مستنداتی از سیر حوادث و اظهارات و اعترافات متهمان وقایع پس از انتخابات
جوانانی که بازیچه و آلتدست ورشکستگان سیاسی و احزاب قرار گرفتند(پاورقی)
قاضی: البته لباس بسیج تنش بوده است. فیلم هم گویای این مسئله است.
وکیل: بله، این را که موکل میگوید متوجه نشده است.
قاضی: فیلم هست. بله.
وکیل: آقای رئیس، من منکر اشتباه موکلم نیستم. من در مقام توجیه اشتباه موکلم هم نیستم چون من میدانم توجیه اشتباه عمق اشتباه را بیشتر میکند. موکل یک ضربه به یکی از مأمورین زده است. مأموری که مورد ایراد ضرب قرار گرفته است آمد در تلویزیون و از همه گذشت کرد حتی آنهایی که او را مورد ایراد ضرب قرار دادند. آن بسیجی بزرگواری بود که گذشت کرد از حق خودش. نظام اسلامی آنقدر مقتدر هست که از پرتاب یک سنگ و یا یک سیلی نلرزد و عمل موکل باعث سلب اعتماد عمومی از مراجع و حاکمیت نشده است. این ادعایش است که آقای نماینده دادستان دارند. اقتدار واقعی آن هست که گناهکارانی مثل موکلم را که در یک راهپیمایی شرکت کردهاند و یا سنگی پرتاب کردند بعد از دو ماه بازداشت مورد تعقیب و مجازات قرار نگیرند. بزرگی و اقتدار نظام در اعمال مجازاتهای سنگین نیست. در بخشیدن است، در نجنگیدن است. عمل موکل از مصادیق بارز ماده 607 قانون مجازات اسلامی است که همانطور که قبلا عرض کردم در مورد موکلهای دیگر هم ناظر به قانون وصول برخی درآمدهای دولت است و قاضی را در این مورد مخیر کرده است که مجازات را هم حتی به جزای نقدی تبدیل کند. با عنایات به وضعیت خاص موکل من و با توجه به طول مدت بازداشت او و اظهار تنبیهی که کرده است و با توجه به سن و سالش و وضعیت خانوادگیای که دارد با عنایت به گذشت شاکی خصوصی تقاضای ارفاق قانونی دارم. موکل اظهار ندامت کرده و تقاضا دارم دادگاه رأی مقتضی را صادر نماید. متشکرم
قاضی: تشکر، آقای ورشوچی، اتهامات قرائت شد، آخرین دفاعیات خودتان را بیان کنید!
متهم: من که شدیدا نادم و پشیمان هستم از وقایعی که کلا در کشور اتفاق افتاده و من هم تصویرم در این وقایع ثبت شد. در تحریق اموال عمومی شرکت نداشتم، در تخریب اموال عمومی شرکت نداشتم. به شدت نادم و پشیمان هستم و تقاضای بخشش و رأفت اسلامی از دادگاه محترم دارم.
متهم مهرداد اصلانی
قاضی: آقای مهرداد اصلانی، در جایگاه قرار بگیرند، معاون محترم دادستان، کیفرخواست انفرادی را قرائت بفرمائید!
الف: هویت متهم: مهرداد اصلانی فرزند غلامرضا، اهل و ساکن تهران، 22 ساله، زندانی تحت قرار بازداشت موقت، فاقد سابقه کیفری، شغل مدیر روابط عمومی شرکت تبلیغاتی و متأهل
ب: اتهام متهم: 1- اقدام علیه امنیت کشور از طریق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت عمومی. 2- فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی و ایجاد شبهه جعل و تقلب در نتیجه انتخابات و سلب اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت و مراجع رسمی کشور. 3- اخلال در نظم عمومی از طریق بلوا و آشوب و حرکتهای غیرمتعارف و ایجاد ترس و وحشت در جامعه. 4- مشارکت در تخریب و احراق اموال دولتی، عمومی و خصوصی.
ج: زمان و مکان دستگیری متهم: زمان سیو یکم خرداد 88، مکان تهران.
