kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۲۹۸۹
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
طنین مقاومت در جشنواره عمار

شب ویژه «امت مقاومت» درمیان خیل پرشور مردم برگزار شد (اخبار ادبی و هنری)

 
 
 
شب ویژه «امت مقاومت» در پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم و نمایندگانی از جبهه مقاومت سه‌شنبه شب 11 دی در سینما بهمن تهران برگزار شد. 
به گزارش خبرنگار کیهان، این مراسم با هدف تجلیل از مقاومت و پایداری در برابر ظلم و استکبار جهانی برگزار شد و سخنرانی‌ها و اجراهایی توسط شخصیت‌های برجسته جبهه مقاومت و هنرمندان متعهد صورت گرفت.
تیسیر سلیمان، از مؤسسین گردان‌های قسام، هم‌سلولی شهید یحیی سنوار در زندان‌های رژیم صهیونیستی و همرزم محمد ضیف، به عنوان یکی از سخنرانان ویژه این مراسم بود. وی با تأکید بر وحدت انسانی در برابر ظلم، اظهار داشت: «ما همه انسان‌ها یکی هستیم و می‌خواهیم عالم ظلم کبود اشغالگران را از بین ببریم.»
در ادامه مراسم، علی مرتضی، خبرنگار لبنانی، با بیان اینکه «هیچ‌گاه در زندگی از من تکریم نشده جز الان و ایران ما را تکریم می‌کند. فقط تکنولوژی‌های ایران پشتیبان ما بوده است»، به تشریح ویژگی‌های پیروزی و شکست پرداخت و به وقایع ۷ اکتبر و تحولات منطقه اشاره کرد. وی همچنین به حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و مقاومت مردم این کشور اشاره کرد و گفت: «در این جنگ بیش از ۵۰۰۰ تن را شهید کردند و فکر کردند که می‌توانند لبنان را از بین ببرند. اما جوانانی را دیدند که نهضت زیتون را زنده کردند. وقتی جنگ شروع شد، هدف فقط از بین بردن حزب‌الله نبود بلکه همه حامیان و دوستداران حزب‌الله را هدف قرار دادند و فکر‌ کردند اگر رهبر ما را بِکُشند ما عقب‌نشینی می‌کنیم. اما در یک سال به اندازه ۳۰ سال سلاح وارد کشور کردیم و ما همچنان در مقابل اسرائیل مقاومت می‌کنیم.» مرتضی همچنین درباره جشنواره عمار گفت: «جشنواره عمار و این ایده، من را تحت تاثیر قرار داد. این جشنواره فرصتی است تا خانواده شهدا را تکریم کنیم و شما نقطه آغاز و روشنایی در رسانه‌ها در مقابله با رسانه‌های دشمن هستید.» در این مراسم، جایزه ویژه شهیده وفاء العدینی به علی مرتضی اهدا شد.
محمدحسین خلیل، هنرمند فلسطینی هم در این مراسم به اجرای برنامه پرداخت. او با تأکید بر نقش هنر در ترویج و زنده نگه داشتن مقاومت، گفت: «مقاومت با هنر است. همه ایمان داریم خانواده شهدا هستند که مقاومت را زنده نگه می‌دارند. هدف شهدا ایستادگی است.» در این بخش از مراسم، فانوس جشنواره مردمی فیلم عمار توسط خانواده شهید امیرعبداللهیان به محمدحسین خلیل اهدا شد.
حمیدرضا غریب‌رضا، فعال جهان اسلام، نیز در این مراسم گفت: «جشنواره عمار در زمان فتنه و حق و باطل خودش را نشان می‌دهد. ما کسانی هستیم که فرمایش رهبرمان سیدعلی خامنه‌ای را لبیک گفتیم و این‌گونه صدای مقاومت ما به آمریکا و غرب می‌رسد. شهید قدس، حاج قاسم سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد. مردی از نقطه دور دست ایران آمد، فرزند کشاورز بود و باغیرت به سمت قدس می‌رفت.» علی العطار نیز دیگر هنرمندی بود که به اجرای قطعاتی پرداخت و یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و گفت: «با وجود دردها به دلیل از دست دادن فرمانده عزیزمان سید حسن نصرالله، خوشحالم که در خدمت جشنواره بین‌المللی عمار هستم. دوست داشتم در این مراسم باشم تا حامل صدای مجاهدین باشم. امروز همه با هم می‌گوییم که شهید مقدسمان، شهید قاسم سلیمانی، را فراموش نخواهیم کرد و تأکید می‌کنیم که مسیرمان همین است.»
سفیر یمن هم در پایان این مراسم سخنرانی کرد. او با اشاره به نامگذاری جشنواره به نام عمار یاسر، گفت: «عمار یاسر یمنی بوده و جشنواره عمار نیز به همین نام است. فلسطین وصیت مقاومت است. ما باید پشتیبان فلسطین باشیم....»