kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۸۹۱۶
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۳
مدیرعامل پالايشگاه اصفهان با تاكيد بر رهنمود مقام معظم رهبري:

باتكيه بر جوانان دانش‌بنيان‌ها بالغ بر90 درصد از قطعات بومي‌سازي شد

مديرعامل پالايشگاه اصفهان اظهارکرد: با اعتماد به علم جوانان ایرانی در پالایشگاه اصفهان حدود ۹۰ درصد از قطعاتی که در پالایشگاه استفاده می‌شود توسط شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان‌ها تولید می‌شود و پالایشگاه در نظر دارد این موضوع را به تولید تجهیزات برساند.

 

اصفهان- خبرنگار كيهان:

وي تصريح كرد: از 67 هزار قطعه اين پالايشگاه بالغ بر60 هزار قطعه توسط همين شركت‌هاي دانش‌بنيان و به دست جوانان ايراني ساخته شده كه بايد به ايراني بودن خود افتخار كنيم.
محسن قدیری در نشت با خبرنگاران با بيان اينكه پالایشگاه اصفهان وظیفه تأمین سوخت ۱۷ استان کشور را برعهده‌ داردگفت: پالایشگاه اصفهان تا سال ۱۴۰۵ در نظر دارد که ظرفیت پالایشی نفت خام را به ظرفیت بهینه و پایدار ۳۶۰ هزار بشکه در روز رسانده و از منابع ملی صیانت کند.
وي افزود: از جمله مهم‌ترین طرح‌های پالایشگاه اصفهان تکمیل طرح جامع زیست‌محیطی، بهبود فرآیند و بهینه‌‌‌سازی، اصلاح و بهبود زیرساخت آب و انرژی و رفع تنگناهای عملیاتی و افزایش ایمنی و همچنین توجه ویژه به مسائل زیست‌محیطی است.
مديرعامل پالايشگاه اصفهان همچنين اظهار داشت: احداث واحد جدید گوگردزدایی در راستای رعایت الزامات بهبود کیفیت محصولات تا دستیابی به استانداردهای یورو نیز از جمله اهدافی است که در افق ۱۴۰۵ تعیین شده است.
قديري اذعان داشت: تا پایان شهریورماه با احداث دو واحد آمین، یک واحد آب ترش، دو واحد تصفیه گازوئیل، یک واحد هیدروژن و بازیافت و جامد‌‌سازی گوگرد راه‌اندازی خواهد شد. بیش از یک میلیارد یورو تاکنون در پالایشگاه اصفهان برای اجرای این پروژه‌ها هزینه شده است.
وي با تاکید به اینکه در واحد تصفیه گازوئیل و یوتیلیتی و افسایت، روزانه ۱۰۰ هزار بشکه گازوئیل تصفیه و به استاندارد یورو ۵ می‌رسد، ۵۱۱ میلیون یورو برای احداث این واحد هزینه شده است خاطرنشان کرد: این واحد با وجود تشدید تحریم‌ها در حال راه‌اندازی بوده و بیش از ۹۰ درصد از مراحل آن در کشور و توسط مهندسان ایرانی انجام شده است. ۴۰ میلیون نفر ساعت در مدت زمان انجام این پروژه مشغول به کار شدند.
مديرعامل پالايشگاه اصفهان تصریح کرد: احداث واحدگوگردزدایی ته‌مانده برج‌های تقطیر برای حذف ناخالصی‌ها و کاهش گوگرد موجود در ته‌مانده برج‌های تقطیر با هزینه ۶۴۲ میلیون دلار در حال انجام است.
وي با اشاره به اینکه پالایشگاه، سال گذشته در رتبه سوم سودآوری بین شرکت‌های بورسی بود، افزود: در سه ماهه نخست امسال نزدیک به ۱.۳ هزار میلیارد تومان سود پالایشگاه افزایش پیدا کرد و به سرعت در حال تبدیل به پتروپالایش هستیم.