kayhan.ir

کد خبر: ۵۹۴۹
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۲

خبر ویژه

خودمان را فریب می‌دهیم
مردم واقعی 22 بهمن به صحنه آمدند


مواجهه بی‌واسطه با حقیقت حضور پررنگ مردم در حمایت از انقلاب اسلامی و مقایسه آن با دایره بسته و کم‌شمار فتنه‌گران آن هم در فضای مجازی، حامیان جریان فتنه را به اعتراف واداشته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی از جمله سالروز پیروزی شکوهمند آن همواره توسط رسانه‌های بیگانه با سانسور و تحریف مواجه بوده، در این بین برخی از فعالین سیاسی که در حوادث تلخ سال 88 با اشتباهات فاحشی که در محاسبات خود داشته‌اند، در حلقه بسته خود گرفتارند که این گونه مشاهدات عینی آنان را به اعتراف در این خصوص وا می‌دارد.
«ع-الف»، فعال اصلاح‌طلب و از فعالان ستاد میرحسین موسوی یکی از حامیان فتنه 88 از جمله همین افراد بوده است. وی که به جرائمی چون اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام در مراجع قضایی محکوم شده است اما پس از مشاهدات عینی خود از حضور پرشور مردم در پاسداشت حماسه 22 بهمن زبان به اعتراف گشوده است.
خانم الف با انتشار از تصاویر حضورش در راهپیمایی 22 بهمن در فیس‌بوک با اعتراف به اشتباه فاحش محاسباتی‌اش از میزان حمایت مردم از انقلاب اسلامی و تلاش عبث حامیان فتنه در دایره بسته هم‌محفلی‌های خود خطاب به آنان می‌نویسد: باید اعتراف کنم که من تا دیروز فکر می‌کردم صحنه‌های راهپیمایی و مصاحبه‌هایی که از صدا و سیما پخش میشه ساختگی هستند. اما من دیروز با خیل عظیمی از این مردم مواجه شدم! دیروز تمام معادلات ذهنی من به هم ریخت... متاسفانه خودمون رو محدود کردیم به همین لیست حداکثر پنج هزار نفری فیس‌بوک و دائم استاتوس‌های دوستان همفکر خودمون رو لایک می‌زنیم... چرا باید خودمون رو فریب بدیم؟ من دیروز دوشادوش مردمی تا میدون آزادی پیاده‌روی کردم که به عشق ساندیس نیومده بودن! به خودمون بیایم! حقیقت جامعه ما هیچ ربطی به فیس‌بوک نداره! اینجا یه عالم دیگه‌ست».

گزینه هاشمی استاندار می‌شود
یا روحانی؟


معاون پارلمانی دانشگاه آزاد از رایزنی محمد هاشمی رفسنجانی با اسحاق جهانگیری برای انتصاب وی به  استانداری خراسان‌رضوی خبر داد.
تیمور علی عسگری که از او به‌عنوان یکی از گزینه‌ها برای تصدی استانداری خراسان‌رضوی نام برده می‌شود، در گفت‌وگوی تلفنی با «ندای انقلاب» و در پاسخ به این سؤال که سرانجام انتصاب شما برای استانداری خراسان رضوی به کجا رسید؟ گفت: متأسفانه؛ فعلاً این مباحث در حد رسانه‌ها مطرح است و هنوز چیزی در این باره به صورت رسمی مشخص نیست.
عسگری که از نزدیکان هاشمی‌رفسنجانی است با اشاره به رایزنی‌های صورت گرفته برخی اشخاص سیاسی با دولت برای واگذاری استانداری خراسان رضوی به وی تصریح کرد در این باره آقای محمد هاشمی نیز با اسحاق جهانگیری رایزنی‌هایی کرده است.
وی تاکید کرد: دوستان قسم داده‌اند که این پیشنهاد را منتفی نکنم.
به گزارش ندای انقلاب، مدت‌هاست برخی رسانه‌ها از اختلاف جدی دولت و شماری از حامیان مشارکتی- کارگزارانی درباره انتصاب استاندار استان خراسان رضوی- به ویژه یکی از گزینه‌ها یعنی نجار که به ادعای برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب از اقوام نزدیک رئيس جمهور است-حکایت می‌کند.
اخیراً در همین زمینه یکی از سایت‌های نزدیک به کارگزاران در مطلبی با عنوان «گشایش قفل استانداری خراسان با اکسیر فامیل و «سرخه‌ای» بودن!؛ هاشمی به مشهد ممنوع‌الورود می‌شود؟» از اختلاف درباره گزینه استانداری خراسان‌رضوی پرده برداشته است.