د: دلایل و مستندات اتهام: شناسایی متهم به عنوان یکی از عوامل اصلی اغتشاش توسط مأمورین، که با عضویت در سازمان رأی و ارسال پیام به شبکه خبری BBC در تحریک به آشوب نقش ایفا نموده است. 2- شرکت در اغتشاشات و اقدامات مجرمانه انتسابی را قبول نموده است. 3- اقرار و اعتراف به اعمال انتسابی ضمن تحقیقات قضایی و اطلاعاتی. 4- سایر قرائن و امارات مطروحه درپرونده.
5- دلایل قانونی درخواست مجازات و کیفر: اتهامات نامبرده با توجه به مجموع محتویات پرونده و دلایل و مستندات موجود منطبق است با مواد 687، 677، 618، 610، 607، 514، 500 و 689 قانون مجازات اسلامی، مصوب 1370 و با رعایت مواد 42، 47 و 46 قانون مرقوم، بناء علی هذا با توجه به مطالب صدرالذکر و مجموع محتویات پرونده به لحاظ اهمیت موضوع و میزان خسارت وارده به کشور و اعتماد عمومی جامعه و همسویی با رسانههای معاند و گروههای مخالف نظام و اخلال شدید در نظم و امنیت جامعه، محاکمه و اشد مجازات را برای متهم مذکور درخواست دارم.
قاضی: آقای مهرداد اصلانی، ابتدا کاملا خودتان را معرفی
کنید!
دفاعیات متهم
متهم: مهرداد اصلانی هستم فرزند غلامرضا متولد 1365 بنده مجرد هستم نه متأهل.
قاضی: اتهامات شما دایر بر: ]متن کیفرخواست قرائت شده[، دفاعیات خود را بیان کنید!
متهم: جناب آقای قاضی، من در مورخه 88/5/10 که اولین دادگاه برگزار شده بود یک سری توضیحاتی را عرض کردم که با اجازه شما میخواهم یک توضیحات دیگری را به دلایلی که اشاره میکنم خدمتتان عرض کنم.
یکی از این دلایل این است که با دوستانم که داخل زندان بودیم، متوجه شدیم و باور کردیم که به گونهای مورد فریب و آلت دست توسط ورشکستگان سیاسی و احزاب سیاسی قرار گرفتیم و میخواستم در این باره به عموم مردم عزیز ایران و جوانان هم سن و سال خودم توضیحاتی را عرض کنم.
جناب آقای قاضی، من یک سری اشتباهاتی را کردم، اشتباهاتم را میپذیرم و قبول دارم که این اشتباهات باعث رنجش خاطر رهبر معظم انقلاب و مردم عزیز ایران شده است. اولا از این جا میخواهم که از رهبر معظم انقلاب و مردم عزیز ایران عذرخواهی کنم به خاطر این کارهایی که کردم.
عرض کنم خدمتتان جناب آقای قاضی، که بنده معتقد به جمهوری اسلامی ایران هستم و افتخارم این است که در جمهوری اسلامی ایران به دنیا آمدم. به این نظام مقدس اعتقادداشته و اعتماد داشته و با هر عقوبتی که میخواهد پیش بیاید برای آن، من اشتباهاتم را میپذیرم، اما آیا باید تمام عقوبت این اشتباهات متوجه من و جوانانی امثال من بشود؟
جناب آقای قاضی، باور من و دوستان من که در زندان با آنها بودم این است که ما فریب برخی از نخبگان سیاسی و احزاب سیاسی را خوردیم، همان نخبگانی که به درستی مقام معظم رهبری که به آنها اشاره میکردند که اینها در انتخابات مردود شدند. جناب آقای قاضی، تکتک این بچههایی که این جا هستند مطمئنا میتوانید از تکتک آنها سؤال نمایید. تمامی آنها واقعا فریب سخنان اینها را خوردند و تمامی این نخبگان سیاسی که عرض کردم