kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۰۰۴۳
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۵
یک مسئول در وزارت کار:

بنگاه‌های اقتصادی دارای بیشترین نیروی انسانی در اولویت حمایت دولت هستند

مدیرکل حمایت از پایداری مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار گفت: بنگاه‌های مشکل‌دارِ با بیشترین نیروی شاغل در اولویت رسیدگی و حمایت قرار دارند.




کریم یاوری در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، با ‌اشاره به اولویت رسیدگی به بنگاه‌های مشکل دار در سال جاری اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از حیث حفظ نیروی کار، تثبیت و پایداری مشاغل به موضوع رسیدگی به وضعیت بنگاه‌های مشکل دار ورود می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل شده و ریاست آن بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است، ادامه داد: وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کشور، جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه، اتاق بازرگانی ایران و بانک مرکزی نیز از اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هستند که کارگروه‌های استانی ستاد هم در هر استان تشکیل شده‌اند.
مدیرکل حمایت از پایداری مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار افزود: برای اطلاع اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از روند فعالیت کارگروه‌های استانی، به طور متناوب برخی از جلسات ستاد در استان‌های بزرگ صنعتی تشکیل می‌شود. در همین راستا، اولین جلسه ستاد تسهیل در سال جاری در اردیبهشت ماه در استان مرکزی برگزار شد و مشکلات مرتبط با شرکت‌های بزرگ در این استان را مورد بررسی و رصد قرار داد.
یاوری ادامه داد: در اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به میزبانی استان مرکزی مشکلات شرکت‌های ایرالکو، هپکو، واگن پارس، آذرآب، نورد و لوله صفا، نورد پروفیل ساوه، ماشین سازی اراک، شرکت گلپونه پارس و شرکت هیبرید زرندیه مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی برای حل مشکلات آنها اتخاذ شد.
وی تاکید کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت صیانت از نیروی شاغل در بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار با اولویت صنایع و بنگاه‌های اقتصادی در بخش تولید مواد غذایی، از طریق کارگروه‌های استانی تسهیل و رفع موانع تولید و در صورت لزوم از طریق ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید آن دسته از صنایعی که دارای بیشترین فراوانی در بین بنگاه‌های مشکل‌دار هستند را به سرعت در کارگروه‌ها مطرح و رسیدگی به مشکلات آنها را با توجه به تعداد نیروی انسانی شاغل در این بنگاه‌ها در اولویت قرار خواهد داد.
مدیرکل حمایت از پایداری مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار تاکید کرد: ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هر بنگاه اقتصادی که تعداد نیروی انسانی بیشتری در آن مشغول به کار باشد را در اولویت رسیدگی قرار می‌دهیم و در حال حاضر بیشترین نیروی شاغل در صنایع غذایی فعالیت می‌کنند و این صنایع در صدر بنگاههای دارای بیشترین مشکلات قرار دارند.
همچنین صنایع قطعه سازی کشور نیز نیروی شاغل زیادی دارند که این صنایع نیز مورد رصد و پیگیری قرار گرفتند. به همین دلیل صنایع غذایی و صنایع قطعه سازی در اولویت برنامه‌های جلوگیری از ریزش نیروی شاغل قرار دارند.