور چنبره زدهاند به هر منتقدی که در مخالفت با عملکرد و سیاستهای آنها نقدی دارد، نسبت میدادند. در ادامه نیز نشریات زنجیرهای وارد عمل میشدند و بیشترین حجم حملات و فحاشیها به منتقدان برجام وارد میکردند. اما رسوایی فیشهای حقوقی، راه اندازی صرافی آقازادهها در اوج بحران ارزی کشور، عضویت نزدیکان افراد ذی نفوذ دولتی در هیئت مدیره شرکتهای مختلف و دریافتهای خارج از عرف و نجومی، نشان داد کلاهبرداران سیاسی، به خوبی اصطلاح کاسب تحریم را به جامعه غالب کرده بودند و خود در سکوت خبری رسانههای زنجیرهای، در فضای پسا برجامی، یک کاسبی چند ده میلیاردی تحت پوشش برجام راه انداختهاند. این رسانهها اکنون به جای عذرخواهی بابت عوام فریبی و کلاهبرداری سیاسی، وقیحانه همان سیاستها را دنبال میکنند.
این روزنامه در ادامه نگاه جناحی و انحصارگرایی را به منتقدان دولت نسبت داد و نوشت :« با نگاهی به عملکرد این جریان افراطی در سالهای گوناگون میتوان به این نتیجه رسید که آنان دچار نوعی از انحصارگرایی هم هستند،...این نگاه قبیلهای به جهان سیاست هم میتواند یکی از دلایل مخالفتهای همیشگی تندروها با هر نوع تعاملی باشد.»
این روزنامه در حالی منتقدان دولت را به نگاه قبیلهای متهم میکند که جریان مدعی اصلاحات در سپر سیاسی کشور در قبیلهگرایی و باند بازی صاحب سبک است و هیچ جریانی به اندازه مدعیان اصلاحات در نگاه قبیلهای از برخورد با فساد و مفسدین گرفته تا سهم خواهی در کابینه دولت و سیاست ورزی در انتخاباتهای مختلف سابقه ندارد و حتی برخی از شخصیتها و چهرههای سیاسی این جریان نیز به این خصیصه مدعیان اصلاحات متعرفند . همین چند وقت پیش بود که اکبر اعلمی از نمایندگان اصلاحطلب سابق مجلس در مصاحبه با یکی از روزنامههای زنجیرهای گفته بود : اصلاحطلبی خود گرفتار نوعی قبیلهگرایی، تمامیتخواهی، قیمومیت، شخصیت زدگی و دیکتاتوری است و مفهومی که عملا از اصلاحطلبی استنباط میشود معطوف به مرید و مرادی، همگرایی و نزدیکی به برخی شیوخ و باندهای سیاسی پنهان و آشکار است. این روزنامه زنجیرهای در ادامه با متهم کردن منتقدان دولت به غرب ستیزی نوشت: «ریشه دلواپسی تندروها غرب ستیزی آنان است، آنها هر چه که رنگ و بویی از غرب را بدهد شیطانی میپندارند... ریشه همه مخالفتها پیش و بیش از هر دلیلی همین غرب ستیزی است. منفعت طلبی اقتصادی، نگاه جناحی و نگاهی متفاوت بخشی از حقیقت مخالفت». صرف نظر از اینکه نگاه خوش باورانه و خوش خیالانه آنها در اعتماد به غربیها جز قربانی کردن دستاوردهای گرانبهای ملت ، افزایش تحریمها و تقریبا هیچ چه دستاورد دیگری برای کشور داشته ، تورق برگههای تاریخ به خوبی به ما نشان میدهد که جریان مدعی اصلاحطلبی چگونه از قالب استکبارستیزی و ضد آمریکایی به حامیان اصلی غرب گرایی و تعامل با غرب تبدیل شدهاند و اکنون منتقدان سیاستهای خسارت بار خود را برچسب غرب ستیز میزنند.
درخواست زنجیرهایها برای اصلاح ساختار شورای سیاست گذاری اصلاحطلبان
به دنبال برگزاری انتخابات و بسته شدن لیست پولی برای شورای شهر از سوی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان اعتراضات گستردهای از سوی گروهها و شخصیتهای مختلف وابسته به این جریان صورت گرفت که نتوانسته بودند سهمی را از آن خود کنند.
در روزهای گذشته این اعتراضات اوج گرفته است، روزنامه زنجیرهای شرق در این زمینه طی گزارشی در شماره دیروز خود نوشت « رسيدن به فهرست واحد در انتخابات شوراي شهر پنجم و نيز حمايت از کانديداي واحد در انتخابات رياستجمهوري، از دستاوردهاي شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان است. اما نحوه بستهشدن فهرست شورا براي شهر تهران، اين نهاد را با نقدهاي متعددي روبهرو كرد. نقدهايي که از زمان ارائه فهرست آغاز شده و هنوز هم ادامه دارد.»
