تصاویر آخرالزمانی در شمال غزه ایرلند: درهای غزه باز شود، جهان شوکه خواهد شد
حملات جنونآمیز رژیم صهیونیستی به ساکنان بیدفاع غزه صحنههای بسیار فجیع و آخرالزمانی را خلق کرده است که قلم از توصیف آن عاجز است. وزیر خارجه ایرلند در این باره گفت: «اگر درهای ورود به غزه باز شود، جهان از سطح ویرانیها در این منطقه شوکه میشود.»
شاید مضحکترین واژه این روزها، «حقوق بشر» باشد. مدعیان حقوق بشر غربی این روزها به خوبی، خوی استعماری و نژادپرستانه خود را رو کردهاند و به جای این که با تحریم و فشار بر روی رژیم کودککش جلوی پاکسازی قومی را بگیرند، برای آن دست و جیغ میزنند و هر نوع کمکی مالی و نظامی را به رژیم آپارتاید میکنند تا با دست پر به مردم بیگناه فلسطینی حمله کند. کمکهایی که تنها از سوی رژیم آمریکا نزدیک به
20 میلیارد دلار رسیده است. رژیم صهیونیستی به خوبی فهمیده تا وقتی که آخرین فلسطینی زنده باشد، آرمان فلسطین و مقاومت بیدار است؛ به همین روی با حمایت همهجانبه غرب از نیمههای مهر ماه «طرح ژنرال» یا همان طرح نسلکشی و پاکسازی قومی را دستور کار خود قرار داده است. ارتش رژیم صهیونیستی بر پایه «طرح ژنرال» در حال ایجاد منطقه حائل در شمال غزه است. و برای اجرای این طرح وحشیانه خود بمباران گسترده و همچنین محاصره شدید غذایی و دارویی را در پیش گرفته است. حملاتی که دیگر حتی مدارس و کمپ آوارگان را شامل میشود و طی شبانهروز گذشته دستکم ۴ مدرسه در غزه که میزبان آوارگان فلسطینی بوده است از سوی صهیونیستها بمباران و طی آن بیش از ۵۰ غیرنظامی به شهادت رسیدهاند.
در این بین رسانهها تصاویر بسیار دردناک و فجیعی را از مدرسه «خلیل عویضه» که محل استقرار آوارگان است مخابره کردهاند. در این حمله رژیم کودککش به کمپ آوارگان دست کم ۴۰ فلسطینی به شهادت رسیدهاند. «محمود بصل» سخنگوی نهاد دفاع شهری غزه تاکید کرد که پیکرهای شهدا در مدرسه «خلیل عویضه» کاملاً متلاشی شدهاند و بسیاری از پیکرهایی که سالم ماندهاند سر ندارند و اعضای آنها قطع شدهاند. وی صحنههای این جنایت هولناک را آخرالزمانی توصیف کرد. رژیم صهیونیستی تلاش دارد با هدف قرار دادن هر جنبندهای در شمال نوار غزه این منطقه را خالی از سکنه کند.
همچنین منابع محلی میگویند بجز حملات سنگین رژیم به مدرسه «خلیل العوده»؛ صهیونیستها میخواهند تا صدها غیرنظامی فلسطینی این مدرسه را تخلیه کنند. مدرسه «خلیل العوده» آخرین پناهگاه غیرنظامیان فلسطینی در «بیت حانون» در شمال غزه است. اما حملات رژیم تنها به شمال نوار غزه بسنده نکرده و جنوب نوار غزه هم شدیدا مورد حمله قرار گرفته است. در همین رابطه به گزارش «ایسنا»، دفاع مدنی فلسطین اعلام کرد شامگاه یکشنبه در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مدرسه «احمد بن عبدالعزیز» در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه ۲۰ فلسطینی شهید و دهها تن دیگر زخمی شدند.
صدای ایرلند درآمد!
کشور ایرلند را میتوان در میان کشورهای غربی یک استثنا در نظر گرفت. تاریخ این کشور جزیرهای با مقاومت و مبارزه با استعمار انگلیس عجین شده است. ایرلندیهای که برای آزادی سرزمینشان از چنگال امپراطوری انگلیس جانفشانیهای بزرگی را انجام دادهاند. جمهوری ایرلند تنها کشور اروپایی هست که با صدای رسا از فلسطین حمایت میکند زیرا ایرلندیها با گوشت و پوست خود طعم استعمار را چشیدهاند. این سیاست جمهوری ایرلند خیلی به مذاق آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی خوش نیامده و فشارهای زیادی به دوبلین وارد کردهاند تا شاید دست از حمایت از فلسطینیها بردارند اما فشار این دو رژیم استعماری تا به امروز فایده نداشت. به همین روی به گزارش «ایرنا»، رژیم صهیونیستی یکشنبه سفارت خود را در ایرلند به دلیل آنچه سیاستهای خصمانه دوبلین در قبال این رژیم خواند، تعطیل کرد. در همین ارتباط «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: «سفارتمان در ایرلند را پس از آن تعطیل کردیم که این کشور از خطوط قرمز در روابط با اسرائیل عبور کرد.»
