kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۰۸۳۲
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳
 وزیر جنگ پیشین اسرائیل: مرتکب جنایت جنگی شده‌ایم

زلزله سیاسی در سرزمین‌های اشغالی پس از اعتراف به نسل‌کشی در غزه

 
 
 
«موشه یعلون» وزیر پیشین جنگ و رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اذعان کرد که ارتش رژیم در حال پاکسازی نژادی در شمال نوار غزه است. صحبت‌های «یعلون» واکنش سخت مقامات کنونی رژیم را درپی داشت. 
کشتار بی‌گناهان و غصب سرزمین مردم فلسطین جزئی از هویت رژیم صهیونیستی تا به امروز بوده است اما رژیم با همدستی رسانه‌های آمریکایی همیشه سعی کرده است تا تاریخ رذالت‌های خود را مخفی ‌کند. 
البته جنگ کنونی رژیم کودک‌کش علیه مردم فلسطین آنچنان مرزهای خشونت و توحش را جابه‌جا کرده است که حتی دیگر تمامی غول‌های رسانه‌ای غربی- آمریکایی هم نمی‌توانند خون مردم بی‌گناه فلسطین را سفید شویی کنند طوری که حتی رسانه‌های غربی نیز مجبور شده‌اند دست به اعتراف بزنند که، صهیونیست‌ها در حال نسل‌کشی در فلسطین هستند. اما به جز اعترافات رسانه‌های غربی، برای اولین بار برخی مقامات سابق رژیم و رسانه‌های عبری مانند «هاآرتص» نیز اذعان دارند که رژیم صهیونیستی به دنبال اخراج اجباری و نسل‌کشی مردم غزه است. 
پاکسازی نژادی می‌کنیم!
به عنوان مثال همین دیروز اعلام شد، «موشه یعلون» وزیر پیشین جنگ و رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که «ارتش اسرائیل درحال پاکسازی نژادی در شمال نوار غزه است.» طبق گزارش شبکه المیادین، «یعلون» در این باره افزود: دیگر «بیت لاهیا» و «بیت حانون» وجود ندارد و ارتش درحال حاضر درحال فعالیت در «جبالیا» است و تلاش می‌کند این منطقه را از حضور اعراب خالی کند.
هدف اصلی رژیم از 7 اکتبر تا به امروز اخراج فلسطینی‌ها از سرزمین اجدادی‌شان بوده است ولی مقاومت تا پای جان اجازه نداد که رژیم به هدف شیطانی خود برسد. به همین روی از نیمه‌های مهر ماه امسال رژیم صهیونیستی طرح جدیدی برای کشتار و اخراج اجباری را پیش برد که تخریب کامل غزه از شمال تا جنوب این باریکه را دنبال می‌کند و درصورتی که اهالی غزه حاضر به ترک خانه‌هایشان نشوند یا از گرسنگی و سوتغذیه جان می‌بازند یا با بمباران‌های رژیم شهید می‌شوند. 
«یعلون» در همین رابطه بیان می‌کند که «به شمال نوار غزه نگاه کنید، این یک کوچ اجباری است که در حال انجام است، حالا شما هر نامی که دلتان می‌خواهد بر آن بگذارید، این یک طرح برای کوچ اجباری فلسطینیان جهت اسکان مهاجران یهودی به جای آنها است.» این ژنرال سابق رژیم صهیونیستی افزود: «ما نباید دست و پای خود را گم کنیم، کسی که به دنبال ایجاد این شرایط برای ما است، دقیقا همانی است که اکنون ما را رهبری می‌کند، اسرائیل امروز در مسیر پاکسازی نژادی قدم بر می‌دارد و این حوادث به طور بالفعل امروز رخ می‌دهند، دیگری خبری از بیت لاهیا و بیت حانون نیست و نوبت به جبالیا رسیده است، اصولا آنها در حال پاکسازی این مناطق از هر فلسطینی هستند.»
عصبانیت مقامات صهیونیست از این اعترافات 
اعترافات «موشه یعلون» در میان مقامات صهیونیست نادر است بخصوص که وی مقام بالایی هم در رژیم داشت. این اعترافات برای کابینه «بنیامین نتانیاهو» بسیار دردناک بود تا جایی که «ایتامار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به سخنان «موشه‌ یعلون‌» وزیر جنگ پیشین این رژیم اظهار داشت: «این اظهارات درباره پاکسازی نژادی در غزه کذب، تخیلی ‌و‌ خطرناک است و موجب خدشه‌دار شدن وجهه‌ اسرائیل در جهان می‌شود.»
همچنین «گیدون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم در واکنش به سخنان «یعلون» گفت «صحبت‌های موشه یعلون ناپسند است که باعث آسیب به ما می‌شود، جهان عرب سخنان او را تکرار می‌کند ولی دلیلی برای این وجود ندارد.»
