رویکرد «آمریکایی- انگلیسی- صهیونیستی» جهان را با موجی از درگیریها مواجه خواهد کرد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ادامه رویکرد خطرناک «آمریکایی-انگلیسی- صهیونیستی»، سیاست جهانی را با موجی از درگیریها، جنگها و تنشهای ویرانکننده مواجه خواهد کرد.
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی که در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشت، نوشت: همانطور که پس از ورود تانکهای صهیونیستی به غزه، در نامهای به شهید رئیسی به آغاز «عصر استبداد بینالمللی» به رهبری آمریکا اشاره کردم و نوشتم که «پس از غزه به لبنان، سوریه و کشورهای دیگر حمله خواهد شد»، تلاشهای آشکارِ اخیر ترامپ و تیم او برای الحاق کانادا، کانال پاناما وگرینلند به آمریکا، انتشار نقشههای تجاوزطلبانه اسرائیل و طمع به کشورهای همسایه فلسطین را نمونههای هشداردهنده و قطعی از آغاز «عصر استبداد محور نظام بینالملل» به رهبری آمریکا، انگلیس و اسرائیل میدانم.
به گزارش مهر، رضایی افزود: ادامه این رویکرد خطرناک «آمریکایی-انگلیسی- صهیونیستی»، سیاست جهانی را با موجی از درگیریها، جنگها و تنشهای ویرانکننده مواجه خواهد کرد.
حوادث سوریه نتیجه بیتوجهی به نیروی ایمان و اراده بود
رضایی همچنین در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینکه جنگ تحمیلی را باید از سه منظر و لایه یعنی سختافزار، نرمافزار و مهمترین وجه آن یعنی مغزافزار مطالعه کرد، اظهار داشت: فرماندهان و فرماندهی با نوآوری و خلاقیت و ابتکار عملیاتی در لایه سوم جای داشت و این بخش جای مطالعه فراوان دارد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری این موضوع که هرگاه از اصول و قواعد موفقیت در دفاع مقدس فاصله بگیریم شکست میخوریم، خاطرنشان کرد: اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک و موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ میدهد و در دفاع مقدس تکیه ما بر نیروی با ایمان و خلاق و مبتکر و بااراده رزمندگان و فرماندهان بود و البته از تجهیزات و فناوری برای تکمیل نیروی دفاعی خود استفاده کردیم.
وی ادامه داد: امروز خانه سست عنکبوت رژیم صهیونیستی پشت دیوار تکنولوژی و حمایتهای نظامی آمریکا و انگلیس و اروپا پنهان شده است و این نیروی انسانی با ایمان و خلاق و مبتکر و با اراده است که میتواند این بنیان سست را پشت دیوارهای فناورانه به لرزه اندازد.
رضایی در پایان تصریح کرد: عملیات، تاکتیک را تسهیل و استراتژی را تقویت میکند و اینگونه بود که در دفاع مقدس جوانانی که تنها ۴۵ روز آموزش دیده بودند ولی طراحی عملیاتی بگونهای بود که آنها میتوانستند در مقابل افسران کارکشته رژیم بعث بجنگند. نوآوری و ابتکار عملیاتی ارکان اساسی پیشرفت نظامی است.