kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۱۷۵۸
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۴

جلیلی: دشمن در جنگ نرم دنبال عوض کردن ذهن و تاریخ است


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دشمن در جنگ نرم دنبال عوض کردن ذهن جوانان و تاریخ است تا به آنها بگوید که ‌اشتباه می‌کنید.
سعید جلیلی در جمع دانش‌آموزان حاضر در اردوی «مکتب عشق» مرکز دانش‌آموزی مؤسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان با‌ اشاره به سِن دانش‌آموزان حاضر در این جلسه، این سن را یک سن بسیار مهم و ارزشمند برای خود دانش‌آموزان، محیط و جامعه آنها دانست و اظهار داشت: سن دانش‌آموزی سن کنجکاوی‌ است. این کنجکاوی می‌تواند کمی عمیق‌تر شود که اصلاً برای چه در این دنیا هستم، از کجا آمده‌ام، به کجا می‌روم؟ یا اگر از کشورمان صحبت می‌کنیم، ۱۰ سال پیش، ۵۰ سال پیش یا ۱۰۰ سال پیش چه بوده است و ۱۰ سال یا ۵۰ سال دیگر قرار است چه شود؟ این ‌سؤالات، سؤالات مهمی ا‌ست. چرا این کنجکاوی‌ها مهم است؟ چون فرصت هیچ انسانی در این دنیا تکرار نمی‌شود. یعنی این‌گونه نیست که بگوییم یکبار تا ۷۰ سالگی برویم، اگر ‌اشتباه رفتیم و بد بود، دوباره برمی‌گردیم.
 جلیلی با بیان این نکته که الان ما در یک جنگ نرم هستیم، گفت: اینجا دیگر توپ و‌ تانک نمی‌آید، چه می‌آید؟ سؤال و شبهه می‌آید. اینجا طرف مقابل از خود می‌پرسد چرا این ۳۶هزار دانش‌آموز را که شهید کردم جواب نگرفتم، پس باید چه کنم؟ می‌گوید «باید اصلاً ذهن او را عوض کنم؛ بگویم داری ‌اشتباه می‌کنی، تاریخ را برای او عوض کنم»، این می‌شود جنگ نرم.
وی افزود: ابزار او در این جنگ چه می‌شود؟ می‌شود توئیت و این صفحات. این جنگ نیاز به آمادگی از جنس خودش دارد. حالا شما که می‌خواهید ایفای نقش کنید باید آماده‌ باشید، باید بدانید که چه کار باید بکنید. باید بدانید صحنه چیست، باید بدانید او از چه مسیری می‌آید، چه چیزی را دارد دنبال می‌کند و ابزار و سلاحش چیست. الان شما می‌روید در دبیرستان، می‌روید در محله، در محیط، در مسجد می‌بینید خیلی‌ از مردم سؤالاتی دارند، این‌جاست که باید نقش ایفا کنید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سخنان خود در این جلسه، گفت: بعضی وقت‌ها، بعضی دوستان که می‌روند راهیان نور، در آن‌جا خیلی غبطه می‌خورند به حال آن دوره‌ای که واقعا چقدر جوان‌ها فرصت داشتند؛ اما الان اگر از آن دوره مهم‌تر نباشد، کمتر نیست. امروز هم دانش‌آموزها می‌توانند همان نقش را ایفا کنند، اما در یک صحنه دیگر، در صحنه‌ای متناسب با خودش. امروز هر یک از شما می‌تواند دوباره یک رزمنده در راه خدا باشد، اما در مسیر جنگی که دیگر نظامی نیست، جنگ نرم است. می‌توانید نقش‌آفرینی داشته باشید. در ورزش دو امدادی یک شخص می‌دود به یک نقطه می‌رسد و آن پرچم را به نفر بعدی می‌دهد؛ یک ملت در مسیر خود نیز همین است، یک نسلی می‌آید تا مشعل را تا یک جایی می‌رساند و بعد امروز به دست شما می‌سپارد؛ حالا این دوره را شما باید بروید، باید کشور را به سمت آن پیشرفت برسانید.