معاون آموزش ابتدائی آموزشوپرورش:
دریافت «پول» در طرح جبران عقبماندگی درسی دانشآموزان «ممنوع» است
معاون آموزش ابتدائی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به طرح جبران عقبماندگی درسی دانشآموزان گفت: دریافت هرگونه وجه از خانوادهها در قالب این طرح غیرقابلقبول و «ممنوع» است.
رضوان حکیمزاده، در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دوره ابتدائی، دوره یادگیری مهارتهای سواد پایه برای دانشآموزان است، اظهار داشت: در برنامه امسال، «طرح حامی» در نظر گرفته شده تا حمایت آموزشی مستمر از دانشآموزان و یادگیرندگان انجام شود.
حکیمزاده با اشاره به اینکه بر اساس این طرح، دانشآموزانی که در ارزشیابی کیفی- توصیفی نوبت اول در دروس فارسی، علوم و ریاضی نتیجه «نیازمند به تلاش بیشتر» و «قابلقبول» را کسب کردهاند، بهعنوان جامعه هدف در نظر گرفته شدهاند، افزود: در مدارس، با هدایت مدیران و در قالب ساعتهای جبرانی، تلاش بیشتری برای بهبود وضعیت تحصیلی این دسته از دانشآموزان انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: این طرح هماکنون به مدارس سراسر کشور ابلاغ شده و اسامی دانشآموزان مشمول، توسط مدارس استخراج و ثبت شدهاند. فرصت باقیمانده از سال تحصیلی بهعنوان دوران طلایی برای جبران عقبماندگیهای تحصیلی تلقی میشود و ضروری است مدیران و معلمان با جدیت از این فرصت بهره بگیرند.
معاون آموزش ابتدائی با تأکید بر اینکه دریافت هرگونه وجه از خانوادهها در قالب این طرح غیرقابلقبول و ممنوع است، گفت: برای اجرای طرح حامی اعتبارات مشخصی اختصاص یافته و به استانها ارسال شده است. علاوهبر این، از ظرفیت نیروهای داوطلب و همراه نیز استفاده خواهد شد. دریافت هزینه از دانشآموزان و خانوادهها در چارچوب این طرح به هیچ عنوان مورد تأیید وزارت آموزشوپرورش نیست.
حکیمزاده با تأکید بر نقش مهم مشارکت خانوادهها گفت: از والدین میخواهیم ضمن همکاری با مدارس، فرزندان خود را برای حضور مؤثر در این کلاسهای جبرانی تشویق کنند تا شاهد ارتقای سطح یادگیری در پایان سال تحصیلی باشیم.