تحلیل استراتژیک
جبهه اصلاحات در چند خط!


عضو سازمان منحله مجاهدین انقلاب می‌گوید نامزدی هاشمی‌رفسنجانی در انتخابات سال 84 خطای استراتژیک و از سر اعتماد به نفس فاقد مبنا بود.
عبداله ناصری در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: در سال 84  یکی از خطاهای استراتژیک تنوع نامزد بود، ولی از آن مهم‌تر حضور آقای هاشمی را خطای بزرگ‌تر و استراتژیک‌تر می‌دانم. آقای هاشمی با توجه به اعتماد به نفس بالایی که داشت، معتقد بود که اگر ایشان بیایند به محض اینکه اعلام نامزدی کنند، سوت پایان انتخابات حتی زده می‌شود. بعضی از دوستان و بعضی جریان‌های سیاسی هم تحلیل‌شان این بود که ما هم مثل اصولگرایان حتما باید به فردی غیرروحانی یعنی کلاهی فکر کنیم.
یادآور می‌شود نامزد سازمان در آن سال (معین) سرنوشت به مراتب بدتری پیدا کرد و اصلا به دور دوم راه نیافت.
وی در عین حال با نفی ویژگی‌های شخصی حسن روحانی در انتخابات سال جاری گفت: در انتخابات امسال اگر آقای هاشمی و خاتمی نمی‌آمدند، حتما خروجی انتخابات  آقای روحانی نبود.
ناصری در ادامه درباره سرنوشت جبهه مشارکت و شکست آن گفت: کار جبهه‌ای قائم می‌شود به یک فرد و یک کاریزما و خروجی آنچنانی هم ندارد. مثل همین جبهه مشارکت در سال 77 تحت تاثیر فضای انتخابات 76 تاسیس شد. به قول سعید حجاریان بین‌العباسین شد. از عباس عبدی تا عباس دوزدوزانی. این شد ولی عملا چی؟ نه عبدی ماند در جبهه مشارکت نه دوزدوزانی. حزب باید عضوگیری‌های واقعی داشته باشد از درون بدنه جامعه؛ افرادی که مرامنامه را قبول داشته باشند و پای حزب بایستند. حزب نباید سفارشی شکل بگیرد بلکه باید خودجوش باشد. افرادی باید بنشینند و به ضرورتی پی ببرند.

