وزارت ارتباطات بر حمایت از پیامرسانهای بومی مصمم است
عضو شورای عالی فضای مجازی با تشریح جزئیات آخرین جلسه این شورا گفت: وزیر ارتباطات رویکرد مثبتی به پیام رسانهای بومی دارد و بر اجرای تکالیف در این زمینه مصمم است.
محمدحسن انتظاری در گفتوگو با خبرگزاری مهر درباره جزئیات جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی بیان داشت: عمده بحث مطرح شده در جلسه شورای عالی فضای مجازی درباره پیامرسانهای داخلی بود و همه متفقالقول بودند که پیام رسانهای داخلی باید تقویت شوند.
انتظاری اظهار داشت: طبق بررسیها و گزارش وزارت ارتباطات که در این جلسه ارائه شد، کیفیت و حجم ارتباطات پیام رسانهای داخلی افزایش یافته و این امیدوارکننده است که مردم نسبت به گذشته استقبال بیشتری از این پیام رسانها داشتهاند.
وی با اشاره به یکی دیگر از موارد مطرح شده در جلسه شورای عالی فضای مجازی افزود: در این جلسه تاکید شد که تمهیدات برای تقویت این پیامرسانها و تقویت زیرساختهای آنها باید مورد توجه وزارت ارتباطات قرار گیرد. وزارت ارتباطات نیز از منظر تجهیزات حمایتهایی را از پیام رسانهای داخلی خواهد داشت تا آنها بتوانند پاسخگوی استقبالی که شده باشند.
عضو شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: به نظر میرسد با توجه به اینکه این پیام رسانها سرویسهای پایداری ارائه میدهند و مخاطرهای هم روی آنها نیست، مردم از آنها استقبال میکنند.
انتظاری بیان داشت: موضوع دیگر جلسه این بود که خیلی از کسب و کارها در حال کوچ به پیامرسانهای بومی هستند و مشتریان آنها نیز توسعه پیدا کردهاند.
وی در پاسخ به اینکه آیا تکلیف جدیدی در راستای حمایت و توسعه پیام رسانهای بومی به وزارت ارتباطات ارائه شد یا نه گفت: وظایف وزارت ارتباطات و سایر نهادها در این زمینه در طرح کلان و معماری به روشنی آمده است و اکنون برمبنای همان مصوبات قبلی کار انجام میشود اما تنها تفاوتی که اتفاق افتاده این است که به نظر میرسد همت وزارت ارتباطات بر این است که این کار انجام شود. این تفاوت با دوره قبل وجود دارد و احساس میشود.
عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه یکی از پروژههای مهم شبکه ملی اطلاعات پیشرفت و توسعه پیام رسانها و شبکههای اجتماعی بومی است، افزود: شخص وزیر و معاونین در جلسه فعال بودند و رویکرد مثبتی به این موضوع داشتند و همت آنها این است که تکالیف و مصوبات را در راستای حمایت و توسعه پیام رسانهای بومی به انجام برسانند. گزارشها خود را نیز در همین راستا به شورای عالی فضای مجازی ارائه دادند.
انتظاری همچنین درباره سرانجام ادامه محدودیتهای اینترنت و فیلترینگ واتس اپ و اینستاگرام اظهارداشت: درباره این پلتفرمها و جایگزین شدن نمونه بومی آنها در جلسه اخیر شورا بحث نشد.