کیهان و خوانندگان
33110065 ساعت 3 تا 6 بعدازظهر
سامانه پیام کوتاه 30002323
* در پاسخ ترور شهید اسماعیل هنیه باید کاری بکنیم که روز خونخواهی میهمان عزیز ما برای اسرائیل، از روز مرگ فرعون و نمرود و ۷ اکتبر و وعده صادق، سختتر و عبرتآموزتر و طولانیتر و خوارکنندهتر و دردناکتر باشد.
مختاری
* آمریکا و رژیم صهیونیستی که طی روزهای اخیر خطوط قرمز جبهه مقاومت را نادیده گرفتند و جنایتهای جدیدی خلق کردند، باید در ابعاد جغرافیای مقاومت منتظر واکنشهای قاطع و سختتر از پیش باشند. خونخواهی مهمان عزیز ایران، که در سطح جبهه و جغرافیای مقاومت رخ خواهد داد، بار دیگر حقایق جدیدی را آشکار خواهد کرد.
تاجیک
* یکی از اهداف رژیم صهیونیستی و نتانیاهو در دست زدن به ترورهای بزدلانه تلاش برای دستاوردسازی است. چرا که با گذشت ده ماه از جنگ غزه همچنان رژیم صهیونیستی نتوانسته به هیچ یک از اهداف نظامی خود دست پیدا کند.
ولی نژاد
*یکی از عالمان اهل سنت توئیت کرده یک و نیم میلیارد مسلمان سنی، منتظر خونخواهی شیعیان از خون یک فرمانده سنی هستند. این توئیت هزاران حرف با خود دارد. نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی هم اظهار داشته ما به کشته شدن کمتر از نتانیاهو راضی نمیشویم. این حوادث نشان میدهد در زمان ظهور همه مسلمانان باید یکصدا بر علیه نظام سلطه کنار هم باشند.
علم خواه
* ادی کوهن، نظریهپرداز و فعال رسانهای صهیونیست که آثارش در مراکز مطالعاتی اسرائیل منتشر میشود، در توئیتی نوشته است صراحتاً بگویم: ما هیچ شری از داعش ندیدیم. بله.حکایت صهیونیستها با داعش حکایت کسی است که سگ هار خودش را پارک برده بود. آن سگ اغلب رهگذرها را گاز میگرفت. هر کس شاکی میشد، این بابا میگفت: من که شری از این سگ ندیدم. اتفاقاً خیلی هم با وفاست.
مسجدی
*صهیونیستها چارهای جز پذیرش شکست ندارند. زیرا به هیچ یک از اهداف تعیینشده خود پس از عملیات طوفانالاقصی نرسیدهاند و ارتش این رژیم طی 10 ماه گذشته دچار فرسایش شده است. مضاف بر آن، عملیات طوفانالاقصی موجب مهاجرت معکوس حداقل 500 هزار نفر از صهیونیستها و آواره شدن 200 هزار نفر از شهرکنشینان صهیونیست شده است که همین مسئله موجب گردیده رژیم صهیونیستی در مقابل دست به ترور فرماندهان محور مقاومت بزند.
خسرو آبادی
*یک حزب جدید متشکل از اعضای سازمان منحل شده موسوم به مجاهدین انقلاب ضمن محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه در ایران تأکید کرده این جنایت نباید تحولات راهبردی اخیر در قبال مسائل داخلی و خارجی را تحتالشعاع قرار دهد و دولت دکتر پزشکیان را از اهداف راهبردی خود که در جریان رقابتهای انتخاباتی اعلام کرده، باز دارد! در اینکه دولت چهاردهم باید به پیگیری کارهای خود بپردازد، شکی نیست. اما در این میان این پرسش مطرح میشود که راهبردهای یک دولت ذیل پرچم جمهوری اسلامی چگونه ممکن است با پاسخ دادن به یک جنایت علیه آرمانها، منافع ملی، راهبردها و سیاستهای جمهوری اسلامی تعارض داشته باشد؟!
صنعتکار
*تجربه نشان داده است رژیم سفاک صهیونیستی نه تنها یک تهدید برای فلسطین بلکه خطری حقیقی برای ثبات و امنیت همه کشورهای منطقه است. در ضمن مقابله با آن برای منطقه یک اولویت دسته جمعی است. در ده ماه گذشته این درک جمعی نزد دولتهای منطقه ایجاد شده است که هرگونه تسامح در برابر این رژیم میتواند تهدید این رژیم را متوجه دولتهایی بکند که چشم بر جنایات آن در فلسطین بستهاند.
جمالی فر
* برخی از چهرههای نزدیک به جریانهای خاص و اصلاحطلبان پس از پیروزی مسعود پزشکیان در حال تلاش القای این گزاره هستند که سرنوشت دولت پزشکیان، سرنوشت تمامی حاکمیت است. مثلا «احمد زیدآبادی» از دولت پزشکیان به عنوان آخرین فرصت یاد کرده است.در حالی که دولت چهاردهم با ریاست جمهوری دکتر پزشکیان هم مثل همه دولتهای سابق یک دولت معمولی است که با هر سرنوشتی تمام خواهد شد. اینکه یک فعال سیاسی ادعا کند سرنوشت دولت پزشکیان سرنوشت تمامی حاکمیت است حرفی نسنجیده، دور از واقعیات عینی، عقلانیت سیاسی و سخنی است که قبلا نیز درباره دیگر دولتهای همسو با این افراد، بارها بیان شده است.
ظهره وند
* بخش مهمی از کنترل بازار و اقتصاد بر عهده مردم بوده و آنها باید در این زمینه نقش اساسی خود را در کنترل مصرف، پرهیز از هجوم به بازارها و منابع، رعایت انصاف و... ایفا کنند. به عبارتی، عبور از وضعیت فعلی و کاهش تأثیرات منفی اقتصادی با همکاری و همیاری همه اجزای حاکمیت و نظام، به ویژه دولت و مردم امکانپذیر است.
ملاقاسمی
* نگاه به فرهنگ در کشور ما متاسفانه مصرفی است. این نگاه باعث شده تا نهادهای متولی منفعل باشند و اثربخشی خود را از دست بدهند و عملاً کاری از دست برخی نهادهای سیاستگذار، همچون کمیسیون فرهنگی مجلس بر نیاید. نتیجه این شده نمایندگانی که حتی با سابقه فرهنگی، هنری و رسانهای وارد مجلس شدهاند نیز تمایل چندانی به عضویت در این کمیسیون نشان نداده و اعضای این کمیسیون به حد نصاب نرسد و در نتیجه چنین کمیسیونی خیلی دیر تشکیل شود.
دارابی
*پس از اقدام تروریسـتی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس که به صورت رسمی و با گذرنامه دیپلماتیک در مراسم تحلیف ریاستجمهوری شرکت کرده بود، رسانههای معاند تلاش کردند با شایعهسازی و دروغپردازی، به تشویش اذهان عمومی پرداخته و با زیر سؤال بردن توان اطلاعاتی و امنیتی کشور، این عملیات تروریستی پیچیده را که آمریکا و رژیم صهیونیستی آن را طراحی و اجرا کردهاند، به یک عملیات نفوذ در بدنه کشور و جبهه مقاومت تقلیل بدهند تا پاسخ نظامی کشورمان به این جنایت را نامتناسب معرفی کنند. دیدیم که سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه سوم خود خاطرنشان کرد، در این ترور، مسئله نفوذ مطرح نیست.
ابوالقاسمی