kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۱۴۰۳
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۶
وزیر آموزش‌وپرورش:

سال آینده ۷۲هزار معلم استخدام می‌شوند

 
وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه آزمون هماهنگ ملی سال آینده برای دانش‌آموزان پایه ششم و نهم برگزار خواهد شد، از جذب ۷۲هزار معلم جدید در سال آینده خبر داد.
به گزارش ایرنا، رضامراد صحرایی در همایش ملی تقدیر از شوراهای آموزش‌وپرورش اظهار داشت: آموزش‌وپرورش سال آینده سیاست راهبردی تقویت مدارس دولتی را دنبال می‌کند، مدارس دولتی در اولویت هستند، بنابراین تنوع مدارس کاهش می‌یابد. نهضت ارتقای کیفیت در مدارس راه افتاده و امروز مهم‌ترین دغدغه این وزارتخانه است.
وی جذب معلمان جدید در این وزارتخانه را مورد اشاره قرار داد و افزود: تاریخی‌ترین آزمون استخدامی کشور در سال گذشته برگزار شد که از نظر کمی و کیفی منحصربه‌فرد بود. سال آینده بیش از ۷۲هزار معلم جدید با آزمون ورودی وارد آموزش‌وپرورش خواهند شد و نزدیک به ۲۰هزار معلم جدید از دانشگاه‌های فرهنگیان و شهیدرجایی وارد نظام آموزشی می‌شوند. این میزان جذب را بیش از ۶۰درصد کل استخدام‌های دولت برآورد کرد، همچنین سیاست راهبردی آموزش‌وپرورش در سال آینده ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است و مدارس دولتی برای ما اصل است.
 توضیحات وزیر درباره میانگین معدل دانش‌آموزان
وی در ادامه به انتقاد از کسانی پرداخت که با اعلام میانگین معدل دانش‌آموزان اقدام به سیاهنمایی علیه این وزارتخانه می‌کنند پرداخت و گفت: برخی به جای آنکه امید را ببینند، اعلام کردند میانگین معدل رشته علوم انسانی ۸.۷۵ است؛ آیا این معدل حاصل عملکرد دولت دوساله است؟ این معدل پایه دوازدهم است و ما به طور شفاف به مردم گفتیم «این وضعیت آموزش کشور در دولتی است که آن را تحویل گرفتیم.»
وزیر آموزش‌وپرورش درباره وضعیت واقعی معدل دانش‌آموزان کشور اظهار داشت: در دوره ابتدائی، ارزشیابی توصیفی است و معدل نداریم؛ در دوره متوسطه اول معدل پایه هفتم ۱۶.۹۴، پایه هشتم ۱۶.۸۵ و پایه نهم ۱۶.۸۹ است. در پایه دهم معدل دانش‌آموزان رشته تجربی ۱۵.۶۲، رشته ریاضی ۱۶.۹‌، علوم انسانی ۱۳.۸۴ و علوم و معارف اسلامی ۱۵.۸۴ است. در پایه یازدهم معدل دانش‌آموزان رشته ریاضی ۱۵، تجربی ۱۵.۶۱، علوم انسانی ۱۳.۸۸ و معارف اسلامی ۱۵.۱۶ است، این موارد که معدل کل است، نمرات واقعی دانش‌آموزان کشور است و با ماجرای معدل کتبی تفاوت‌هایی دارد.
صحرایی تصریح کرد: چرا افرادی که نسبت به معدل پایه دوازدهم که ضریب ۴۰درصدی قطعی در کنکور دارد، دغدغه‌مند هستند ولی وقتی فقط کنکور به تنهائی سهم داشت و میانگین دروس تخصصی داوطلبان کنکور در رشته ریاضی فیزیک کمتر از ۱۰درصد بود، حساس نبودند. هم‌اکنون معدل ۱۱.۵ از ۲۰ یعنی ۵۷.۷ از ۱۰۰ درصد و تأثیر مستقیم در راهیابی به دانشگاه دارد. رئیس‌جمهور نسبت به معدل دانش‌آموزان حساس است و چندین جلسه درباره معدل دانش‌آموزان برگزار کرده، کدام رئیس‌جمهوری این رفتار پدرانه را دارد؟