مسابقه سیلی زدن به اسرائیل و آمریکا توسط هنرمندان جهان در هولوساید (اخبار ادبی و هنری)
نشست خبری سومین مسابقه کارتون، کاریکاتور و پوستر هولوساید با حضور چهار نفر از عوامل این رویداد؛ سید مسعود شجاعی طباطبایی، محمدحسین نیرومند، مسعود نجابتی و سیدامیرناصر جاوید برگزار شد.
محمدحسین نیرومند در این نشست با اشاره به ادوار گذشته و اهمیت این رویداد بیان کرد: در دوره اول، بسیاری از هنرمندان ترس از حضور داشتند و با اسمهای مستعار در مسابقه شرکت کردند اما در این دوره اینگونه نیست و این نشان میدهد طرف درست تاریخ مشخص شده است.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی نیز در این نشست خبری اعلام کرد: فراخوان سومین مسابقه هولوساید ساعت ۶:۳۰ ۷ اکتبر به شکل سمبلیک روی سایت ایران کارتون در قالب ۳ بخش کارتون، کاریکاتور و پوستر منتشر شد.
وی درباره عنوان «هولوساید» توضیح داد: هولوساید تلفیقی هنرمندانه از هولوکاست و جنوساید و نسلکشی است. ما با توجه به اینکه در رسانه غالب یعنی اینستاگرام، فیسبوک با محدودیت جدی روبهرو هستیم لازم بود از واژهای استفاده کنیم که به صورت گسترده بتوان از آن بهره گرفت تا با سانسور مواجه نشود.
وی بیان کرد: در بخش کارتون و پوستر سه موضوع را مورد نظر قرار دادهایم که اول بحث هولوساید و نسلکشی رژیم صهیونیستی و کشتار مستقیم مردم و نابودی کامل بافت اجتماعی و زیست محیطی غزه است، دوم بحث نسلکشی با استفاده از امکانات و سیاستهای نژادپرستانه علیه مردم فلسطین، سوم استانداردهای دوگانه است که آمریکا و دولتهای غربی با وجود سردادن شعار صلح چه نوع برخوردی با این مردم داشتهاند. در بحث کاریکاتور چهره به سه شخصیت منحوس بنیامین نتانیاهو، یوآف گالانت وزیر دفاع اسرائیل و بن گویر وزیر امنیت اسرائیل را در نظر گرفتهایم. به گفته شجاعی طباطبایی در مجموع ۲۶ هزار یورو به برگزیدگان اهدا میشود. وی در ادامه اعلام کرد که مهلت ارسال آثار تا ۱۵ آذرماه است و علاقهمندان میتوانند تولیدات هنری خود را به سایت ایران کارتون ارسال کنند.
مسعود نجابتی دبیر بخش پوستر مسابقه کارتون، کاریکاتور و پوستر هولوساید هم در این نشست گفت: غیر از بحث خروجی، اهداف دیگری هم برای ما مهم است و اینکه ما هنرمندان همسو و همفکر و همراه در دنیا را شناسایی میکنیم و این اتفاق بسیار مبارکی است. وی ادامه داد: در فضای گرافیک این ترس و نگرانی، فضای بازار کار و از دست دادن اعتبار یا محروم شدن از موهبتهای انجمنها اتفاقی طبیعی است و ما انتظار نداریم تعداد زیادی طراح گرافیک نامدار جهان ارسال اثر کنند ولی ما معتقدیم حتی اگر ۲۰ هنرمند هم کار بفرستند ظرفیتی فعال کردهایم تا طراحان گرافیک مستقل، فعال و متعهد را شناسایی کنیم و به شبکه جهانی در حوزه بینالملل برسیم و این نگاه برای ما اهمیت ویژهای دارد.
نجابتی افزود: ما نیاز مبرم به فرآوری آثار شاخص داریم. آثار شاخص در فضای انتشار نیاز به برخی امکانات چون حرکت و موشن گرافی دارد. ما فکر میکنیم از کارتونیستها دعوت کنیم تا آثارشان را به پوستر تبدیل کنند و با افزودن نوشته یا چیدمان مناسب به بازسازی آثار بپردازند و یا خودمان آثار را با کمک دوستان دبیرخانه تبدیل به پوستر کنیم.
سیدامیرناصر جاوید، قائممقام امور بینالملل حوزه هنری هم در این نشست گفت: با برگزاری چنین مسابقههایی سعی میکنیم راه مخاطب اصلی این مسابقه که هنرمندان آزاده عالم هستند باز شود و افراد از این ظرفیت آگاهی یابند و متوجه شوند جریانات مختلفی در دنیا و علیه رژیم صهیونیستی وجود دارد.
وی تاکید کرد: این مسابقه و مانند چنین رویدادهایی، مخاطب مهم دیگری هم دارد که به هر طریقی در جریان این اتفاق در حال سیلی خوردن است و حتی در نشست خبری با حضور اهالی رسانه برای انتشار خبر برگزاری این رویداد، در حال سیلی خوردن است و آن هم رژیم صهیونیستی و دولت منحوس آمریکا است.
جاوید در پایان این نشست خطاب به رژیم صهیونیستی و دولت تروریستی آمریکا اعلام کرد: بر همین اساس کسانی که اخبار این جلسه و رویداد را میخوانند بدانند که جریانهای مختلف هنری در رشتههای مختلف به برکت حرکتی که در طوفان الاقصی رقم خورد در نقاط مختلف جهان در حال کار کردن هستند. ممکن است خیلی از این جریانات که به همت حوزه هنری در حال انجام است را بدانید و برخی را ندانید که البته اهمیتی هم ندارد و تنها چیزی که مهم است این است که شما لحظه به لحظه در حال کتک خوردن از هنرمندان آزاده جهان هستید و آنقدر کتک خواهید خورد که خودتان بار خود را جمع کنید و بروید.