وزیر صنعت ۵ طرح صنعتی را در اصفهان افتتاح کرد
بهرهبرداری پنج طرح صنعتی روز جمعه با حضور علیرضا رزمحسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت و عباس رضایی استاندار اصفهان و جمعی از مسئولان استانی آغاز شد.
به گزارش ایرنا، پس از ۱۳ سال وقفه مرحله دوم شرکت حایر تهران(احیای واحد صنعتی غیرفعال مهیا گاز) با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت به بهرهبرداری رسید.
دستاورد گام دوم شرکت حایر تهران(احیای واحد صنعتی غیرفعال مهیا گاز) بومیسازی و تعمیق ساخت داخل و دانش فنی و تولید لوازم خانگی و کاهش وابستگی خارجی است.
ظرفیت سالانه این مرحله شرکت حایر تهران ۲۸۲ هزار دستگاه لوازم خانگی و تولید سالانه ۲۱ هزار تن اجزا و قطعات فلزی لوازم خانگی است.
میزان سرمایهگذاری برای این فاز ۲۲۰ میلیارد ریال و میزان صرفهجویی ارزی ۱.۵ میلیون یورو است که ۲۴۲ نفر در این مرحله به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.
مجموع ظرفیت سالانه پروژه هوشمندسازی فرآیندهای تولید ۹۲ هزار سرویس است همچنین برای این طرح ۱۸۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری شد و میزان صرفهجویی ارزی ۱۳۰ هزار یورو است و به صورت مستقیم سههزار و ۱۰۰ نفر مشغول به کار هستند.
همچنین با حضور وزیر صمت طرح تعمیق ساخت داخل و افزایش ظرفیت تولید تلویزیون هم به بهرهبرداری رسید، ظرفیت قبلی این طرح ۵۳۰ هزار دستگاه بود که با افتتاح این طرح ۴۷۰ هزار دستگاه افزوده شد و مجموع ظرفیت سالانه یک میلیون دستگاه است میزان سرمایهگذاری در طرح تعمیق ساخت داخل و افزایش ظرفیت تولید تلویزیون ۱۰۰۰ میلیارد ریال معادل ۳.۲ میلیون یورو است.
میزان صرفهجویی ارزی در این طرح هشت میلیون و ۵۰۰ هزار یورو است و به صورت مستقیم برای ۲۸۱ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
افتتاح طرح افزایش ظرفیت تولید ماشین لباسشویی از دیگر طرحهای بهرهبرداریشده در سفر وزیر صمت به اصفهان بود.
مجموع ظرفیت سالانه این طرح یک میلیون و ۵۷۶ هزار و ۸۰۰ محصول است و حدود ۳۲۲ میلیارد ریال برای این طرح سرمایهگذاری شده است.
افتتاح پروژه تکنولوژی Iot در یخچالهای ساید بای ساید هوشمند از دیگر طرحهای افتتاح شده توسط وزیر صمت بود.
مجموع ظرفیت سالانه این پروژه ۲۶۱ هزار محصول است، میزان سرمایهگذاری در این طرح ۲۰۰ میلیارد ریال و میزان صرفهجویی ارزی ۸۶۷ هزار یورو است و به صورت مستقیم ۱۵۰ نفر مشغول به کار هستند.
تولید فولاد کشور ۹ درصد رشد یافت
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری تولید فولاد کشور ۹ درصد رشد یافته است و براساس شیوهنامه، تمامی محصولات آن قابلیت عرضه در بورس را دارند.
بر اساس اطلاعات موجود این آمار بیانگر این است که ایران در تولید فولاد نسبت به دنیا ۱۶ درصد رشد مثبت داشته است و کشورهای ویتنام و چین هم با تولید ۴.۶ و ۱.۶ درصد رشد مثبت با فاصله زیاد بعد از ایران قرار گرفتند.
به گزارش ایرنا، علیرضا رزمحسینی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اصفهان در سالن جلسات استانداری افزود: از هر کسب و کاری در راستای اشتغال خرد و تولید حمایت خواهیم کرد تا مشکلات مرتفع شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وضعیت ورق فولادی در کشور بیان کرد: براساس شیوهنامه تمام کالاهای ورق در بورس عرضه میشود.
وی اظهار داشت: ما به دنبال حذف دلالان مالی هستیم و برخی از کالاهای راهبردی به صورت اعتباری اسنادی به قیمت بورس عرضه میشود.
وی بخش اصلی گرانیها را به دلیل وضعیت ارز و رشد نقدینگی دانست و گفت: با کمک فعالان اقتصادی از این شرایط عبور خواهیم کرد و امیدواریم به قیمتهای متعادل در سطح بازار دست پیدا کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: متاسفانه بهدلیل رشد نقدینگی در کشور طی سال جاری و سال گذشته و همچنین در سنوات گذشته باعث شده کالاهای مزیتدار در مقاطع مختلف هجوم بیاورد و بازار کاذب بوجود بیاید.