DNA جان‌کری
پر از عشق به اسرائیل است


برادر وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد عشق اسرائیل در دی‌ان‌ای جان‌کری و بقیه اعضای خانواده وی است.
کامرون کری در روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: برادرم جان مانند من عاشق اسرائیل است و برای حفظ آن می‌کوشد.
وی با بی‌اساس خواندن برخی ادعاها درباره مخالفت جان‌کری با رژیم صهیونیستی نوشت: DNA علاقه به اسرائیل و نفرت از یهودی ستیزی هم چون سایر اعضای خانواده در «دی‌ان‌ای» جان کری نیز وجود دارد. جان‌کری از زمان نخستین دیدار خود از اسرائیل در دوره جوانی و زمانی که سناتور بود تاکنون به اسرائیل عشق ورزیده است. او همواره تأکید کرده که بایستی امنیت اسرائیل به عنوان خانه تمام یهودیان تضمین شود. او با رهبران مختلف اسرائیل دیدار کرده است.
برادر جان‌کری مقاله خود را با بیان این نکته که «اویگدور لیبرمن» وزیر امور خارجه اسرائیل و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر آن رژیم از مواضع «جان» حمایت می‌کنند به پایان برده است.
در همین حال مارتین شولتز رئیس پارلمان اتحادیه اروپا پس از دریافت دکترای افتخاری از «دانشگاه عبری» و در پاسخ به پرسش‌های متعدد خبرنگاران مبنی بر احتمال تحریم رژیم صهیونیستی از سوی اروپا گفت اتحادیه اروپا نمی‌خواهد اسرائیل را تحریم کند.
به گزارش جروزالم پست، وی در این باره گفت: تحریم یک کلمه با بار سنگین است. تحریم یعنی قطع کامل همکاری و تجارت بین دو کشور و ما در مورد چنین تحریمی سخن نمی‌گوییم.
وی افزود: تحریمی در کار نیست. اطمینان دارم که در پارلمان اروپا اکثریت آرا خواهان تحریم احتمالی نیستند. من به عنوان رئیس پارلمان اروپا، کاملاً موافق مسایلی همانند پیشبرد همکاری‌های علمی بین اتحادیه اروپا و اسرائیل هستم.

کشف دیرهنگام مونته‌سوری

مدتی است یک طرح تربیتی غربی در بسیاری از مهدکودک‌ها و مدارس ابتدایی شهرهای بزرگ و کوچک کشور با سرعت قابل توجهی به اجرا درآمده است. «مونته سوری» یک روش باصطلاح آموزشی است که یک معلم ایتالیایی به نام «ماریا مونته‌سوری» مبدع آن بوده است. در روش مونته‌سوری بنا بر «استقلال کودک» گذارده می‌شود، به این نحو که در این سیستم براساس اصل «تجربه‌انگاری» هر آنچه از کودک سر می‌زند ناشی از طبیعت اوست. «مونته‌سوری» خود مرید «ژان ژاک روسو» بنیان‌گذار دوران مدرنیسم بود و «زیگموند فروید» از بزرگ‌ترین حامیان «مونته‌سوری» به شمار می‌رفت.
هم‌اکنون به سبب عضویت و شیفتگی شخص «ماریا مونته‌سوری» در فرقه فراماسونری «تئوسوفی»، مجموعه‌ای از قوانین و اصول این فرقه در ذیل روش آموزشی مونته‌سوری و در قالب برنامه حل تعارض و فرهنگ صلح به کودکان آموزش داده می‌شود.
مدارس «مونته‌سوری» تحت حمایت بزرگ‌ترین نهادهای فراماسونری، سازمان ملل، خانواده‌ سلطنتی انگلیس و دولت‌های آمریکا و بریتانیا هم‌اکنون در سراسر جهان در حال تکثیر شدن است. بی‌آنکه در جزوات ترجمه شده به زبان‌های محلی و منطقه‌ای کوچک‌ترین اشاره‌ای به فرقه رازآلود «تئوسوفیسم» یا هفت مرحله رشد کیهانی مادام بلاواتسکی جادوگر که اتفاقاً از دوستان صمیمی ماریا مونته‌سوری به حساب می‌آمده، شده باشد. هند به‌عنوان زادگاه فرقه فراماسونری تئوسوفی برآمده از کمپانی انگلیسی هند شرقی هم‌اکنون دارای بیش از هزار مدرسه انگلیسی مونته‌سوری است!
در ایران یک مؤسسه داخلی تحت حمایت کالج CMTEI کانادا ابتدا تربیت مجموعه قابل توجهی از آموزگاران مهدهای کودک را به روش مونته‌سوری عهده‌دار شد. سپس به واسطه رشد فزاینده دامنه فعالیت‌ها از حمایت نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل نیز در داخل کشور بهره گرفت، به نحوی که هم‌اکنون مشهورترین مدارس و مهدهای کودک تهران و شهرستان‌های کشور برای کسب مشوق‌های جهانی هم که شده تن به سیستم آموزشی مونته‌سوری داده‌اند.
مهر ماه سال 92 همایش بزرگ «مهد و مادر» این سازمان مردم نهاد به ظاهر ساده، در تالار فرمانیه و با دعوت از بیش از سیصد مهدکودک و برخی از مشهورترین روانشناسان تهران برگزار شد. مدیر همین سازمان مردم نهاد با ثبت یک شرکت به نام «تربیت جواهری بی‌نظیر» مجوز ورود محصولات، کتب و لوازم کمک آموزشی مونته‌سوری و کسب نمایندگی از شرکت‌های خارجی به منظور تاسیس شعب و دفاتر وابسته را نیز دریافت کرده است.
مجموعه آموزش‌های برنامه درسی به اصطلاح صلح محور و فرهنگ صلح هم‌اکنون از جانب سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی به کمک مجموعه‌ای از سازمان‌های مردم نهاد داخلی، در ایران همزمان با سرزمین‌های اشغالی و سایر کشورهای مسلمان‌نشین خاورمیانه در حال اجراست. هدف نهایی از آموزش این مفاهیم به کودکان، بی‌اعتبار ساختن «فرهنگ مقاومت» و شکست سیستم اسلامی «نه- به ظلم و نه به ظالم» از درون در مواجهه با سیستم لیبرال سرمایه‌داری غربی است. به این ترتیب مسیر نو استعمارگری دوام طولانی‌تری در جهان خواهد یافت. در پی آنیم که پرونده این سیستم آموزشی خطرناک و خزنده را در کیهان بگشائیم.