خدمتتان با فریب دادن ما جوانان باعث شدند که متأسفانه ما در این امتحان بزرگ تجدید بشویم. جناب آقای قاضی، باعث شدند شیرینی این انتخابات پرشکوه و حداکثری 85 درصدی در کام مردم ایران تلخ بشود و من واقعا متأسفم از این بابت، من نمیخواهم اشتباهات خودم را رد کنم. من میخواهم بگویم هر کس به اندازه تقصیراتش تنبیه بشود مطمئنا وقتی آقای ابطحی میآیند اینجا صحبت میکنند، میگویند تقلب اسم رمز آشوب بوده است و همه کسانی که قبل از انتخابات اعم از برخی نخبگان سیاسی، احزاب سیاسی میآیند میگویند قرار است در انتخابات تقلب بشود و این تقلب را به امثال من جوان القا میکنند و در همین راستا کمیته صیانت از آرا را تشکیل میدهند، واقعا من نمیدانم این که سهم آنها در این آشوبها چهقدر است؟ آیا سهم آنها بیشتر از ما جوانها که فریب سخنان اینها را خوردیم
نیست؟
جناب آقای قاضی، موضوع تقلب از سوی کسانی مطرح شد که از شخصیت های بزرگ نظام بودند. شخصیتهای شناخته شدهای که مورد اعتماد بودند و واقعا کمیته صیانت از آرا را همینها تشکیل دادند، واقعا باعث شد که القا بشود به امثال من جوان و کلیه دوستانی که اینجا هستند که تقلب دارد صورت میگیرد. قبول دارم که ما اشتباه کردیم، ما خطا کردیم، باید بیشتر فکر میکردیم اما قبول کنید که طبیعی است که ما براساس اعتمادی که به اینها داشتیم، دچار فریب و انحراف شدیم.
جناب آقای قاضی، یکی از دلایلی که میخواستم صحبت کنم این بود که یکی از این آقایان سیاسی صحبت کرده بودند که ما از نخبگان سیاسی هستیم و اینها اغتشاش گر هستند. برای من خیلی جالب بود قبل از انتخابات این آقایان خیلی به ما بها میدادند، تکریم میکردند، میگفتند ارزش و مقام شما خیلی بالا است، نمیدانم چرا الآن که اشتباهات و خطاهایشان برملا شده است الآن میآیند و میگویند ما اغتشاشگر هستیم و آنها نخبه سیاسی، مطمئنا آنها خیلی تأثیر داشتند روی افکار ما. جناب آقای قاضی، با اجازه شما اگر اجازه بفرمائید یک صحبتی هم با آقای موسوی در این زمینه داشتم.
صحبت من است که آقای موسوی، شما با القای تقلب در انتخابات، ذهن من و هزاران جوان مشابه من را مشوش کردید، شما با عدم تمکین به قانون و با قانونگریزی و با قانونشکنی این بدعت نامبارک را پایهگذاری کردید و باعث به وجود آمدن حوادث ناگوار پس از انتخابات شدید و من و افرادی مثل من که به جناب عالی رأی داده بودیم، با این اعتماد که به شما داشتیم، به خیابانها ریختیم، نظم و امنیت عمومی را مختل کردیم، باعث رنجش خاطر رهبر عزیزمان شدیم و به حقوق شهروندان تعدی کردیم و منافع ملی را زیر پا گذاشتیم و زمانی که به خودمان آمدیم دیدیم در وسط اغتشاش و آشوبهایی هستیم که شما و دوستانتان مسبب ایجاد آن بودید.
آقای موسوی، من و جوانان امثال من که اینجا هستیم به گفته رهبر معظم انقلاب آینده سازان این مملکت هستیم و الآن در زندان هستیم و به این علت که فکر کردیم شما و دوستانتان راست میگویید که بعضا متوجه شدیم که نه، چنین چیزی درست نبوده است.
