تروریسم صهیونیستی-۱۴
آتش تروریسم صهیونیستی در بیشه روباه پیر!
- 13 نوامبر 1947.م: تروريستهاى يهودى، طى حملاتى به حيفا، يك پليس انگليسى را كشته و 26 سرباز را مجروح كردند.
- 14 نوامبر 1947.م: اعضاى گروه اشترن، دو پليس و سرباز انگليسى را كشتند.
- 21 دسامبر 1947.م: دو سرباز گارد انگليسى، در اثر گلوله، در يكى از خيابانهاى بيتالمقدس به شدت زخمى شدند. ايرگون اعلام كرد كه تيراندازى مذكور به تلافى تجاوز به يك دختر يهودى از سوى اعضاى همان هنگ صورت گرفته است.
-28 ژانويه 1948.م: صهيونيستها در نزديكى دروازه يافا به سوى سربازان انگليسى شليك كردند، و در نتيجه 3 نفر مجروح شدند.
- 3 فوريه 1948.م: دو پاسبان انگليسى توسط يهوديان در رِخُووت به قتل رسيدند.
- 28 مارس 1948.م: يك زن و يك سرباز انگليسى در اثر شليك گلوله كشته شدند. هفت نفر ديگر در بخش قديمى بيتالمقدس در اثر تيراندازى يهوديان مجروح شدند.
- 6 آوريل 1948.م: يهوديان، يك اردوگاه در حال تخليه ارتش انگليس را مورد حمله قرار دادند، و 9 نفر را به همراه افسر فرمانده آن، در نزديكى باروس حنا به قتل رساندند. اعضاى گروه ايرگون كه به لباس پليس ملبس بودند و از اتومبيل استفاده مىكردند، مسئوليت حمله را به عهده داشتند. آنها با اتومبيل در اطراف اردگاه دور مىزدند، و بدون هدف شليك مىكردند.
- 20 آوريل 1948.م: در جاده حيفا - تلآويو، دو سرباز انگليسى مجروح، و يك نفر كشته شدند. يك كاميون در حال عبور يهودى به سوى آنها شليك كرده بود.
- 28 آوريل 1948.م: يك پاسبان انگليسى و دو پاسبان عرب، در نزديكى نهاريه با شليك گلوله كشته شدند.
حمله به تأسيسات
پليس و ارتش
- 22 اگوست 1944.م: ساختمانهاى پليس در يافا و تلآويو مورد حمله قرار گرفت، و چند افسر پليس كشته شدند.
- 27 سپتامبر 1944.م: حملات اعضاى ايرگون به 4 دستگاه اتومبيل پليس، به چند پليس و عدهاى غيرنظاميان تلفاتى وارد كرد.
- 28 دسامبر 1945.م: حمله به مركز و ايستگاههاى پليس در بيتالمقدس، يافا، و يك پادگان نظامى در تلآويو؛ به مرگ يك افسر پليس، 2 پاسبان و يك سرباز انگليسى؛ و همچنين، و 4 سرباز و يك پليس عرب منجر شد.
- ژانويه - آوريل 1946.م: چندين حمله تروريستى، منجر به وارد آمدن صدمات عظيم به اموال شد، و تلفاتى انسانى به بار آورد.
- 25 آوريل 1946.م: اعضاى گروه اشترن ساكن تلآويو، با سلاحهاى خودكار و بمبهاى ضد نفر وارد پاركينگ نظامى نيروهاى انگليسى شده، 7 سرباز آنها را كشتند. دو نفر از سربازان در حال خواب به قتل رسيدند.
- 24 اكتبر 1947.م: سه انفجار در مركز بيتالمقدس، نزديك پستهاى نظامى در اطراف منطقه يهودى رخ داد. 8 سرباز انگليسى و 2 غيرنظامى مجروح شدند.
- اول مارس 1948.م: گروه ايرگون باشگاه افسران گلداسميت را در بيتالمقدس منفجر كردند. و در اين انفجار، 13 نفر كشته و 16 نفر زخمى شدند.
- 13 مارس 1948.م: گروه ايرگون ساختمان شنلر در بيتالمقدس را كه محل مركز ارتش انگلستان بود، با خاك يكسان كرد.
- 29 سپتامبر 1948.م: مركز پليس مركزى در حيفا منفجر شد. در اين انفجار، 10 نفر كشته و 54 نفر مجروح شدند. همچنين، ساختمانها به كلى ويران شد.
گروگانگيرى غيرنظاميان انگليسى
هنگامى كه اعضاى سازمانهاى تروريستى صهيونيست توسط مقامات انگليسى دستگير و به جرم جنايت محكوم شدند، سازمانهاى مذكور، نظاميان بريتانيايى و مقامات غيرنظامى آنها را به گروگان گرفتند. آنها تهديد كردند كه در صورت آزاد نشدن محكوم شدگان، گروگانها را خواهند كشت.
در 27 ژانويه 1947.م، وندهام قاضى انگليسى، در رابطه با حكم اعدام دوف گرونر، يكى از اعضاى ايرگون، ربوده شد. گرونر به هنگام يك حمله تروريستى دستگير شدهبود. تنها وقتى قاضى را رها كردند، كه افسر فرمانده در فلسطين، به گرونر حق داد تا در مورد حكم صادره، از هيأت مشورتى سلطنتى انگلستان، درخواست تحقيق و تجديدنظر كند.
گروگانگيرى نظاميان انگليسى
29 ژوئن 1946.م: انگليسىها براى تروريستهاى دستگير شده كمسن و سال يهودى حكم شلاق صادر كردند. در 27 دسامبر 1946.م، اين حكم در مورد يك تروريست ايرگون اجرا شد. در 29 دسامبر 1946.م، سه افسر انگليسى كه پيشتر توسط گروه ايرگون ربوده شده بودند، در يكى از ميدانهاى تلآويو، در ملأ عام، شلاق خوردند.
ارسال بستهها و نامههاى حاوى بمب براى مقامات انگليسى
- اول اكتبر 1946.م: سفارت انگلستان در رم، در اثر انفجار بمب ويران شد. گروه ايرگون مسئوليت انفجار را به عهده گرفت. بعداً سازمانهاى تروريستى صهيونيست اعلام كردند كه يكى از دشمنان آنها از طريق ارسال يك محموله بمب پستى ترور شده بود.
- ژوئن 1947.م: اكتشاف به عمل آمد كه نامههاى ارسالى به آدرس وزراى كابينه انگلستان، حاوى بمب بوده است.
- 3 سپتامبر 1947.م: بمبهاى پستى به آدرس اداره جنگ، در اتاق بررسى اداره پست لندن منفجر شد، و 2 نفر را مجروح كرد. اين عمل به ايرگون و اشترن نسبت داده شد.
- 16 دسامبر 1947.م: يك بخشنامه از سوى ايرگون به دست روزنامه تايمز و ديگر مقامات و افراد انگلستان رسيد. در بخشنامه ذكر شده بود كه انگلستان در پى آن است تا براى ابقاى خود در فلسطين، آتش جنگ را ميان اعراب و يهوديان برافروزد؛ بنابراين، ايرگون عمليات خصمانه خود عليه انگلستان را در خارج از فلسطين نيز انجام مىدهد. سياست ايرگون عبارت است از جنگ با بريتانيا تا كسب آزادى. ايرگون نقشهاى از فلسطين و ماوراى اردن كشيده بود در حالى كه دستى مشترك، كه تفنگى را محكم نگهداشته است در آن به چشم مىخورد. زير آن اين شعار نوشته شده بود: تنها پاسخ ما اين است.