«یوآو گالانت» وزیر اسبق دفاع رژیم که تحت پیگرد بین‌المللی هم هست نیز واکنش سختی به «یعلون» نشان داد و گفت «سخنان او دروغی است که به دشمن ما کمک می‌کند. من جنگجویان و فرماندهان ارتش اسرائیل را در زمانی که جنگ سخت علیه حماس، حزب‌الله و ایران را رهبری می‌کردم، دیدم که بر اساس بالاترین استانداردهای قابل اجرا عمل می‌کردند. به یعلون پیشنهاد می‌کنم از گذشته امنیتی خود خجالت نکشید، واقعیت‌ها را یاد بگیرید و عذرخواهی کنید.»
یعلون: از سخنان خود عقب‌نشینی نمی‌کنم!
از زمانی که «یعلون» این سخنان را بیان کرده است مورد حملات بی‌امان مقامات کنونی رژیم قرار گرفته تا صحبت‌های خود را پس بگیرد ولی وزیر پیشین جنگ در تازه‌ترین واکنش‌ها گفت که بر اظهارات قبلی خود در آن «اسرائیل» را به «پاکسازی قومی» در منطقه متهم کرده بود، پایبند است. وی در ادامه افزود «من به نمایندگی از فرماندهانی که در شمال غزه خدمت می‌کنند، جایی که جنایات جنگی رخ می‌دهد، صحبت می‌کنم. سربازان اسرائیلی هم جان خود را به خطر می‌اندازند و هم با شکایت در دادگاه کیفری رو‌به‌رو خواهند شد.»
همچنین این افسر سابق از «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی راست افراطی اسرائیل انتقاد کرد و گفت: «او به شرایطی که جمعیت غزه را به نصف می‌رساند افتخار می‌کند و هیچ مشکل اخلاقی با مرگ ۲ میلیون نفر در غزه ندارد.»
درخواست صهیونیست‌ها برای توافق
ادامه جنگ برای رژیم صهیونیستی دیگر امکان‌پذیر نیست؛ هزینه‌های سرسام‌آور جنگ، عدم آزادی اسرای صهیونیست و ابهام در رسیدن به دیگر اهداف تعیین شده درخواست‌ها برای آتش‌بس را افزایش داده است تا جاییکه که «اسحاق هرتزوگ» رئیس جعلی رژیم صهیونیستی گفت «من به رهبری اسرائیل، میانجیگران و جهانیان اعلام می‌کنم که این زمان مناسبی برای انعقاد توافق تبادل است.»
مهم‌ترین مسئله رژیم صهیونیستی با وجود شخم زدن غزه با بمب‌های آمریکایی پیدا نکردن اسرای صهیونیست است بخصوص که این اسرا به دلیل محاصره شدید و بمباران در آستانه مرگ قرار دارند. به همین خاطر مقامات رژیم حاضر شده‌اند تا تن به توافق و حتی آتش‌بس بدهند.
 روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» به نقل از منابع مطلع خبر داد نهادهای امنیتی این رژیم معتقدند که اسرائیل به مرحله‌ای رسیده که می‌تواند جنگ در غزه را پایان داده و اسرا را بازگرداند. «آحارونوت» افزود: «تیم مذاکره‌کننده شبانه‌روز در تلاش است تا شرایط لازم و راهکارهای ممکن برای امضای توافق تبادل اسرا را مهیا کند.»
 این روزنامه صهیونیستی در ادامه نوشت «مادامی که کابینه تصمیم به توقف جنگ در غزه نگیرد، هیچ‌گونه توافق تبادل اسرایی در کار نخواهد بود.» همچنین رسانه‌ها خبر داده‌اند در صورت توافق میان مصر و رژیم صهیونیستی، احتمال دارد در ماه دسامبر گذرگاه رفح در جنوب غزه بازگشایی شود.
«یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی هم از دولت «نتانیاهو» خواست که تن به توافق برای بازگرداندن اسرای صهیونیست بدهد. «لاپید» گفت «ما باید جنگ غزه را متوقف کنیم و برای گروگان‌ها توافق کنیم... اگر توانستیم جنگ در لبنان را پایان دهیم، قطعاً می‌توانیم به جنگ غزه نیز پایان دهیم و گروگان‌ها را به خانه بازگردانیم. هنوز گروگان‌هایی آن‌جا زنده هستند. احتمالا نیمی از 101 گروگان زنده باشند. امیدوارم این تعداد بیشتر باشد. مهم نیست». 
اما جریان راست افراطی رژیم بشدت مخالف هرگونه توافق است و خواستار توافقی کلان که امکان دست‌یابی آن وجود ندارد، به همین روی «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با رادیو «ارتش اسرائیل» بیان کرد «توافقی که در حال حاضر مطرح است، همه ربوده‌شدگان را بر نخواهد گرداند.» بن‌گویر افزود: «اگر توافق آتش‌بسی صورت بگیرد و معامله‌ای غیرمسئولانه‌ای منعقد شود، من استعفا خواهم داد.» این وزیر افراطی رژیم در آخر هدف واقعی خود را بیان کرد و گفت «من در هر جلسه از اهمیت کوچ داوطلبانه ساکنان غزه صحبت می‌کنم و الان شرایط مهیاست.»
ادامه اعتراضات جهانی در حمایت از فلسطین
از سوی دیگر ده‌ها شهر در سراسر جهان در حمایت از فلسطین به خیابان‌ها آمدند و تنها اسپانیا، در 50 شهر با برپایی تجمعاتی با شعار «آتش‌بس برای ثبات؛ نه به تروریسم و نسل‌کشی» خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه شدند.