در پی این اقدام «مایکل مارتین» وزیر امور خارجه ایرلند بیان کرد که مسئله غزه در درجه اول یک مسئله اخلاقی است. او از حمایت کامل کشورش از نهادهای بینالمللی که در تلاش برای محاکمه مسئولین نقض حقوق بشر در غزه و مناطق فلسطینی اشغالی هستند، خبر داد. «مارتین» اشاره کرد که ایرلند به حمایت از حقوق بشر ادامه میدهد و بر لزوم رعایت اصول اساسی حقوق بینالملل، از جمله محاکمه مسئولان نقض حقوق بشر در منطقه تأکید دارد. او همچنین تأکید کرد که کشورش به تقویت نقش فعال جامعه بینالمللی برای دستیابی به یک راهحل عادلانه و دائمی برای منازعه فلسطین-اسرائیل متعهد است.
وی بر لزوم پایان جنگ در غزه تاکید و تصریح کرد که درهای غزه باید به روی جامعه جهانی و به ویژه خبرنگاران باز شود تا وضعیت این منطقه مورد بررسی قرار گیرد. «مارتین» افزود: «تردیدی ندارم که اگر این اتفاق رخ دهد جهان از سطح ویرانیها در این منطقه شوکه میشود.»
همچنین سیاستهای نسلکشی رژیم صهیونیستی موجب شده تا چند سازمان غربی مانند «دیوان بینالمللی دادگستری لاهه» و «عفو بینالملل» خواستار محاکمه و دستگیری مقامات رژیم صهیونیستی شوند. حکم بیسابقه «دیوان لاهه» موجب عصبانیت شدید مقامات رژیم شد و قول برخورد با این حکم را دادند. این حکم به واسطه تلاشهای آفریقای جنوبی و چند کشور دیگر ازجمله ایرلند به وقوع پیوست.
45 هزار شهید
نزدیک به 450 روز از جنگ همهجانبه رژیم صهیونیستی با فلسطین میگذرد، جنگی که صهیونیستها تمام تسلیحات، تجهیزات و افراد خود را برای قتل عام به خط کردهاند و در مقابل مردمی هستند که با سادهترین تجهیزات با سربازان تا بن دندان مسلح رژیم صهیونیستی میجنگند. در این بین سازمانهای بینالمللی تنها به اظهار نگرانی بسنده کرده و هیچ اقدام عملی نمیکنند. همین دیروز بود که در خبری دردناک «وزارت بهداشت فلسطین» اعلام کرد که شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر سال گذشته (15 مهر 1402) تا به امروز به ۴۵ هزار و ۲۸ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۶ هزار و ۹۶۲ نفر افزایش یافت.
اسرائیل در آستانه جنگ داخلی
هزینههای سرسام آور جنگ؛ عدم آزادی اسرا؛ بحرانهای اقتصادی و... ازجمله مصائبی است که این روزها رژیم به آن دچار شده. جنگ طولانی شرایط داخلی رژیم را در آستانه فروپاشی برده تا جایی که بسیاری از مقامات کنونی و پیشین رژیم خواستار توافق با حماس شدهاند تا بلکه رژیم اجازه تنفس پیدا کند. به همین روی «بنی گانتز» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی امروز در سخنانی از بروز شکاف در جامعه این رژیم هشدار داد. وی در سخنانی گفت: «ما در آستانه گذار از جنگ با دشمنان خارجی اسرائیل به جنگ داخلی هستیم».
همچنین در خبری دیگر بحران اقتصادی اوضاع صهیونیستها را شدیدا تحت تاثیر قرارداده تا جایی که روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نوشت که گزارش سالانه خط فقر نشان میدهد که یک چهارم صهیونیستها زیر خط فقر زندگی میکنند. در این گزارش آمده است که ۱۴ ماه جنگ باعث شده است صهیونیستها اوضاع اقتصادی دشواری را سپری کنند و خطر فروپاشی اجتماعی در سرزمینهای اشغالی وجود دارد.
اخیرا یک مؤسسه معتبر اعتبار سنجی اقتصادی در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ رشد اقتصادی صفر درصدی را تجربه خواهد کرد و این به دلیل شرایط ناشی از جنگ علیه غزه به وجود آمده است و همین مسئله کاهش سرانه فرد از تولید ناخالص داخلی را در پی خواهد داشت.