انتقاد سعید جلیلی از نابرابری رسانهای(اخبار ادبی و هنری)
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است: وقتی که یک قدرت نرمافزاری در مواجهه با قدرتهای سختافزاری و جنگافزاری برتری خود را نشان داده است بدون شک در عرصه نرمافزاری نیز میتواند آنها را مقهور کند.
سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر چهارشنبه در نخستین جشنواره بینالمللی فعالان فضای مجازی که با عنوان «مقاومت و بیداری» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک نرمافزار مطرح بوده است، اظهار داشت: اگر انقلاب اسلامی توانسته است به مدد این نرمافزار آن موفقیتهای بزرگ را به دست آورد به مدد همان نرمافزار خواهد توانست در حوزههای دیگر نیز موفق باشد.
وی با تأکید براینکه انحصارطلبی در عرصه اطلاعرسانی و رسانه وجود دارد، به مثالی در این زمینه پرداخت و افزود: اگر ما به تاریخ ۱۱ سپتامبر اشاره کنیم به صورت بدیهی حادثه نیویورک در اذهان تداعی میشود اما اگر به خاطره روز هفتم تیر سال ۶۶ بپردازیم شاید برخی ندانند که چه اتفاقی در این روز افتاد در حالی که هزاران نفر از مردم سردشت در این روز مورد حمله شیمیایی قرار گرفتند .
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به سکوت شورای امنیت در کشته شدن یک میلیون از مردم رواندا تنها در طول سه ماه خاطرنشان کرد: در حال حاضر نابرابری رسانهای در آفریقای مرکزی که به کشتار مسلمانان روی آوردهاند نیز دیده میشود.
وی افزود: در همین زمینه میتوان به سفر برخی خاخامهای ضدصهیونیستی به تهران اشاره کرد که پس از بازگشت به نیویورک علیرغم برگزاری نشست خبری اجازه پوشش وسیع رسانهای به آنها داده نشد.
جلیلی با بیان اینکه وقتی که یک قدرت نرمافزاری در مواجهه با قدرتهای سختافزاری و جنگافزاری برتری خود را نشان داده است بدون شک در عرصه نرمافزاری نیز میتواند آنها را مقهور کند، تأکید کرد: یکی از این عرصهها فضای مجازی است و حماسه هشت سال دفاع مقدس میتواند در این عرصه تکرار شود اما باید مبتنی بر همین سازوکار جبههای باشد. از اینرو میتوان گفت هر وبلاگ و سایتی یک سنگر است که میتواند کنار یکدیگر قدرت بزرگی ایجاد کند و موفقیتهای بزرگی را رقم بزند.
در پایان این همایش از برندگان نخستین جشنواره بینالمللی فعالان مجازی توسط سعید جلیلی تقدیر شد.