مردم تبریز از خرید گوشت گرم و تازه خودداری کنند
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز از نظارت بر توزیع فرآوردههای گوشتی به منظور تامین امنیت غذایی شهروندان خبر داد و گفت: مردم از خرید و مصرف گوشت گرم و تازه خودداری کنند.
کریم قدرتی اظهار داشت: هر چند تاکنون گزارشی از ابتلا به تب کریمه کنگو در بین شهروندان گزارش نشده اما توجه به عدم خرید گوشت گرم از توزیعکنندگان غیرمجاز و توجه به برچسب و مهر این سازمان در سطح شهر، ضامن سلامتی شهروندان است و کوتاهی در توجه به این امر منجر به، بهخطر افتادن سلامت مصرفکنندگان میشود.
وی افزود: تامین امنیت غذایی مردم وظیفهای خطیر برای دستگاههای فعال و شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی است که به هیچ عنوان امکان اغماض در آن وجود ندارد.
قدرتی ابراز داشت: بخشی از این وظیفه مهم و حساس برعهده کشتارگاه صنعتی مجموعه شهرداری تبریز است که با رعایت دستورالعملهای اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز وظیفه خود را به انجام میرساند.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز ادامه داد: در جریان کشتارهای روزانه دامهای سبک و سنگین در کشتارگاه، نظارتهای بهداشتی توسط متخصصان امر مبنی بر آزمایش دامهای ذبح شده و همچنین رعایت دستورالعمل زنجیره پیش سرد قبل از توزیع گوشت انجام میشود و از خروج هرگونه گوشت تازه ذبح شده بدون سپری نمودن زنجیره پیش سرد ۲۴ ساعته جلوگیری شده و دامهای مشکوک به هر نوع بیماری ضبط و معدوم میشوند.
قدرتی اضافه کرد: بر اساس تاکید بهداشتی و دستور ابلاغی از سوی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی برای مقابله با شیوع بیماری تب کریمه کنگو تمام گوشتهای تهیه شده توسط این کشتارگاه، ۲۴ ساعت کامل در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد فریز و پس از ویروسکشی احتمالی وارد چرخه توزیع میشود.