مهر اخراج بر پیشانی تروریستها
انتقال آخرین اعضای گروهک منافقین به آلبانی /آمریکا: خوشحالیم کنارتان هستیم
اعضای باقیمانده گروهک تروریستی منافقین در عراق به آلبانی منتقل شدند. مقامات آمریکایی از این اتفاق استقبال کرده و از این گروهک تروریستی حمایت کردند.
پایان تلخ گروهک تروریستی منافقین با اخراج همه آنها از عراق رقم خورد. اعضای باقیمانده از منافقین که در اردوگاه لیبرتی عراق بودند با پروازی به آلبانی منتقل شدند تا کار منافقین در عراق پایان پذیرد.
منافقین به سرکردگی مسعود رجوی که ادعای ایرانی بودن داشتند در جریان جنگ تحمیلی از فرانسه به عراق رفتند.خدمت منافقین به صدام در جنگ با مردم ایران، ترور و قتل در خیابانهای ایران و کشتار شیعیان و کردهای عراق تا آخرین روزهای حکومت دیکتاتور عراق ادامه یافت.
با سرنگونی صدام، منافقین تحت حمایت دولت آمریکا قرار گرفتند اما با فشار مردم و دولت عراق دوره سرگردانی آنها در این کشور آغاز شد. آنها ابتدا مجبور شدند از اردوگاه اشرف به اردوگاه لیبرتی منتقل شوند و در نهایت گروه گروه به کشورهای دیگر از جمله آلبانی سپرده شدند.
به گزارش جام، وزارت خارجه آمریکا ضمن تایید خبر خروج منافقین از عراق گفته است که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل با دو هواپیما، آنها را به آلبانی منتقل کرد.
بنا به گفته وزارت خارجه آمریکا سازمان ملل بیشتر از ۳ هزار نفر از منافقین را با موفقیت از عراق منتقل کردهاند.
پیشتر حسن داناییفر، سفیر ایران در بغداد گفته بود که آخرین اعضای این گروه تا پایان تابستان از عراق خارج میشوند.داناییفر یک ماه پیش تأکید کرد دولت عراق علیرغم میل خود و «به دلیل فشارهای آمریکا و برخی متحدانش» اخراج اعضای این سازمان را به تاخیر انداخته بود.
سفیر ایران در عراق، خواست دولت و ملت عراق برای اخراج اعضای این گروهک تروریستی را حاصل عملکرد خونبار این گروه طی سالهای حاکمیت رژیم صدام در دهههای 1980- 1990 میلادی دانست و گفت: دستهای این گروهک نه تنها به خون مردم ایران که به خون ملت عراق نیز آغشته است و شریک اصلی جنایات صدام بویژه در سرکوب انتفاضه شعبانیه در 1991 میلادی و همچنین قیام کردهاست.
تعداد کل عناصر گروهک منافقین بعد از انتقال به لیبرتی حدود سه هزار نفر بوده است که میانگین سن آنها 53 سال است.
چند ماهی است که برخی دولتها و رسانههای غربی و برخی حکام منطقه تلاش میکنند برای مقابله با جمهوری اسلامی منافقین را زنده کنند. حمایتهای مالی و حضور ترکی الفیصل در نشست منافقین در پاریس و دیدار محمود عباس با مریم رجوی و همچنین انتشار فایل صوتی منتظری و انتقاد غربیها از اعدام منافقین نشانههایی از این واقعیت است.
بی بیسی فارسی که از رسانههای فارسی زبان مدافع منافقین شمرده میشود آورده است:«سازمان مجاهدین خلق به تازگی موفق شده است که روابط گرمی را با عربستان سعودی و تشکیلات خودگردان فلسطین برقرار کند. ایران از عربستان و تشکیلات خودگردان برای این روابط انتقاد کرده است.حکومت ایران این سازمان را سازمانی تروریستی میداند. آمریکا و اتحادیه اروپا نیز این سازمان را تروریستی تلقی میکردند اما چند سال پیش آن را از فهرست سازمانهای تروریستی حذف کردند».
سایت آمریکایی رادیوفردا هم نوشت: سازمان مجاهدین خلق[منافقین] تا چند سال پیش از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا به عنوان سازمانی تروریستی در لیست سیاه قرار داشت، اما اتحادیه اروپا و سپس وزارت خارجه آمریکا این گروه را از فهرست سازمانهای تروریستی خارج کردند.
آمریکاییها استقبال کردند/ خوشحالیم
آمریکا که همواره به صورت مخفیانه یا آشکار از منافقین حمایت میکرده، حمایت از این تروریستها را در دوران پساصدام برعهده داشته است. برخی از مقامات این کشور از خروج منافقین از عراق و ورودشان به اروپا اظهار خوشحالی کردند.
«جان مک کین» سناتور جمهوریخواه از ایالت آریزونا در بیانیهای تعهد آمریکا برای حفاظت از اعضای منافقین را یادآور شد. مک کین نوشت در سال ۲۰۰۳ بعد از اینکه این ناراضیان از حکومت ایران سلاحهای شان را کنار گذاشتند، مورد حفاظت ایالات متحده قرار گرفتند.
به نوشته صدای آمریکا، مک کین خطاب به دولت آلبانی که بیشتر اعضای مجاهدین خلق[منافقین] را پذیرفته، نوشت: از دولت آلبانی عمیقانه تشکر میکنم که با پذیرش این افراد باعث شد این مشکل انسانی حل شود.
«اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا نیز در بیانیهای اعلام کرد از اینکه سرانجام همه افراد مقیم کمپ لیبرتی به آلبانی و دیگر کشورها منتقل شدهاند، خوشحال است.