با همت یک کارآفرین صورت گرفت
17 میلیون تومان درآمد سالانه از پرورش قرقاول
سید بهنام ذبیحی کارآفرین ساروی سالانه 17میلیون تومان از طریق پرورش قرقاول کسب میکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی کیهان، این کارآفرین عرصه جهاد اقتصادی میگوید: از 100 عدد قرقاول مولد سالانه 20 میلیون تومان فقط فروش تخم داشتم.
وی اضافه کرد: از این مبلغ 3میلیون تومان صرف هزینههای غذا، نگهداری و سایر هزینههای جانبی میشود که در مجموع به طور متوسط سالانه 17 میلیون تومان از این طریق درآمد کسب میکنم.
وی که دارای تحصیلات کارشناسی حسابداری است و در حال حاضر با برخی از شرکتهای خصوصی در این زمینه نیز همکاری میکند، میگوید: پرورش قرقاول سود بیشتری از کارمندی دارد ولی اینکه تاکنون کار حسابداری را کنار نگذاشتهام تعهد اخلاقی است که به این شرکتها دادهام.
این کارآفرین عرصه جهاد اقتصادی در ادامه گفت: کار تولید امتیازات فراوانی دارد که مهمترین آن خدمت به اقتصاد کشور و مقابله با استکبار جهانی است، جوانان ما باید بدانند در جمهوری اسلامی هر کجا که خدمتی کنی، کاری جهادی کردی ولی خدمت در تولید و راهاندازی چرخه تولید آن هم در شرایطی که دشمن سعی دارد چرخهای تولید این کشور را از کار بیندازد کار مهمی است.
وی ادامه داد: من به عنوان یک انقلابی مسلمان ایرانی وظیفه خودم دیدم که برای مبارزه با دشمنان دین و کشورم وارد عرصه تولید بشوم ولو اینکه کارم اندک باشد.
ذبیحی، اضافه کرد: محل عرضه تخم قرقاول که از طریق اینترنتی بازاریابی میشود، به صورت فرامنطقهای بوده و من توانستم آن را به سرتاسر کشور ارسال کنم.
وی افزود: بازار فروش تخم قرقاول خوب و مطلوب است و با توجه به حجم کم میتوان تعداد بیشتری ازآن را ارسال کرد، همچنین به خاطر قطر کوچکش میزان شکنندگی آن بسیار کم و هنگام حمل تلفات پایین دارد.
وی همچنین اظهار داشت: قرقاول یک موجودی است که بدون نیروی کار میتوان به راحتی از آن نگهداری کرد و در جای کمی آن را پرورش داد و در ضمن میتوان از فضولات آن در امر کشاورزی استفاده کرد.
این کارآفرین افزود: انواع قرقاول ایرانی، بلژیکی، آمریکایی و سیلوار را میتوان در ایران پرورش داد، ولی از میان این نژادها بازار قرقاول آمریکایی به دلیل قیمت مناسب، علاوه بر تخمگیری میتوان از گوشت آن نیز استفاده کرد.
این پرندگان در میزان تخمگذاری و قیمت باهم متفاوتند، به طور مثال در هر دوره تخمگذاری قرقاول آمریکایی 100 عدد، قرقاول بلژیکی، ایرانی و پاکستانی حدود 40 عدد و قرقاول سیلور حدود 20 عدد تخمگذاری میکند.
او اضافه کرد: یکی از مشتریان قرقاول در ایران کشور تاجیکستان است، همچنین ما در سال گذشته موارد صادراتی خوبی به دوبی نیز داشتیم.