مرحله نخست واحد تولید کنسانتره میوه در ارومیه راهاندازی شد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: مرحله نخست واحد تولید کنسانتره میوه با سرمایهگذاری آلمانیها در شهرک صنعتی فاز ۳ راهاندازی شد که در قالب آن خط تولید رب با ظرفیت ۶۰۰ تن در روز در حال فعالیت است.
علی عبدلی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی با استفاده از آخرین تکنولوژی روز، تولیدکننده انواع کنسانتره و آبمیوه است، افزود: فاز نخست این واحد تولیدی برای ۱۱۰ نفر ایجاد اشتغال کرده است و فاز دوم آن نیز طی سه ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی ادامه داد: آلمانیها برای احداث این واحد تولیدی ۲۰ میلیون یورو سرمایهگذاری در نظر گرفتهاند که تاکنون ۱۳ میلیون یورو آن انجام شده است.
وی اضافه کرد: در صورت بهرهبرداری کامل از این کارخانه کنسانتره بیش از ۵۰۰ ظرفیت شغلی در ارومیه ایجاد میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی با بیان اینکه احداث این واحد تولیدی بهصورت ۱۰۰ درصد با سرمایهگذاری خارجی انجام میشود، گفت: زمین مورد نیاز برای احداث این کارخانه در شهرک صنعتی فاز ۳ در اختیار سرمایهگذاران آلمانی قرار
گرفته است.