نادران در نشست انجمن روزنامهنگاران مسلمان:
چرا رفسنجانی از بررسی فسادِکرسنت عصبانی میشود؟
نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ریشه فساد در دولت هاشمی شکل گرفت و با امثال کرباسچی نهادینه شد، گفت: فسادِ کرسنت به کجا میخورد که رفسنجانی از بررسی آن عصبانی میشود.
الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح دیروز در نشست انجمن روزنامهنگاران مسلمان با عنوان «آمارها از فاجعه میگوید/ بررسی تاثیرات مخرب فساد اقتصادی در بحران رکود و فاجعه بیکاری» که به همت انجمن روزنامهنگاران مسلمان در موسسه فرهنگی هنری «اسوه» برگزار شد، گفت: ریشه فساد و پولهای کثیف در دولت هاشمی شکل گرفت و با امثال کرباسچی نهادینه شد.
نادران از اینکه دلالان کرسنت ادعای مبارزه با فساد دارند، اظهار شگفتی کرد و با بیان این که مگر پیگیری فسادِ کرسنت به کجا میخورد که رفسنجانی از بررسی آن عصبانی میشود، تصریح کرد: چرا هروقت صحبت از محاکمه عاملان کرسنت میشود آقای هاشمی رفسنجانی مستقیما رهبری نظام را هدف قرار میدهد؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قاضی دادگاه استاتاویل میگوید، چون رشوهگیری طرف ایرانی متصل به یکی از مقامات عالیرتبه است از تعقیب او صرفه نظر میکنیم، آن مقام عالیرتبه کجاست؟ مقامات قضایی ایران که میتوانستند او را محاکمه کنند اما ملاحظات سیاسی داشتند و منافع آنها نیز در این بود که از این مناسبات فاسد بهرهای ببرند.
وی با اشاره به تورم 50 درصدی دولت رفسنجانی و ذکر این نکته که حتی در دولت اصلاحات هم 6 نفر از وزرای اقتصادی، همان وزرای دولت آقای هاشمی بودند، گفت: امروز نیز صاحبان همان تفکر بیشترین سهم را در سیاستهای اقتصادی دولت دارند.
این نماینده مجلس با بیان این که اگر مدیران دولتی در قاچاق دخیل نیستند با آن مبارزه کنند، اساسیترین نکته برای مبارزه با فساد یقهسفیدها کسانی هستند که قانون را میشناسند اما به آن عمل نمیکنند، گفت: عمر خدمتی بعضی از وزرای دولت آقای روحانی دو بار کنتور انداخته و به جای حل مشکلات جوانان به حل مشکلات خود میپردازند. به عنوان مثال، وام از جیب مردم میدهند که خودروسازانی رشد کنند که خودشان در آن سهام دارند و پشتیبانیهای مالی را برای انتخابات از قبل رقم بزنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این که در فرصت مناسب کارهای حسین فریدون را هم بر ملا خواهم کرد، گفت: در دولتی که با شعار گزارش صد روزه به روی کار آمد در عرض دو سال و نیم گذشته ماهیانه 5 هزار و 352 جوان تحصیلکرده کشور به ارتش بیکاران اضافه شدهاند. تا آقای رئیسجمهور و تا مقامات سیاسی کشور اطرافیان خود را از این آلودگیها پاک نکنند کشور نجات پیدا نخواهد کرد.
نادران با بیان این که نه سوئیفت را برداشتند نه ال سی باز کردند و نه مراودات تجاری با کشورها توسعه پیدا کرد و نه به تجارت بانکها مجوز دادند و فقط وعده دادند، گفت: یکی از مدیران دولتی که گفته بود ما تا امروز مشغول برجام بودیم و از امروز به بعد نوبت اقتصاد است که باید گفت اشتباه استراتژیک شما همین است.
نادران با اشاره به این که اطرافیان رئیسجمهور «باشگاه نفت و نیرو» را راهانداختهاند تا با جوش دادن معاملات نفتی ارتزاق کنند، گفت: ما اجازه نمیدهیم بار دیگر عده ای با کنسرسیومهای نفتی خارجی بر منابع نفتی این کشور همچنان مسلط شوند که تا 25 سال کسی نتواند اقتصاد ملی را از گردونه نفت نجات دهد.