عرض کنم خدمتتان که میخواهم واقعا از آقای موسوی بپرسم که چه طور میتوانند جواب ما را بدهند؟ جواب ما جوانها را بدهند. چه طور میتوانند زمان از دست رفته برای تکتک این جوانها را جبران کنند؟ زمانی که خیلی با ارزش است در این سن و سال برای ما جوانها، چه طور میتوانند این را جواب
دهند؟
چه طور میتوانند در صورتهای اشکبار خانوادههای ما نگاه کنند؟ چه جوابی برای خانوادههای ما دارند؟ سهم آقای موسوی از این رنج و مشقتی که ما در این جا میکشیم چه هست؟ از این فریبی که ایشان صحبت کردند چه هست؟ بله، بنده اکنون در محضر دادگاه محترم در آستانه محاکمه هستم اما آقای موسوی، خودتان میدانید که جایگاه ما در اینجا نیست. جایگاه کسانی این جا است مثل شما و دوستان سیاسی شما که مسبب این کار و فتنه بودند.
جناب آقای قاضی، یک صحبتی هم با رهبر معظم انقلاب دارم، میدانم خیلی از دست ما ناراحت هستند و میدانم گذشت ایشان خیلی بالاتر از این حرفها است، خواستم یک صحبتی با ایشان بکنم. رهبر عزیز، من و جونان امثال من شما را همچون پدر خود میدانیم و اینک که در این شرایط قرار دارم از شما رهبر و پدر بزرگوار خواستهای دارم و آن این که همانطور که شما در سخنرانی 13 رجب، ولادت حضرت علی(ع) فرمودید، ما جوانان فرزندان این انقلاب و فرزندان شما هستیم، نه این که با یک اشتباه از سوی من و امثال من مورد مجازات قرار نگیریم و این ]بل[ که عاملان اصلی این فتنه و آشوب مجازات شوند.
آقای قاضی، همه به این امر واقف هستند اگر برخی از نامزدها نتیجه انتخابات را میپذیرفتند و تمکین میکردند به قانون، شیرینی این حضور پرشکوه و 85 درصدی به کام مردم ما تلخ نمیشد. جناب آقای قاضی، من از آن پدر فرزانه و بزرگوار درخواست دارم با بخشش جوانان این مرز و بوم که آیندهسازان این مملکت هستند باعث شوند من و امثال من بار دیگر به آغوش جامعه اسلامی و خانوادههایمان باز گردیم و اشخاصی که پایهگذار این اشتباه و این فتنه بودند، مورد مجازات قرار گیرند.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته.
قاضی: آقای اصلانی در ارتباط با سازمان رای و...
متهم، اصلانی، آقای قاضی، من عرض کنم که انتخابات سوم شوراها بودکه یکی از آشنایان من آمد و گفت: یک تعداد اسم برای سازمان رای بده، من گفتم: چیست؟ گفتند: اسامی که میدهید رای میدهند به لیست اصلاحطلبان در شورای سوم. بنده دیگر هیچ فعالیتی در این زمینه نداشتم چون بعد از آن به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم، هیچ فعالیتی نداشتم و این که در مورد ارسال ایمیل به شبکه بی بی،سی، بله، من قبول دارم در این زمینه اشتباه کردم و خواستار عفو هستم.
قاضی: بعد از انتخابات ایمیلزدی؟
متهم: بله.
قاضی: چه تعداد؟
متهم: یک ایمیل قبل از انتخابات و دو ایمیل بعد از انتخابات.
قاضی: با چه مضمونی؟
متهم: مضمونش که واقعا یکی این بود که تماس میگیرم. این را عرض کنم که آقای قاضی، واقعا من فکر میکردم اگر با این مضمونی که عرض میکنم.
خدمتتان، فرستادم مضمونش درست نبود و خواهش میکنم در داخل دادگاه ارائه ندهند، فکر میکردم... واقعا ناراحت بودم. جناب آقای قاضی، این را مطمئنا کارشناسان و بازجوهای من هم در داخل پرونده نوشتهاند، بنده از همان اول که آمدم تمام را صادقانه خدمتتان عرض. کردم، من فکر میکردم اگر از این شبکه انتقاد کنم نمیتوانم صحبت کنم. خیلی متاسف بودم این شبکه یک جنگ را ایجاد کرده بود و میخواست این اعتراضات را به آشوب بکشاند و صحنههای خیلی بدی را نشان میداد. من فکر میکردم با این نحوه فرستادن ایمیل به آنها با من تماس میگیرند و من اعتراضم را نسبت به آنها اعلام میکنم اما اینجا متوجه شدم که کارم اشتباه بوده است.
