مسئول سازمان بسیج زنان کشور:
هدف از انتشار فیلم برخورد مأمور پلیس با دختر جوان، شکستن اقتدار ناجا و قانون حجاب بود
مسئول سازمان بسیج زنان کشور گفت: انتشار فیلم برخورد مأمور نیروی انتظامی با یک قانونشکن، زمینه سوءاستفاده را برای فرصتطلبان فراهم کرده تا قانون عفاف و حجاب و اقتدار نیروی انتظامی را زیر سؤال ببرند.
مینو اصلانی با بیان اینکه به اذعان بسیاری از صاحبنظران، قانون حجاب به حفظ کرامت زن کمک میکند، به فارس گفت: ماجرای از پیش طراحی شدهای فیلمبرداری شده و فیلم آن در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود و دستمایه زیر سؤال بردن قانون حجاب و عفاف و اقتدار نیروی انتظامی در کشور میشود، در حالی که قانون حجاب مانند بسیاری دیگر از قوانین کشور لازمالاتباع است و نیروی انتظامی همواره منشأ خدمات بسیار زیادی در تأمین امنیت مردم بوده است.
اصلانی افزود: هر فرد و گروهی که قانون را نقض کنند، باید توسط ضابطان که حافظ اجرای قانون هستند تذکر لازم را دریافت کنند وگرنه با زیرپا گذاشتن قوانین و حرمت نداشتن قانون، نظم اجتماعی به کلی مخدوش خواهد شد.
وی با بیان اینکه تودههای مردم و مسئولین باید نسبت به پاسداشت قوانین کشور اهتمام داشته باشند، ادامه داد: در تمام دنیا توهینکنندگان به مأمور دولت در حین انجام مأموریت مؤاخذه میشوند، اما در جو رسانهای که در کشور به راه افتاده است، قانونشکن محق نشان داده شده در حالی که این خانم پلیس، هم آسیب دیده است و هم با فحاشی قانونشکن مواجه شده است. مسئول سازمان بسیج زنان کشور تصریح کرد: نباید اجازه داد با بروز چنین اتفاقاتی زمینه تمسخر قانون رسمی کشور ایجاد شود.
نقد حجاب اجباری با مقاصد سیاسی
مطرح میشود
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه معضل بدحجابی در جامعه به عدم همافزایی لایههای مختلف حاکمیتی و غیرحاکمیتی بازمیگردد، اظهار داشت: اگر مسئله بدحجابی را تنها به یک نهاد یا علت منتسب کنیم، راه را به اشتباه رفتهایم.
کبری پورعبداله با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیش از 20 دستگاه را برای اقدام در بهبود حجاب در جامعه موظف کرده بود، به فارس گفت: این سؤال مطرح است که اعضای دستاندرکار که در این مصوبه نام برده شدهاند در این مدت در مقوله حجاب چه کردهاند؟ خروجی قابل توجهی از اقدامات این نهادها به جز تعدادی جلسات دیده نشده است.
پورعبداله افزود: برخی مسئله معیشت و مشکلات اقتصادی را در بروز بیحجابی دخیل میدانند که تا حدودی میتواند درست باشد اما نمیتواند علت تامه در این موضوع باشد زیرا در افراد متمول جامعه ظهور و بروز بیتوجهی به حجاب و عفاف بیشتر دیده میشود.
وی با بیان اینکه نقد حجاب اجباری با مقاصد سیاسی مطرح میشود و اجبار در حجاب نمیتواند عامل فرهنگی بروز بیحجابی باشد،گفت: اقناع و الزام در موضوع حجاب با توجه به منافع غیرقابل انکار حجاب، باید همزمان و توأم باشد و نمیتوان اجبار را به اقناع موکول کرد. ممکن است حق مطلب در کارهای فرهنگی در حوزه حجاب ادا نشده باشد اما اگر در جامعه ما افرادی نسبت به موضوع حجاب کماطلاع باشند، جاهل مقصرند.
این عضو هیئت امنای انجمن حقوق خانواده ایران تصریح کرد: برخی به دنبال خلق صحنههایی در موضوع امر به معروف و نهی از منکر در حوزه حجاب هستند تا بلافاصله با بهرهبرداری سیاسی، آن را به حجاب اجباری ربط دهند و اهرم فشاری علیه حجاب ایجاد کنند در حالی که تنها به صحنهسازی رسانهای متوسل میشوند و دستشان از منطق در این موضوع خالی است.