kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۱۰۴۴
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۹
معاون بهداشت وزارت بهداشت خبر داد

آغاز مرحله دوم برنامه «سلامت خانواده» در 32 شهرستان جدید

 
 
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نایب‌رئیس قرارگاه «سلامت خانواده» از آغاز فاز دوم برنامه «سلامت خانواده» در 32 شهرستان جدید در کشور خبر داد.
حسین فرشیدی در حاشیه برگزاری یازدهمین جلسه قرارگاه «سلامت خانواده» در ستاد وزارت بهداشت، به وبدا گفت: در این جلسه مقرر شد مشکلات سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) در سامانه‌ها مرتفع شده و اشکالات ارتباطات سطوح دو و سه برطرف و مقداری از بدهی‌ها به این سامانه‌ها نیز پرداخت شود.
فرشیدی افزود: برنامه پزشکی خانواده در بیمه سلامت نیز با حدود چهار هزار پزشک و جمعیت تحت پوشش حدود 4 میلیون نفر به برنامه «سلامت خانواده» ملحق می‌شود و پس از این در قالب این برنامه اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: 32 شهر هم در فاز دوم برنامه «سلامت خانواده» و به 59 شهر قبلی در استان‌های مجری برنامه اضافه می‌شود. خوشبختانه استان‌ها برای اجرای برنامه در این 32 شهر آمادگی دارند و به دانشگاه‌های علوم پزشکی هم اختیار داده شده که کمبود مراقبان خود را توسط شرکت‌ها به شکل برون‌سپاری، خرید خدمت کنند.
معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه با اجرای برنامه سلامت خانواده در 59 شهر قبلی و 32 شهر جدید، ارتباط مراقبان سلامت با مردم بهتر و مستحکم‌تر خواهد شد، به گزارش خوب دفتر آمار و فناوری اطلاعات در این جلسه اشاره کرد و گفت: براساس این گزارش در سطح 2 سیستم ارجاع مشکلات کمتر شده و امکان ارجاع بیمار به‌صورت رفت و برگشت میسر شده است.
44 میلیون ایرانی تحت پوشش بیمه سلامت هستند
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران ضمن اعلام وضعیت خوب و قابل قبول این سازمان‌ بیمه‌گر به مراکز طرف قرارداد در استان، درباره پرداختی‌ها در قالب طرح دارویاری گفت: ذیل طرح دارویاری عملا تا خردادماه پرداخت‌هایی داشته‌ایم و مشکل خاصی در این زمینه نداشته‌ایم.
محمد غلام‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، تنوع خدمات گسترده بیمه‌ای توسط سازمان بیمه سلامت را عاملی برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور دانست و افزود: خوشبختانه بخش بسیاری از جمعیت تحت پوشش از خدمات رایگان استفاده می‌کنند و این باعث افتخار ما است که به جمعیت آسیب‌پذیر خدمات‌رسانی می‌کنیم.
غلام‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص وضعیت پرداختی‌های اداره کل بیمه سلامت استان تهران به مراکز طرف قرارداد، اظهار داشت: در بیش از ۹۵ درصد موسسات طرف قرارداد، تا پایان اسفندماه ۱۴۰۱ پرداخت انجام شده است. از طرفی بخشی از مطالبات فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۲ نیز در برخی از مراکز پرداخت شده است.
وی علت این توفیقات اخیر سازمان متبوع خود را حمایت دولت از امر بیمه معرفی کرد و ادامه داد: تقریبا ۷۰ درصد منابع وزارت بهداشت در بیمه سلامت برای مردم هزینه می‌شود.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درباره روند اجرای طرح دارویاری در استان تهران طی یک سال اخیر نیز توضیح داد: قبل از اجرای طرح دارویاری عملا در حال تهیه داروی چند کشور دیگر هم بودیم چراکه به علت قیمت پایین دارو در کشور ما، قاچاق معکوس اتفاق می‌افتاد و از طرفی شرکت‌های دارو‌سازی هم با مشکل مواجه شده بودند و برای رفع این مشکلات، دولت نرخ دارو را واقعی کرد اما با ارائه نسخه پزشک هیچ افزایشی در پرداخت از جیب بیماران در تهیه دارو اتفاق نمی‌افتد و مابه‌التفاوت پرداختی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر تامین می‌شود.