قاضی: از وکیل محترم درخواست میشود در جایگاه قرار بگیرند و دفاعیات خودشان را اعلام کنند!
وکیل: بله، این را که موکل میگوید متوجه نشده است.
قاضی: فیلم هست. بله.
وکیل: آقای رئیس، من منکر اشتباه موکلم نیستم. من در مقام توجیه اشتباه موکلم هم نیستم چون من میدانم توجیه اشتباه عمق اشتباه را بیشتر میکند. موکل یک ضربه به یکی از مأمورین زده است. مأموری که مورد ایراد ضرب قرار گرفته است آمد در تلویزیون و از همه گذشت کرد حتی آنهایی که او را مورد ایراد ضرب قرار دادند. آن بسیجی بزرگواری بود که گذشت کرد از حق خودش. نظام اسلامی آنقدر مقتدر هست که از پرتاب یک سنگ و یا یک سیلی نلرزد و عمل موکل باعث سلب اعتماد عمومی از مراجع و حاکمیت نشده است. این ادعایش است که آقای نماینده دادستان دارند. اقتدار واقعی آن هست که گناهکارانی مثل موکلم را که در یک راهپیمایی شرکت کردهاند و یا سنگی پرتاب کردند بعد از دو ماه بازداشت مورد تعقیب و مجازات قرار نگیرند. بزرگی و اقتدار نظام در اعمال مجازاتهای سنگین نیست. در بخشیدن است، در نجنگیدن است. عمل موکل از مصادیق بارز ماده 607 قانون مجازات اسلامی است که همانطور که قبلا عرض کردم در مورد موکلهای دیگر هم ناظر به قانون وصول برخی درآمدهای دولت است و قاضی را در این مورد مخیر کرده است که مجازات را هم حتی به جزای نقدی تبدیل کند. با عنایات به وضعیت خاص موکل من و با توجه به طول مدت بازداشت او و اظهار تنبیهی که کرده است و با توجه به سن و سالش و وضعیت خانوادگیای که دارد با عنایت به گذشت شاکی خصوصی تقاضای ارفاق قانونی دارم. موکل اظهار ندامت کرده و تقاضا دارم دادگاه رأی مقتضی را صادر نماید. متشکرم
قاضی: تشکر، آقای ورشوچی، اتهامات قرائت شد، آخرین دفاعیات خودتان را بیان کنید!
متهم: من که شدیدا نادم و پشیمان هستم از وقایعی که کلا در کشور اتفاق افتاده و من هم تصویرم در این وقایع ثبت شد. در تحریق اموال عمومی شرکت نداشتم، در تخریب اموال عمومی شرکت نداشتم. به شدت نادم و پشیمان هستم و تقاضای بخشش و رأفت اسلامی از دادگاه محترم دارم.
متهم مهرداد اصلانی
قاضی: آقای مهرداد اصلانی، در جایگاه قرار بگیرند، معاون محترم دادستان، کیفرخواست انفرادی را قرائت بفرمائید!
الف: هویت متهم: مهرداد اصلانی فرزند غلامرضا، اهل و ساکن تهران، 22 ساله، زندانی تحت قرار بازداشت موقت، فاقد سابقه کیفری، شغل مدیر روابط عمومی شرکت تبلیغاتی و متأهل
ب: اتهام متهم: 1- اقدام علیه امنیت کشور از طریق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت عمومی. 2- فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی و ایجاد شبهه جعل و تقلب در نتیجه انتخابات و سلب اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت و مراجع رسمی کشور. 3- اخلال در نظم عمومی از طریق بلوا و آشوب و حرکتهای غیرمتعارف و ایجاد ترس و وحشت در جامعه. 4- مشارکت در تخریب و احراق اموال دولتی، عمومی و خصوصی.
ج: زمان و مکان دستگیری متهم: زمان سیو یکم خرداد 88، مکان تهران.
