کد خبر: ۱۰۰۳۸
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۷

شهردار: تامین نهال و بذرهای تبریز از شمال کشور میلیاردها ریال هزینه تحمیل کرده است

تامین بذر و نهال فضای سبز تبریز از اقلیم مرکزی و شمالی کشور، باعث تحمیل هزینه‌های میلیاردی سالانه شده است.
تبریز- خبرنگار کیهان:

شهردار تبریز گفت: متاسفانه سالهای متمادی است که نهال و بذر مورد نیاز فضای سبز تبریز، از طریق واحدهای گیاهی مناطق مرکزی و شمالی کشور تامین می‌شود در حالی که با توجه به سردسیر بودن شمال غرب، نهاده‌های گیاهی تبریز، می‌بایست در شرایط جغرافیایی و اقلیمی سردسیر، تامین شود.
صادق نجفی افزود: تامین بذر و نهال از دیگر استان‌ها، در حالی باعث تحمیل هزینه‌های میلیاردی سالانه به شهرداری می‌شود که عملا و با توجه به اختلاف آب وهوایی تبریز با آن مناطق، بخش عمده‌ای از گونه‌های گیاهی کاشته شده، به هدر می‌روند.
وی یادآور شد: برای جلوگیری از این نارسایی، بایستی نیازهای گل و گیاه، در خود منطقه تامین شود و شهرداری به همین منظور از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در این زمینه حمایت می‌کند.
نجفی، خواستار توجه «سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تبریز» به این مسئله شد و افزود: چنین امری ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر، موجب تامین نهاده‌های گیاهی بومی و حذف هزینه خرید نهاده‌های دامی از دیگر استانها و ایجاد رقابت در بخش خصوصی برای پیشرفت بیشتر می‌شود و باید از ظرفیت‌های علمی گیاه پزشکی و کشاورزی به خوبی استفاده کرد.