دروغ‌های شاخدار به سبک رسانه‌های آمریکایی!

رسانه‌های آمریکایی معمولا از شانتاژ و تحریف و دروغ در عرصه رسانه ابایی ندارند ولی گاهی اوقات هرچند این اقدامات را در قالب به اصطلاح شگرد رسانه‌ای و عملیات روانی توجیه می‌کنند اما واقعیت آن است که ناشیانه خالی‌بندی را تا جایی ادامه می‌دهند که به دروغ شاخدار تبدیل می‌شود.
در همین حال، روزنامه واشینگتن‌پست به نقل از مقامات امنیتی آمریکا مدعی شد که یک چهره ارشد القاعده که به ایران پناه برده بود، این کشور را ترک کرده است.
جالب اینجاست که رادیو فردا ارگان سازمان سیا بلافاصله به استقبال این خبر رفته و نوشت: گزارش این روزنامه که روز جمعه، 25 بهمن، منتشر شده است، از ثروت صالح شحاته به عنوان چهره‌ای نزدیک به رهبر کنونی القاعده نام می‌برد و ادعا می‌کند که پیش از او نیز برخی دیگر از اعضای این گروه تروریستی ایران را ترک کرده‌اند.
مقامات امنیتی آمریکا، «ثروت صالح شحاته» را به عنوان معاون پیشین ایمن الظواهری، رهبر کنونی القاعده معرفی می‌کنند، 59 ساله، اهل کشور مصر که قبل از پیوستن به اسامه بن لادن در سال 1998 عضو جهاد اسلامی مصر بود.
به گفته آنها، شحاته یکی از معدود اعضای باقی مانده از حلقه قدیمی القاعده است که رابطه او با ایمن الظواهری به چند دهه قبل بازمی‌گردد و امروز بدون تردید، یکی از مجرب‌ترین تروریست‌ها محسوب می‌شود.
واشینگتن‌پست سپس مدعی می‌شود که در پی رویداد 11 سپتامبر و حوادث متعاقب آن، ده‌ها پیکارجوی القاعده و از جمله چهره‌های ارشد آن به ایران پناه بردند، اگرچه هیچ وقت مشخص نشد که آنها از چه میزان آزادی در ایران برخوردار بودند، اما به نظر می رسد که دوران اقامتشان در این کشور به سر آمده است.
آمریکایی‌ها در حالی بارها چنین ادعاهای گزافی را علیه ایران مطرح کرده‌اند که تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر صحت ادعاهای مضحک خود ارائه نداده‌اند.