د: دلایل و مستندات اتهام: شناسایی متهم به عنوان یکی از عوامل اصلی اغتشاش توسط مأمورین، که با عضویت در سازمان رأی و ارسال پیام به شبکه خبری BBC در تحریک به آشوب نقش ایفا نموده است. 2- شرکت در اغتشاشات و اقدامات مجرمانه انتسابی را قبول نموده است. 3- اقرار و اعتراف به اعمال انتسابی ضمن تحقیقات قضایی و اطلاعاتی. 4- سایر قرائن و امارات مطروحه درپرونده.
5- دلایل قانونی درخواست مجازات و کیفر: اتهامات نامبرده با توجه به مجموع محتویات پرونده و دلایل و مستندات موجود منطبق است با مواد 687، 677، 618، 610، 607، 514، 500 و 689 قانون مجازات اسلامی، مصوب 1370 و با رعایت مواد 42، 47 و 46 قانون مرقوم، بناء علی هذا با توجه به مطالب صدرالذکر و مجموع محتویات پرونده به لحاظ اهمیت موضوع و میزان خسارت وارده به کشور و اعتماد عمومی جامعه و همسویی با رسانههای معاند و گروههای مخالف نظام و اخلال شدید در نظم و امنیت جامعه، محاکمه و اشد مجازات را برای متهم مذکور درخواست دارم.
قاضی: آقای مهرداد اصلانی، ابتدا کاملا خودتان را معرفی
کنید!
دفاعیات متهم
متهم: مهرداد اصلانی هستم فرزند غلامرضا متولد 1365 بنده مجرد هستم نه متأهل.
قاضی: اتهامات شما دایر بر: ]متن کیفرخواست قرائت شده[، دفاعیات خود را بیان کنید!
متهم: جناب آقای قاضی، من در مورخه 88/5/10 که اولین دادگاه برگزار شده بود یک سری توضیحاتی را عرض کردم که با اجازه شما میخواهم یک توضیحات دیگری را به دلایلی که اشاره میکنم خدمتتان عرض کنم.
یکی از این دلایل این است که با دوستانم که داخل زندان بودیم، متوجه شدیم و باور کردیم که به گونهای مورد فریب و آلت دست توسط ورشکستگان سیاسی و احزاب سیاسی قرار گرفتیم و میخواستم در این باره به عموم مردم عزیز ایران و جوانان هم سن و سال خودم توضیحاتی را عرض کنم.
جناب آقای قاضی، من یک سری اشتباهاتی را کردم، اشتباهاتم را میپذیرم و قبول دارم که این اشتباهات باعث رنجش خاطر رهبر معظم انقلاب و مردم عزیز ایران شده است. اولا از این جا میخواهم که از رهبر معظم انقلاب و مردم عزیز ایران عذرخواهی کنم به خاطر این کارهایی که کردم.
عرض کنم خدمتتان جناب آقای قاضی، که بنده معتقد به جمهوری اسلامی ایران هستم و افتخارم این است که در جمهوری اسلامی ایران به دنیا آمدم. به این نظام مقدس اعتقادداشته و اعتماد داشته و با هر عقوبتی که میخواهد پیش بیاید برای آن، من اشتباهاتم را میپذیرم، اما آیا باید تمام عقوبت این اشتباهات متوجه من و جوانانی امثال من بشود؟
جناب آقای قاضی، باور من و دوستان من که در زندان با آنها بودم این است که ما فریب برخی از نخبگان سیاسی و احزاب سیاسی را خوردیم، همان نخبگانی که به درستی مقام معظم رهبری که به آنها اشاره میکردند که اینها در انتخابات مردود شدند. جناب آقای قاضی، تکتک این بچههایی که این جا هستند مطمئنا میتوانید از تکتک آنها سؤال نمایید. تمامی آنها واقعا فریب سخنان اینها را خوردند و تمامی این نخبگان سیاسی که عرض کردم خدمتتان با فریب دادن ما جوانان باعث شدند که متأسفانه ما در این امتحان بزرگ تجدید بشویم. جناب آقای قاضی، باعث شدند شیرینی این انتخابات پرشکوه و حداکثری 85 درصدی در کام مردم ایران تلخ بشود و من واقعا متأسفم از این بابت، من نمیخواهم اشتباهات خودم را رد کنم. من میخواهم بگویم هر کس به اندازه تقصیراتش تنبیه بشود مطمئنا وقتی آقای ابطحی میآیند اینجا صحبت میکنند، میگویند تقلب اسم رمز آشوب بوده است و همه کسانی که قبل از انتخابات اعم از برخی نخبگان سیاسی، احزاب سیاسی میآیند میگویند قرار است در انتخابات تقلب بشود و این تقلب را به امثال من جوان القا میکنند و در همین راستا کمیته صیانت از آرا را تشکیل میدهند، واقعا من نمیدانم این که سهم آنها در این آشوبها چهقدر است؟ آیا سهم آنها بیشتر از ما جوانها که فریب سخنان اینها را خوردیم
