رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خبر داد
توقیف ۸۵۰ خودروی لوکس در ۱۰ روز
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد شبانه پلیس با خودروهای متخلف حادثهساز و ایجاد مزاحمت از نوع «دور دور» خبر داد و گفت: از ۱۲ اردیبهشت تاکنون ۱۷۰۰ دستگاه توقیف شدهاند که ۸۵۰ از آنها، خودروی لوکس بودهاند.
به گزارش فارس، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه به آغاز طرح خط سفید از هفته آینده بعد از تعطیلات مبعث اشاره کرد وگفت: فاز اجرایی جدید اجرای طرح خط سفید در سال 94 را از روز یکشنبه آغاز خواهیم کرد که تمرکز در هسته مرکزی تهران است اما از تقاطعهای مهم سطح شهر تهران نیز غافل نخواهیم بود.
وی ادامه داد: ساماندهی گذرگاههای عابر پیاده و حرکت بین خطوط از جمله اهداف پلیس راهور در اجرای طرح خط سفید است.
سردار حسینی با توجه به بحث طرحهای شبانه اظهارداشت: بحث کنترل معابر در ساعات پایانی شب و اولیه بامداد در دستور کار است؛ سال گذشته 2 شب در هفته این طرح را اجرا میکردیم اما با توجه به حساسیتهای موجود و مطالبات مردم که خواستار برخورد و کنترل رانندگان پرخطر و دارای رفتارهای تهاجمی بودند ما از اواسط اردیبهشت ماه این طرح را به صورت مستمر و شبانه اجرا کردیم.
وی افزود: در این طرح با رانندگان پرخطر و دارای تخلفات حادثهساز و همچنین با کسانی که با دور دور کردن موجب ایجاد جو بدبینی و ناامنی روانی جامعه میشوند، برخورد لازم صورت میگیرد.
این مقام ارشد راهور تصریح کرد: از 13-12 اردیبهشت ماه بالغ بر 1700 دستگاه از خودروهایی که مرتکب تخلف حادثهساز و ایجاد مزاحمت از نوع دور دور کرده بودند، اعمال قانون شدند و به پارکینگ اعزام شدند. وی تعداد لوکسهای توقیف شده در این طرح را 850 خودرو عنوان کرد.
سردار حسینی یکی از مصادیق بینظمی را عبور موتورسواران از پیادهروها و چراغ قرمزها عنوان کرد و گفت: پلیس وظیفه ایجاد نظم را بر عهده دارد و با کلیه مصادیق بینظمی مقابله میکند.
وی بحث جدی دیگر در حوزه راهور را توزیع بار و پخش مواد خوراکی، شوینده و غیره دانست و گفت: در آینده نزدیک برای ساماندهی این حوزه نیز طرحهایی اجرا خواهد شد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به سوالی در مورد دور دور کردن ماشینها و اینکه برخورد با این افراد وظیفه کدام پلیس است، گفت: ایجاد بینظمی برابر قانون مجازات اسلامی جرم است و برای آن مجازات تعیین شده، چرا که دور دور زدن با رفتارهای دیگری همچون سرعت، سد معبر، توقف غیر مجاز و غیره همراه میشود که مصداق بارز بینظمی است.
حسینی ادامه داد: به دنبال برخی از اتفاقاتی که در سطح جامعه با آن مواجهیم، هیچ تفکیکی بین وظیفه تخصصی پلیسها نیست، اینکه بگوییم پلیس راهور یا انتظامی یا امداد یا امنیت مطرح نیست بلکه همه اینها موظفند با این مصداق بینظمی برخورد لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه 200 تقاطع تهران دارای دوربین ثبت تخلف است، گفت: در 700 تقاطع نیز هوشمندسازی انجام شده که امیدواریم به 600 تا 700 مورد دوربین ثبت تخلف برسیم.
وی در مورد تصادفات عابران پیاده گفت: اگر عابر پیاده مقصر باشد کارشناس راهور سهم تقصیر عابر را در کروکی لحاظ میکند.
وی در پایان در خصوص طرح ترافیک و عدم رسیدن کارت طرح ترافیک به افراد ثبتنام شده در این طرح، خاطرنشان کرد: همین که فرد در سیستم ثبتنام کرده باشد و پذیرش اولیه را گرفته باشد و در سیستم پلاکش تعریف شده باشد کافیست و اگر کارتی به کسی نرسیده باشد نباید نگران باشد.
همچنین در این نشست رئیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، سرهنگ مراد مرادی را به عنوان معاون آموزش، فرهنگ ترافیک و اطلاعرسانی پلیس تهران معرفی کرد و برای سرهنگ جهانی آرزوی موفقیت کرد.