کد خبر: ۳۱۷۲۲۵
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳

خودم دیدم!(گفت و شنود)

گفت: رئیس جبهه اصلاحات گفته است؛ «حملات رژیم صهیونیستی به معنای تأیید آن از جانب آمریکا نیست‌»!
گفتم: ولی نتانیاهو با صراحت اعلام کرده که حمله به ایران با موافقت و کمک آمریکا بوده است و ترامپ هم تاکید کرده رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران موافقت آمریکا را کسب کرده بود.
گفت: ایشان اظهار علم کرده و حتی فرموده‌اند؛ «‌آمریکا در مواردی تلاش کرده مانع گسترش درگیری شود‌»! 
گفتم: پس چرا بعد از ناکامی رژیم صهیونیستی در حمله به ایران، خود آمریکا هم وارد معرکه شد و به ایران حمله کرد؟
گفت: این اصلاحاتچی‌ها چه عشق و علاقه‌ای به آمریکا دارند که حتی وقتی خود آمریکا هم به جنایاتش اعتراف می‌کند، اصلاحاتچی‌ها آن را انکار می‌کنند؟!
گفتم: نوکر یکی از خان‌ها بدجوری عاشق خان بود و هر روز در وصف خان دروغ‌بافی می‌کرد و کسی هم به او محل نمی‌گذاشت. یک روز برای جلب توجه گفت؛ خان ما شب‌ها در آسمان پرواز می‌کند! مردم که دیدند دیگر شورش را درآورده است نزد خان رفتند و اعتراض کردند که نوکر شما ادعا می‌کند که شما در آسمان‌ها پرواز می‌کنید! خان گفت؛ من حتی توی رختخواب هم نمی‌توانم خودم را جا‌به‌جا کنم چه رسد به پرواز در آسمان، وقتی به نوکر گفتند که خان ادعای تو را تکذیب می‌کند، گفت؛ خان غلط کرده، به گور پدرش خندیده! خودم دیدم پرواز می‌کند!