نیست؟
جناب آقای قاضی، موضوع تقلب از سوی کسانی مطرح شد که از شخصیت های بزرگ نظام بودند. شخصیتهای شناخته شدهای که مورد اعتماد بودند و واقعا کمیته صیانت از آرا را همینها تشکیل دادند، واقعا باعث شد که القا بشود به امثال من جوان و کلیه دوستانی که اینجا هستند که تقلب دارد صورت میگیرد. قبول دارم که ما اشتباه کردیم، ما خطا کردیم، باید بیشتر فکر میکردیم اما قبول کنید که طبیعی است که ما براساس اعتمادی که به اینها داشتیم، دچار فریب و انحراف شدیم.
جناب آقای قاضی، یکی از دلایلی که میخواستم صحبت کنم این بود که یکی از این آقایان سیاسی صحبت کرده بودند که ما از نخبگان سیاسی هستیم و اینها اغتشاش گر هستند. برای من خیلی جالب بود قبل از انتخابات این آقایان خیلی به ما بها میدادند، تکریم میکردند، میگفتند ارزش و مقام شما خیلی بالا است، نمیدانم چرا الآن که اشتباهات و خطاهایشان برملا شده است الآن میآیند و میگویند ما اغتشاشگر هستیم و آنها نخبه سیاسی، مطمئنا آنها خیلی تأثیر داشتند روی افکار ما. جناب آقای قاضی، با اجازه شما اگر اجازه بفرمائید یک صحبتی هم با آقای موسوی در این زمینه داشتم.
صحبت من است که آقای موسوی، شما با القای تقلب در انتخابات، ذهن من و هزاران جوان مشابه من را مشوش کردید، شما با عدم تمکین به قانون و با قانونگریزی و با قانونشکنی این بدعت نامبارک را پایهگذاری کردید و باعث به وجود آمدن حوادث ناگوار پس از انتخابات شدید و من و افرادی مثل من که به جناب عالی رأی داده بودیم، با این اعتماد که به شما داشتیم، به خیابانها ریختیم، نظم و امنیت عمومی را مختل کردیم، باعث رنجش خاطر رهبر عزیزمان شدیم و به حقوق شهروندان تعدی کردیم و منافع ملی را زیر پا گذاشتیم و زمانی که به خودمان آمدیم دیدیم در وسط اغتشاش و آشوبهایی هستیم که شما و دوستانتان مسبب ایجاد آن بودید.
آقای موسوی، من و جوانان امثال من که اینجا هستیم به گفته رهبر معظم انقلاب آینده سازان این مملکت هستیم و الآن در زندان هستیم و به این علت که فکر کردیم شما و دوستانتان راست میگویید که بعضا متوجه شدیم که نه، چنین چیزی درست نبوده است.
عرض کنم خدمتتان که میخواهم واقعا از آقای موسوی بپرسم که چه طور میتوانند جواب ما را بدهند؟ جواب ما جوانها را بدهند. چه طور میتوانند زمان از دست رفته برای تکتک این جوانها را جبران کنند؟ زمانی که خیلی با ارزش است در این سن و سال برای ما جوانها، چه طور میتوانند این را جواب
دهند؟
چه طور میتوانند در صورتهای اشکبار خانوادههای ما نگاه کنند؟ چه جوابی برای خانوادههای ما دارند؟ سهم آقای موسوی از این رنج و مشقتی که ما در این جا میکشیم چه هست؟ از این فریبی که ایشان صحبت کردند چه هست؟ بله، بنده اکنون در محضر دادگاه محترم در آستانه محاکمه هستم اما آقای موسوی، خودتان میدانید که جایگاه ما در اینجا نیست. جایگاه کسانی این جا است مثل شما و دوستان سیاسی شما که مسبب این کار و فتنه بودند.
