kayhan.ir

کد خبر: ۶۲۰۶۵
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۱
ایستادن در رده پانزدهم جهان و کسب ضعیف ترین نتیجه چند سال اخیر

زنگ خطر برای وزنه‌برداری ایران در المپیک، به صدا درآمد!

حاصل تلاش هفت وزنه‌بردار ایران در مسابقات جهانی آمریکا فقط دو مدال نقره و یک برنز و سقوط به رده پانزدهم بود تا زنگ خطر در آستانه المپیک 2016 ریو برای این رشته به صدا در بیاید.
سرویس ورزشی-

پرونده رقابت های جهانی وزنه برداری بسته شد و در پایان این مسابقات که به میزبانی هیوستون آمریکا برگزار شد، تیم ملی ایران با کسب 7/216 امتیاز در رده پانزدهم جهان قرار گرفت. برای تیم ایران در این رقابت‌ها مجید عسکری، جابر بهروزی، رسول تقیان، کیانوش رستمی، علی هاشمی، نواب نصیر شلال و بهادر مولایی وزنه زدند که عسکری بیست و هفتم جهان شد، بهروزی، تقیان و نصیرشلال اوت شدند، هاشمی مقام هشتمی جهان را به دست آورد، مولایی شانزدهم شد و کیانوش رستمی نیز با کسب مقام نایب‌قهرمانی دسته 85 کیلوگرم تنها مدال‌آور ایران در این رقابت‌ها بود.
روسیه با 8/555 امتیاز قهرمان و بلاروس با 8/418  امتیاز نایب‌قهرمان شد. قزاقستان نیز با کسب 8/406 امتیاز در جایگاه سوم ایستاد. ایران در سال‌های 2011 و 2013 سوم جهان شده بود که در سال 2014 به رده هفتم جهان سقوط کرد.
رکورد رضازاده شکسته شد
در روز آخر این مسابقات یک اتفاق مهم دیگر رخ داد که آن هم شکسته شدن رکورد حسین رضازاده در حرکت دو ضرب دسته سنگین وزن جهان بود. لاوچف روس روز گذشته در حرکت آخر خود وزنه 264 کیلوگرمی را انتخاب و به راحتی مهار کرد تا رکورد 263 کیلوگرم حسین رضازاده پس از سالها شکسته شود.این وزنه بردار روس در مجموع نیز رکورد 475 کیلوگرم را به ثبت رساند.
زنگ خطر برای ریو
رهاورد سفر به آمریکا دو نقره بود و یک برنز که آن را هم کیانوش رستمی به دست آورد.وزنه برداری که خیلی ها روی مدال طلایش حساب کرده بودند اما او زمانی که می خواست نفس حبس شده اش را آزاد کند و به خاطر موفقیتی که به دست آورده فریاد بزند ناگهان وزنه ها از پشت سرش افتاد تا امید میلون ها ایرانی و عشق وزنه برداری ناامید شود.
ایران ضعیف ترین نتیجه چند سال اخیر را به دست آورده و باید گفت که زنگ های خطر برای رقابت های المپیک ریو هم به صدا در آمده است.رقابتی که با توجه به مدعی بودن روس ها،قزاق ها و چینی ها کار وزنه برداران ایران را سخت می کند.
هماهنگ نبودن سرمربی و ورزشکاران
اما نکته منفی بزرگ در تیم ملی وزنه برداری، عدم هماهنگی سرمربی و وزنه برداران بود. از روزی که کیانوش رستمی مصاحبه کرد و گفت به توکلی گفتم اگر 219 را برای من انتخاب نکند روی تخته نمی روم اذهان عمومی به این سمت رفت که آیا وزنه بردار سالاری باب شده و ورزشکاران نظر خودشان را به سرمربی تحمیل می کنند؟
چند روز بعد نواب نصیرشلال در حالی که وزنه 220 کیلوگرمی را انداخته بود در حال پایین آمدن از روی تخته خطاب به توکلی گفت:224،224. او درخواست وزنه بیشتر را کرد در حالی که انتخاب وزنه باید در اختیار سرمربی باشد.البته احتمالا توکلی توضیحاتی را در این زمینه خواهد داد اما باید گفت در مسابقاتی به این مهمی تمام فکر و ذکر سرمربی باید به فکر جمع آوری امتیاز باشد نه اینکه وزنه بردار که احیانا تحت تاثیر جو سالن هم قرار می‌گیرد هر چه دلش خواست بگوید.