مصرف همزمان کدام مواد غذایی برای کبد «سم» است؟ (پزشکی)
یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و «ناراحتیهای کبدی» خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند.
به گزارش تسنیم، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید «خون ناصالح» و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله «کبد» است.
در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر است و باعث تهدید سلامت میشود،اشاره شده است:
- مصرف لبنیات با گوشت بهویژه گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و...
- مصرف تخممرغ و ماهی
- مصرف سرکه و حلیم
- مصرف لبنیات و ترشیجات
- مصرف پنیر و ماست چکیده
- پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)
- سرکه و عدس
- سرکه و ماش و سرکه و ماست
- مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
- مصرف انار و حلیم
- مصرف خربزه و عسل
- مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
- مصرف کله گوسفند و انگور.