جناب آقای قاضی، یک صحبتی هم با رهبر معظم انقلاب دارم، میدانم خیلی از دست ما ناراحت هستند و میدانم گذشت ایشان خیلی بالاتر از این حرفها است، خواستم یک صحبتی با ایشان بکنم. رهبر عزیز، من و جونان امثال من شما را همچون پدر خود میدانیم و اینک که در این شرایط قرار دارم از شما رهبر و پدر بزرگوار خواستهای دارم و آن این که همانطور که شما در سخنرانی 13 رجب، ولادت حضرت علی(ع) فرمودید، ما جوانان فرزندان این انقلاب و فرزندان شما هستیم، نه این که با یک اشتباه از سوی من و امثال من مورد مجازات قرار نگیریم و این ]بل[ که عاملان اصلی این فتنه و آشوب مجازات شوند.
آقای قاضی، همه به این امر واقف هستند اگر برخی از نامزدها نتیجه انتخابات را میپذیرفتند و تمکین میکردند به قانون، شیرینی این حضور پرشکوه و 85 درصدی به کام مردم ما تلخ نمیشد. جناب آقای قاضی، من از آن پدر فرزانه و بزرگوار درخواست دارم با بخشش جوانان این مرز و بوم که آیندهسازان این مملکت هستند باعث شوند من و امثال من بار دیگر به آغوش جامعه اسلامی و خانوادههایمان باز گردیم و اشخاصی که پایهگذار این اشتباه و این فتنه بودند، مورد مجازات قرار گیرند.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته.
قاضی: آقای اصلانی در ارتباط با سازمان رای و...
متهم، اصلانی، آقای قاضی، من عرض کنم که انتخابات سوم شوراها بودکه یکی از آشنایان من آمد و گفت: یک تعداد اسم برای سازمان رای بده، من گفتم: چیست؟ گفتند: اسامی که میدهید رای میدهند به لیست اصلاحطلبان در شورای سوم. بنده دیگر هیچ فعالیتی در این زمینه نداشتم چون بعد از آن به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم، هیچ فعالیتی نداشتم و این که در مورد ارسال ایمیل به شبکه بی بی،سی، بله، من قبول دارم در این زمینه اشتباه کردم و خواستار عفو هستم.
قاضی: بعد از انتخابات ایمیلزدی؟
متهم: بله.
قاضی: چه تعداد؟
متهم: یک ایمیل قبل از انتخابات و دو ایمیل بعد از انتخابات.
قاضی: با چه مضمونی؟
متهم: مضمونش که واقعا یکی این بود که تماس میگیرم. این را عرض کنم که آقای قاضی، واقعا من فکر میکردم اگر با این مضمونی که عرض میکنم.
خدمتتان، فرستادم مضمونش درست نبود و خواهش میکنم در داخل دادگاه ارائه ندهند، فکر میکردم... واقعا ناراحت بودم. جناب آقای قاضی، این را مطمئنا کارشناسان و بازجوهای من هم در داخل پرونده نوشتهاند، بنده از همان اول که آمدم تمام را صادقانه خدمتتان عرض. کردم، من فکر میکردم اگر از این شبکه انتقاد کنم نمیتوانم صحبت کنم. خیلی متاسف بودم این شبکه یک جنگ را ایجاد کرده بود و میخواست این اعتراضات را به آشوب بکشاند و صحنههای خیلی بدی را نشان میداد. من فکر میکردم با این نحوه فرستادن ایمیل به آنها با من تماس میگیرند و من اعتراضم را نسبت به آنها اعلام میکنم اما اینجا متوجه شدم که کارم اشتباه بوده است.
قاضی: از وکیل محترم درخواست میشود در جایگاه قرار بگیرند و دفاعیات خودشان را اعلام کنند!