رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد
ضرورت توجه به صنایع تبدیلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی باید توجه ویژهای به صنایع تبدیلی کوچک داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، سرتیپ محمدرضا نقدی در نشستی با کارآفرینان شهرستان فردیس اظهار داشت: یکی از مهمترین راهکارهای توسعه اشتغال و اشتغالزایی توجه به صنایع تبدیلی کوچک است. در این راستا با حمایت مسئولان میتوانیم با استفاده از ظرفیتهای موجود در این صنایع اشتغالزایی را نیز ارتقا دهیم.
وی با اشاره به اینکه حمایت از تولیدات داخلی میتواند کشور را به اهداف موردنظر برساند، افزود: صنایع تبدیلی در بسیاری از شهرهای کشور آغاز شده و میتواند راهکاری مهم برای توسعه اقتصاد و اشتغالزایی محسوب شود. در این راستا در نظر داریم الگوی صنایع تبدیلی را با همکاری بسیج سازندگی توسعه دهیم.
این مسئول با اشاره به ظرفیتهای مختلف شهرها بیان داشت: هر شهری برای خود ظرفیتها و تعاریف مختلفی دارد، لذا با تمرکز بر ظرفیتها میتوانیم بازار کار و اشتغال را در آن شهر توسعه دهیم.
نقدی ادامه داد: استفاده از صنایع تبدیلی در کشور میتواند برای تمام محصولات اجرایی شود تا هیچ دورریزی نداشته باشیم.
وی به پیدا کردن بازار فروش محصولات اشاره کرد و گفت: یکی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب راهاندازی صنایع تبدیلی کوچک در روستاها است چرا که این صنایع میتوانند میلیونها تن ثروت در حال از دست رفتن را احیا کنند.
نقدی با بیان اینکه تولید سرمایه و توسعه اقتصادی با حمایت و توسعه کارگاههای کوچک محقق میشود، خاطرنشان کرد: در این راستا بسیج این مهم را به عنوان الگو پذیرفته و در این زمینه در نظر دارد تا کارهای بسیار بزرگی انجام دهد.
وی به فعال شدن بنگاههای تولیدی در کشور اشاره کرد و افزود: این بنگاهها توانسته تاکنون برای 230 هزار نفر شغل ایجاد کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ارتقای علم و دانش کشاورزی را در تولید محصولات خوب و با کیفیت مهم اریابی کرد واظهار داشت: ارتقای علم کشاورزان در زمینه تولید محصولات میتواند ما را به خودکفایی برساند، لذا در این زمینه نیز بسیج فعال شده است و مهارتهای لازم و آموزشهای لازم به کشاورزان ارائه داده میشود.
نقدی با اشاره به دستاوردهای اجرای اقتصاد مقاومتی در بسیج، گفت: در مدت سه سال گذشته و با اجرای اقتصاد مقاومتی و فعال کردن ظرفیتهای اقتصادی نهفته در مناطق مختلف کشور 30 هزار شغل ایجاد شده است و میزان تولیدات کشاورزی و باغی تا 3 برابر افزایش یافته است.