رئیس جامعه المصطفی العالمیه:
برخاستن جامعه المصطفی از متن انقلاب و حوزه دلیل هجمه به این نهاد علمی است
رئیس جامعه المصطفی العالمیه درباره هجمههای اخیر علیه جامعه المصطفی گفت: به دلایلی در برخی از رسانهها تلاشهایی در این زمینه صورت گرفت، چراکه المصطفی نهاد علمی آموزشی و پژوهشی برخاسته از متن انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی در نشست رونمایی از آثار پژوهشگاه بینالمللی المصطفی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی برای کسانی که قرنها احساس حاکمیت مطلقه بر سرنوشت کشورها داشتهاند، قابل تحمل نیست.
به گزارش رسا، رئیسجامعه المصطفی العالمیه گفت: دشمنان نظام اسلامی برای اثبات ناکارآمدی حکومت دینی، از عدم توفیق حکومتهای دینی در گذشته سخن میگویند، بنابراین اگر انقلاب اسلامی توانایی دین در اداره درست جامعه جهانی را عرضه و تبیین کند، استناد و توجیه آنها زیر سؤال میرود، به همین خاطر تمام تلاش خود را برای سرنگون کردن انقلاب اسلامی به کار بستهاند و تا امروز بدون لحظهای درنگ در جهت نابودی انقلاب اسلامی سعی و تلاش کردهاند.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی در ارتباط با هجمههای اخیر علیه جامعه المصطفی اظهار داشت: به دلایلی در برخی از رسانهها تلاشهایی در این زمینه صورت گرفت، چراکه المصطفی نهاد علمی آموزشی و پژوهشی برخاسته از متن انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه بوده است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه خاطرنشان کرد: چند سال گذشته دانشگاه آکسفورد همایشی را با عنوان دانشگاههای اثرگذار اسلامی در جهان برگزار کرد که دانشگاه الازهر مصر با هزار سال قدمت، دانشگاه المدینه به عنوان نماد تفکر افراطی که منشأ بسیاری از اعمال افراطی منطقه است و دانشگاه المصطفی را به عنوان دانشگاههای اثرگذار اسلامی جهان معرفی کردند.
وی گفت: هرچند در این چند سال اخیر ضریب رشد علمی کندتر شده است، اما باز هم رتبه رشد علمی ایران رتبه نخست جهان است.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی بااشاره به دستاوردهای مطرح شده توسط مراکز علمی جهان اظهار داشت: در زمان رژیم پهلوی، جمعیت دانشجویان ایران 170 هزار نفر و آمار دانشجویان بانوی کشور، کمتر از 20 درصد بوده است، در حالی که امروز این آمار به 4 میلیون نفر رسیده و بیش از 60 درصد جمعیت دانشجویی ما را بانوان تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه امروز پیچیدهترین جراحیها در مراکز علمی و پزشکی ایران انجام میشود، گفت: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی ارائه اندیشهای در عالم و پرورش انسانهای مستحکمی است که امروز تاریخ را در جهان ورق میزنند..
رئیسجامعه المصطفی العالمیه تأکید کرد: منکر کمبودها و کاستیها نیستیم، اما امروز در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و ضروری است که به ابعاد ایجابی نظام اسلامیاشاره کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی در رابطه با تولیدات علمی مراکز حوزوی، بیان داشت: حدود 150هزار جلد کتاب توسط مراکز مختلف حوزهای تولید شده است و170 نشریه علمی پژوهشی و ترویجی در حوزه علمیه قم تولید میشود.
وی با بیان اینکه 270 گرایش علمی در متن حوزه و 400 رشته در المصطفی وجود دارد، مطرح کرد: پژوهشگاه بینالمللی المصطفی مهمترین مرکز پژوهشی جامعه المصطفی است و بخشی از این تولیدات ناظر به خود انقلاب اسلامی بوده است.