kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۴۹۳۴
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۸

اخبار ورزش جهان



  2 شرط زیدان برای قبول هدایت چلسی
بنا بر ادعای دیلی میل، زین الدین زیدان برای قبول هدایت تیم فوتبال چلسی دو شرط اساسی اعلام کرده است.
بعد از دور شدن چلسی از کورس تیم‌های صدرنشین در لیگ برتر، انتقادها از مائوریسیو ساری شروع شد و بعد از بازی برابر منچسترسیتی که با شکست ۶ بر صفر این تیم همراه بود، به اوج خود رسید. از زین‌الدین زیدان به عنوان گزینه جانشین ساری در تیم چلسی یاد شده است. زیدان بعد از اتمام کارش در رئال مادرید، هنوز هدایت تیمی را بر عهده نگرفته است.
زیدان برای قبول هدایت تیم چلسی دو شرط اعلام کرده که شرط اول، حفظ ادن هازارد ستاره تیم است. گفته می‌شود هازارد از رئال مادرید پیشنهاد دارد و در پایان فصل، تیم را ترک می‌کند. او همچنین درخواست کرده ۲۰۰ میلیون پوند بودجه برای او در نظر بگیرند تا بتواند ترکیب مورد نظرش را برای قدرتمندتر کردن چلسی به دست بیاورد. با توجه به اخراج کونته بعد از ناکامی در کسب سهمیه لیگ قهرمانان، به نظر می‌رسد رومن آبراموویچ برای جذب سرمربی جدید عجله‌ای نخواهد داشت ولی در صورتی که نتایج چلسی با ساری بهتر نشود، باید منتظر اخراج سرمربی سابق ناپولی و حضور زیدان در این تیم باشیم.
هزینه ۲۰ میلیارد دلاری قطری‌ها در صنعت ورزش
قطر امیدوار است تا سال ۲۰۲۲ که میزبانی جام جهانی را بر عهده‌دارد، ۲۰ میلیارد دلار در صنعت ورزش خود سرمایه‌گذاری کند.
یوسف محمد مدیرکل مرکز اقتصادی قطر (QFC) اعلام کرد دوحه به دنبال ایجاد مجموعه‌های ورزشی و زیرساخت‌هایی است تا پاسخی به بعضی از کشورهای منطقه بدهد که قطر را به حمایت از گروه‌های جهادی متهم کرده و باعث شده‌اند تا قطر را به انزوای اقتصادی و سیاسی بکشانند. یوسف محمد در حاشیه افتتاح چشم انداز قطر ۲۰۲۲ گفت: جاه طلبی‌ها و رشد زیادی در زمینه اهداف ایجاد شده است. باید استراتژی‌هایی ایجاد شود تا میزبانی جام جهانی باعث شود تا سرمایه‌گذاری‌ها در قطر حتی بعد از جام جهانی ۲۰۲۲ نیز افزایش داشته باشد.او تخمین زده است که بازار ورزش در قطر تا ۳ سال آینده به ۲۰ میلیارد دلار برسد. او البته از اعلام ارزش فعلی بازار قطر خودداری کرد.قطر هم‌چنین می‌خواهد از زیرساخت‌های آکادمی اسپایر در دوحه نیز استفاده کند. این آکادمی میزبانی از تیم‌هایی چون بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن را عهده‌دار بوده است و قطری‌ها می‌خواهند از این امکانات عالی در ادامه برای جذب سرمایه و افزایش اعتبار بین‌المللی استفاده کنند.
به گفته او، ایجاد این استراتژی پاسخ روشنی به تنش در خلیج‌فارس است جایی که عربستان و هم پیمانانش، قطر را به حمایت از گروه‌های تندروی اسلامی و ارتباط نزدیک به ایران متهم کرده‌اند، ولی قطر با رد ادعای ارتباط با گروهای تندرو عنوان کرد، این کشورها به دنبال تغییر رژیم در قطر هستند.