kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۱۷۰۵
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۵
دیدار نمایندگان مجلس و مدیران ورزش

سجادی: میراث‌دار یک سری پروژه‌های نیمه‌تمام هستیم دبیر خواستار افزایش 5 برابری بودجه شد

رئیس‌فدراسیون کشتی در جلسه اعضای فراکسیون راهبری مجلس شورای اسلامی با مسئولان وزارت ورزش و جوانان خواستار افزایش 5 برابری بودجه ورزش شد.

 

سرویس ورزشی-

جلسه اعضای فراکسیون راهبری مجلس شورای اسلامی با مسئولان وزارت ورزش و جوانان، در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در پایان این نشست به پایگاه خبری وزارت ورزش گفت: جلسه فوق‌العاده‌ای بود و در آن مطالب بسیار خوبی بیان شد و من از ابتدا 28 نکته ارزشمند را که فوق‌العاده حساس، ریزبینانه و استراتژیک بود به‌یادگار برداشتم.این جلسه آغاز تعاملات بیشتر مجموعه ورزش و جوانان با فراکسیون‌های تخصصی از جمله فراکسیون فرهنگی، اجتماعی و راهبری و نقطه عطفی برای همکاری بیشتر با هدف مدیریت بهتر و تسریع در برنامه‌های توسعه‌ای است.
وی در ادامه تأکید اعضای فراکسیون راهبردی درخصوص دیپلماسی ورزشی را مورد توجه قرار‌داد و بیان کرد: این موضوع را به‌عنوان یکی از دغدغه‌ها برای ورزش کشور می‌دانم.در داخل کشور 235 گونه ورزش را مدیریت می‌کنیم و در دنیا بیش از 2 هزار سازمان بین‌المللی وجود دارد که در حوزه ورزش کار می‌کند.هم‌اکنون حدود 430 کرسی بین‌المللی توسط حدود 360 نفر برای کشورمان به دست آمده است اما تنها کسب این جایگاه‌های بین‌المللی مهم نیست بلکه باید بررسی کنیم چنین کرسی‌هایی چه دستاورد و چه خروجی برای ورزش کشورمان دارد.
سجادی این نکته را مورد تأکید قرار‌داد که باید از این کرسی‌ها در شرایط کنونی به‌نفع کشور با برپایی اردوهای داخلی، پذیرفتن میزبانی و برگزاری دوره‌های علمی و تخصصی بهره‌برداری کرد.وزیر ورزش و جوانان در ادامه سخنانش به زیرساخت‌های علمی ایران در حوزه ورزش اشاره کرد و در این ارتباط توضیحاتی را درخصوص مرکز بین‌المللی آموزش در تکواندو و تیراندازی ارائه کرد و بهره‌برداری بهینه از این امکانات را مورد توجه قرار‌داد.
وی در ادامه سخنانش از تلاش‌های نمایندگان مجلس در تخصیص 27صدم درصد به ورزش قدردانی کرد و گفت: اختصاص این مبلغ در روزهای پایانی سال خبر خوبی برای این مجموعه بوده است.با اختصاص این مبلغ یک رنسانس برای ورزش کشور به‌وجود خواهد آمد و ما خواهیم توانست بسیاری از درخواست‌های به‌حق نمایندگان مجلس را به سرانجام برسانیم و با تزریق این منابع من مطمئن هستم در اتمام پروژه‌ها نیز روسفید خواهیم شد.
وزیر ورزش و جوانان درخصوص پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی در کشور نیز گفت: ما میراث‌دار یک سری پروژه‌های نیمه‌تمام هستیم که بالای 20 سال سن دارد و از اعضاء فراکسیون راهبردی می‌خواهم برای تعیین تکلیف آنها به ما راهکار و مشورت دهند. هم‌اکنون 6 هزار پروژه نیمه‌تمام داریم که یک‌هزار و 100 مورد آن تعطیل است و هیچ پیمانکاری روی آن کار نمی‌کند که در صورت تخصیص 27صدم درصد خواهیم توانست بسیاری از مشکلات در حوزه زیرساخت‌ها و پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام را رفع کنیم.
سید حمید سجادی در پایان سخنانش درخصوص برنامه‌های این وزارتخانه برای جام جهانی فوتبال بیان کرد: ستادی برای جام جهانی در کشور به‌ریاست دکتر مخبر تشکیل شده است که ما هم عضو آن هستیم. برای این رویداد مهم بیشتر وزارتخانه‌ها درگیر هستند تا ان‌شاءالله از این مسابقات مهم که در همسایگی ایران در حال رخ‌دادن است به بهترین شکل بهره‌برداری کنیم.
نزدیک به ۷۰ درصد هزینه فدراسیون‌ها با ارز است
علیرضا دبیر رئیس‌فدراسیون کشتی نیز به عنوان نماینده فدراسیون‌های ورزشی در این جلسه حضور داشت. دبیر در این جلسه گفت: از حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کمک‌های وزارت ورزش و جوانان قدردانی می‌کنم اما نکته مهم این است که ورزش رابطه مستقیمی با اقتصاد دارد و به هر‌اندازه که در ورزش سرمایه‌گذاری کنیم به همان‌اندازه در نتایج تیم‌های ما در میادین ورزشی تأثیر مستقیم دارد.
وی ادامه داد: ما و تمامی فدراسیون‌های ورزشی نزدیک به 70 درصد از مخارج‌مان با ارز خارجی است. در واقع افزایش 15 تا 20 درصدی بودجه ورزش، پاسخگوی نیازهای ما نیست و این بودجه حداقل نیاز به افزایش 5 برابری دارد. دبیر در ادامه صحبت‌های خود گفت: یک نکته دیگر اینکه اکثر برنامه‌های فدراسیون‌های ورزشی اعم از اعزام به مسابقات تدارکاتی و بین‌المللی و حضور در رقابت‌های رسمی تا شهریورماه است و اگر بودجه فدراسیون‌ها حداکثر تا تیرماه داده شود می‌توانند برگزاری اردوها و اعزام تیم‌ها به مسابقات برون مرزی را به صورت بهتری انجام دهند.
وی اظهار داشت: مورد دیگر در مورد شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است، چراکه فدراسیون‌ها بابت اماکن خودشان و خیلی از اماکن‌های کوچشان در سراسر کشور باید اجاره پرداخت کنند و مربیان به جای اینکه در باشگاه‌های خود شاگرد تربیت کنند به دنبال فراهم کردن هزینه اجاره هستند. در مورد شرکت توسعه قانونی در مجلس تصویب شد که اگر اصلاح شود دست وزارت ورزش و شرکت توسعه را برای کمک به فدراسیون‌ها در این زمینه باز می‌کند.
رئیس‌فدراسیون کشتی در پایان با بیان اینکه خرج کردن در ورزش هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است، تصریح کرد: صحبت‌هایی را به نمایندگی از فدراسیون‌های ورزشی در این جلسه مطرح کردم اما در مورد کشتی، ورزش ملی و اول کشور باید بگویم که ما 112 قهرمان جهان و المپیک داریم که این عزیزان نزدیک به 300 مدال جهان و المپیک را برای ورزش کشور به ارمغان آورده‌اند. کشتی نگین ورزش ایران است و ما هرچقدر که به این ورزش رسیدگی کنیم نتایج آن را در رقابت‌های المپیک، جهانی و بین‌المللی می‌بینیم.