توسط یک مقام دولتی و بدون اعلام مبلغ دریافتی مطرح شد
تکرار ادعاهای گذشته درباره دریافت پاداش جهانگیری از شرکت سیمان
در شرایطی که تمام اسناد نشاندهنده عضویت اسحاق جهانگیری در هیئت مدیره شرکت سیمان در سال 93 میباشد، باز هم یکی از مقامات دولتی بدون اعلام مبلغ پاداش جهانگیری، به انکار این واقعیت پرداخت.
کاظم پالیزدار، عضو کمیته پیگیری پرداختهای غیرمتعارف در دولت، در ادامه تلاشهایی که پس از افشاگری کیهان برای توجیه پاداش دریافتی معاون اول دولت یازدهم صورت گرفته است، درباره دریافت پاداش 865 میلیونی توسط اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان تهران که جهانگیری معاون اول رئیسجمهور هم عضو آنها بوده، اظهار داشت: آقای جهانگیری در دورهای به عنوان نماینده بنیاد مستضعفان به ریاست هیئت مدیره غیرموظف این شرکت در آمد که هیچگونه سمت و منصب دولتی در دولت نداشتهاند. همچنین آقای جهانگیری در سال 92 و بعد از پذیرش مسئولیت در دولت از سمت ریاست هیئت مدیره این شرکت استعفا داده و در جلسات سال 93 نیز حضور نداشتهاند.
دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفتوگو با فارس، ضمن تأیید ضمنی مبلغ پاداش فوق، افزود: پاداش اشاره شده جمع ارقام پاداشی است که به تمام 5 عضو حقوقی هیئت مدیره شرکت سیمان تهران و آن هم در طول 4 سال پرداخت شده و این کلیگویی و بزرگنمایی در تیتر مطلب درج شده جای تأمل دارد.
پالیزدار تصریح کرد: برای بررسی رقم دریافتی هر عضو حقوقی هیئت مدیره تنها با یک ضرب و تقسیم ساده میتوان متوجه شد که سهم یک عضو حقوقی از مبلغ پاداش مورد بحث در طی 4 سال و برای 5 نفر و با توجه به سهم افزوده مدیرعامل و کمتر بودن سهم سایر اعضا هیئت مدیره، چه رقمی است که آن نیز به حساب اشخاص حقوقی عضو هیئت مدیره و سهامداران واریز میشده و سپس توسط بنیاد پس از انجام کسور قانونی به رئیس وقت هیئت مدیره و نماینده بنیاد پرداخت شده است.
عضو کمیته پیگیری پرداختهای غیرمتعارف در دولت ادامه داد: در آن دورهای که بخشی از مدیران دلسوز کشور کنار نشسته بودند ایشان با توجه به اعتقاد و عرقی که به کمک برای ارتقای صنعت کشور داشتهاند قبول مسئولیت کردند بنابراین انگیزه مالاندوزی یا استفاده شخصی در این امر از اساس منتفی است!
اظهارات دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که جهانگیری رئیس آن است(!) تکرار ادعاهایی است که پیش از این در جوابیههای بنیاد مستضعفان و شرکت سیمان تهران مطرح شده بود ولی با انتشار اسناد دیگری از سوی کیهان به صورت مستند به آنها پاسخ داده شد.
این مقام دولتی در حالی ادعا کرده جهانگیری در تیرماه سال 92 از عضویت در هیئت مدیره استعفا داده است که این ادعا با توجه به اسناد موجود و سایت رسمی، کذب محض است و ایشان اشتباه جوابیهنویسان قبلی را تکرار کرده است.
گفته شده اسحاق جهانگیری از تیرماه سال 1392 از هیئت مدیره استعفا داده که بر اساس گزارش رسمی شرکت سیمان که قبلا تصویر سند مربوط به آن در کیهان منتشر شده است، ذیل صورتجلسه مجمع عمومي عادی ساليانه صاحبان سهام روز دوشنبه مورخ 23/4/1393 نام اسحاق جهانگیری به عنوان رئیس هیئت مدیره درج شده است! یعنی وی تا آن تاریخ همچنان رئیس هیئت مدیره سیمان تهران بوده است! این تاریخ یعنی یک سال پس از ادعای استعفای جناب معاون اول!
بنابراین تنها در آن تاریخ بوده که جهانگیری از عضویت در هیئت مدیره کنار کشیده است! این یعنی وی در حالیکه به مدت یک سال معاون اول رئیسجمهور بوده، همزمان و برخلاف قانون، به عنوان رئیس در هیئت مدیره شرکت سیمان تهران حضور داشته و از مزایای احتمالی آن، استفاده کرده است!
همکار جهانگیری در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اعتراف ضمنی به پرداخت مبلغ اعلام شده گفته است که پاداش اشاره شده جمع ارقام پاداشی است که به اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان تهران پرداخت شده و با یک ضرب و تقسیم ساده میتوان متوجه شد که سهم یک عضو حقوقی از مبلغ پاداش چقدر بوده اما با این حال باز هم از اعلام میزان دریافتی معاون اول رئیسجمهور طفره رفته است!
پالیزدار در دفاع از رئیس خود با منت گذاشتن بر سر این همه متخصص و مدیر توانمند ایرانی، وی را ناجی روزهای سخت نشان داده و گفته است که وی با توجه به اعتقاد و عرقی که به کمک برای ارتقای صنعت کشور داشتهاند قبول مسئولیت کردند بنابراین انگیزه مالاندوزی یا استفاده شخصی در این امر از اساس منتفی است(!) ولی معلوم نیست چرا در برابر تخلف قانونی وی و اسناد منتشر شده سکوت میکند و رقم دریافتی جهانگیری برای کمک به ارتقای صنعت کشور را اعلام نمیکنند!