kayhan.ir

کد خبر: ۴۹۰۸
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵

کوتاه اقتصادی


* رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با اعلام ایجاد تغییر در ساختار صندوق توسعه ملی گفت: معاونت اقتصادی و کمیته عالی بررسی پورتفوی و ریسک در این صندوق راه‌اندازی می‌شود.
* مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با صدور نامه‌ای منشور شفافیت و مسئولیت‌پذیری وزارت تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی را به کلیه هلدینگ‌های اقتصادی و شرکت‌های تابعه صندوق اعلام نمود. ایراندخت عطاریان گفت: در راستای تاکید دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر مسئولیت‌پذیری و تعهد و پایبندی به تمامی اصول مندرج در این منشور این ابلاغیه به تمامی مدیران عامل هلدینگ‌ها و شرکت‌های اقتصادی ارسال شده است. وی افزود: محتوا و جوهره اصلی این منشور در راستای حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی است و هدف‌گذاری کلی در جهت هدایت، نظارت فرآیندهای اصلاحی، شناسایی گلوگاهها و ارتقاء سطح سلامت اداری و نظامهای مالی در حوزه‌های اقتصادی است.
* ‌طی احکام جداگانه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی و به پیشنهاد معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی آقایان دکتر جعفر محقق نیشابوری به سمت رئیس جدید موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور و گودرز نجفیان به عنوان رئیس جدید موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر مشغول به کار شدند.
همچنین در این احکام از زحمات دکتر عسگری و سپهوند روسای سابق موسسات تحقیقاتی مذکور تشکر شده است.
* مدیرکل تنظیم و نظارت بر بازار اعلام کرد: متقاضیان تهیه بلیت قطار باید از دو روش سایت اینترنتی به آدرس
 www.rai.ir یا مراجعه حضوری به آژانس‌های مسافرتی دارای نمایندگی اقدام کنند.مرتضی جعفری با اشاره به اینکه بلیت‌های صادر شده در ایستگاه‌های راه‌آهن کنترل می‌شود، افزود: در صورتیکه متقاضیان غیر از دو روش فوق نسبت به تهیه بلیت خود اقدام کنند، راه‌آهن هیچ‌گونه مسئولیتی را در این مورد برعهده نخواهد گرفت و مسئولیت آن به عهده متقاضیان خواهد بود. جعفری تاکید کرد: به منظور اطلاع‌رسانی سریع‌تر و مطلوب‌تر متقاضیان هنگام خرید بلیت باید نسبت به ارائه شماره تماس (ترجیحا تلفن همراه) اقدام کنند
* با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین با پیش‌شماره‌های 6615 ، 6619 ، 6628 ، 6639 ، 6660 الی 6669 از امروز به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.
*‌معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که در اجرای گام اول هدفمندی یارانه‌ها تا حد زیادی اهداف اصلی نادیده گرفته شد، تصریح کرد: اجرای هدفمندی یارانه‌ها باید در جهت حمایت از تولید باشد وگرنه به اهداف در نظر گرفته شده نمی‌رسد.شاپور محمدی با تاکید بر این موضوع عنوان کرد: حمایت از کسب و کار، تخصیص بهینه منابع، ثبات اقتصادی و توزیع عادلانه درآمد جزو اهداف گام اول هدفمندی یارانه‌ها بود که امروز می‌توان گفت تنها توزیع درآمد مورد توجه این طرح قرار گرفت.