حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در اجلاس سراسری روز مسجد:
امروز باید دوباره به مساجد ایمان بیاوریم
رئیسشورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه امروز باید دوباره به مساجد ایمان بیاوریم و نگاه دقیقی نسبت به خانههای خدا داشته باشیم، طهارت نفس و ازخودگذشتگی را حاصل تربیت مسجدی دانست.
نوزدهمین اجلاس سراسری مسجد روز دوشنبه همزمان با
«روز جهانی مسجد» در مجتمع آدینه تهران برگزار شد.
به گزارش شبستان، حجتالاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری، رئیسشورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این اجلاس با تأکید بر اینکه امروز باید دوباره به مساجد ایمان بیاوریم و نگاه دقیقی نسبت به خانههای خدا داشته باشیم، بیان داشت: این نگاه باید همراه با تأمل و همان نگاه خدا، پیامبر (ص) و ائمه اطهار نسبت به مساجد باشد.
وی مسجد را محل تلاقی قرآن و عترت دانست و افزود: باید در مسجد تبیین قرآن، تلاوت قرآن، نشر معارف، درک و فهم مبانی اسلامی، اقامه نماز و عدالت مورد توجه قرار گیرد. حاصل چنین مسجدی تولید هویت برای انسان مومن، جامعه مومن و تمدن ایمانی است.
حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اکبری طهارت نفس و ازخودگذشتگی را حاصل تربیت مسجدی دانست و ابراز داشت: در چنین مسجدی انسانها رنگ خدایی میگیرند و فعالیتهای نیک و تعاونی مومنانه شکل میگیرد و در جامعه بهاشتراک گذاشته میشود.
رئیسشورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه امیرالمومنین علی(ع) یکی از کارکردهای مسجد را ایجاد فضای اخوت در جامعه برشمردهاند، تأکید کرد: وجود چنین مساجدی جامعه را متفاوت میکند. مقام معظم رهبری نیز چنین مساجدی را هویت جامعه معرفی کردهاند و باید گفت اینگونه مساجد خار چشم کفر و استکبار هستند.
وزیر ارشاد: در برنامه هفتم توسعه
به دنبال حل مشکلات مساجد هستیم
محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این اجلاس با بیان اینکه مسجد پایگاه تربیت شخصیتهای برجسته انقلابی بوده است، افزود: چنان که آیتالله مهدوی کنی در مسجد جلیلی، شهید مطهری در مساجد قبا و الجواد(ع) و مقام معظم رهبری در مساجد امام حسن مجتبی(ع) و کرامت جلسات تبلیغی انقلابی برگزار میکردند.
وی با اشاره به اینکه شهدا نیز به عنوان شخصیتهای خدوم و انقلابی تربیت یافته مساجد هستند، تأکید کرد: امام خمینی(ره) از مساجد به عنوان سنگر انقلاب یاد کردند و امروز هم مساجد مهمترین هسته مقاومت هستند. در تحلیل پیروزی انقلاب پاسخی که میتوان یافت اتصال انقلاب به مساجد است.
مسجدِ برقرار، مسجدی است که قبل از اذان صبح باز باشد
و تا پاسی از شب به مردم خدمات ارائه کند
همچنین، حجتالاسلام و المسلمین حسین محمدابراهیم، رئیسمرکز رسیدگی به امور مساجد در نوزدهمین اجلاس سراسری مسجد بیان داشت: از همه ائمه مساجد که با مجاهدتهای خود مساجد را زنده و پویا نگه داشتند، تقدیر میکنم، آنها با تربیت نسل جوان، با ترویج معارف دین، ترویج سبک زندگی اسلامی در میان خانوادهها و اهالی مسجد، خانههای خدا را تقویت کردند.
وی با بیان اینکه مسجد برقرار مسجدی است که قبل از اذان صبح باز باشد و تا پاسی از شب به مردم خدمات ارائه کند، ابراز داشت: مقام معظم رهبری فرمودند: آباد کردن و زنده نگاه داشتن مساجد یکی از کارهای واجب است، همچنین رهبری تاکید کردند که تعداد مساجد نسبت به جمعیت کشور کم است اما همانهایی هم که داریم اغلب فعال نیستند.