شرق در این گزارش به مصاحبه اخیر رسول منتجبنيا قائممقام حزب اعتماد ملي نیز اشارهای کرد ، منتجب نیا گفته است «... ما شوراي سياستگذاري را به عنوان يک راهحل براي اختلافات بهوجودآمده در سال ٩٤ قبول کرديم... قرار بر اين نبود که شورايي به وجود بيايد و جايگزين احزاب شود. قرار نبود بالاي سر احزاب، آقابالاسر باشد...».
منتجبنیا در ادامه تصریح کرده است «..بزرگترين خطري که وجود دارد اين است که همين ٤٠، ٥٠ نفر هم خودشان تصميمگيرنده نيستند. پشت صحنه جمعي بالغ بر پنج نفر براي همين جمع هم تصميم ميگيرند. يعني کل تصميمات در جريان اصلاحات به چهار، پنج نفر منتهي شده است. کساني که خودشان را به آقاي خاتمي نزديک ميدانند. آنها تصميم ميگيرند و همه را ملزم به اطاعت ميدانند. به هرکس که اطاعت نکند هم انگي ميچسبانند...». منتجبنيا در نهايت گفته: «بايد به شوراي هماهنگي برگرديم که نهادي رسمي و مرکب از دبيران احزاب اصلاحطلب است».
ماموریت مستقیم آمریکا به توتال و خوش باوری اصلاحطلبان
روزنامه ایران در سرمقاله خود به قلم محمد جواد حق شناس، فعال اصلاحطلب دلایل متزلزل و بیپایه مدعیان اصلاحات و حامیان دولت در تمجید از قرارداد شرکت ملی نفت با توتال را تکرار کرد.
ایران نوشت: «در شرایطی که تحرکات سیاسی علیه ایران در سطح جهانی بخصوص ایالات متحده و شخص ترامپ افزایش یافته است و در این راستا طرح جدید تحریمی از سوی مجلس سنای این کشور به جریان افتاده، انعقاد این قرارداد، پیام روشنی نه از سوی شرکتهای خارجی بلکه از سوی فرانسه و اتحادیه اروپا به آمریکا و افکار عمومی جهانی است که با سیاستهای جدید این کشور علیه ایران همراهی ندارد و آن را به رسمیت نمیشناسد. در واقع این قرارداد آب سردی بر تن آمریکای پساترامپ و مجلس سنا در دوره جدید تحرکات سیاسی علیه ایران ارزیابی میشود.»
از وقاحت دولت فرانسه در میزبانی همزمان آقای ظریف و نشست گروهک تروریستی منافقین و اتهام فساد و رشوه این شرکت که بگذریم ، ادعای عدم همراهی اتحادیه اروپا با سیاستهای آمریکا در شرایطی است که این اتحادیه چند روز قبل همزمان با رایزنیهای ظریف با مقامات اروپایی، تحریمهای ایران را بهروزرسانی کرد. و از سوی دیگر نخست وزیر سابق ایتالیا نیز صراحتا از ماموریت آمریکاییها به شرکت توتال برای حضور در پروژه پارس جنوبی سخن گفته بود . با این حساب اصلاحطلبان از کدام همراهی و به رسمیت نشناختن رویکردهای آمریکا از سوی اروپا سخن میگویند؟
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «منتقدین و مخالفین دولت که به نوعی از نتیجه انتخابات 29 اردیبهشت ماه ریاست جمهوری ناراضی هستند، هم اکنون از هر فرصتی برای تخریب دولت و اقدامات آن استفاده میکنند...به نظر میرسد این جریان باید در رفتار و منش خود در قبال آرا و اراده مردم تجدید نظر کرده و به خواست اکثریت احترام گذاشته و از هرگونه تحرک سیاسی و رسانهای که زمینه ساز ناامیدی مردم از یک سو و کند شدن روند سیاستگذاری و اقدام دولت از سوی دیگر میشود، خودداری کند. این جریان سیاسی نباید فراموش کند که تحرکات آنها به نوعی همراهی با جریانهای سیاسی خارج از ایران در سطوح منطقهای و جهانی برای به حاشیه راندن ایران از روندهای بینالمللی و انزوای بیشتر و در نتیجه تضعیف بیشتر کشور است.»
جالب است که جریانی که سال 88 همصدا با آمریکا و اسرائیل و انگلیس علیه جمهوریت نظام شورش کرد و با قلدرمآبی و قداره کشی بر ابطال آرای مردم اصرار ورزید و آدرس تحریمهای فلجکننده را به دشمن داد و 324 هزار میلیارد به اقتصاد کشور خسارت وارد کرد اکنون مدعی احترام به خواست اکثریت میشود و تأکید میکند که از تحرکاتی که موجب همراهی با جریانهای سیاسی خارج از ایران است، پرهیز شود!