kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۱۳۸۳
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
رئیس‌هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران:

۸۰ درصد تجهیزات پزشکی از تولیدکنندگان داخل و شرکت‌های دانش بنیان خریداری می‌شود

 
 
 
رئیس‌هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران توضیحاتی درباره تامین و خرید ملزومات و تجهیزات پزشکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه داد.
به گزارش وبدا، سید حسین صفوی درخصوص حمایت از کالاها و محصولات دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی اظهار داشت: هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران یک نهاد عمومی غیر‌دولتی وابسته به وزارت بهداشت است که بحث تامین اقلام مورد نیاز مراکز درمانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی را انجام می‌دهد.
صفوی با بیان اینکه همواره برای نظام سلامت موضوع کیفیت در راستای خدمت رسانی به بیماران بسیار حائز اهمیت است، افزود: این کالاها با جان مردم سروکار دارد و تشخیص بیماری‌ها و درمان بیماران با این ملزومات انجام و استانداردها، ویژگی‌ها و کنترل‌های سخت‌گیرانه‌تری برای کیفیت آنها صورت می‌گیرد. وی یادآور شد: شکر خدا کشورمان از سال‌های گذشته در حوزه تجهیزات پزشکی توانسته موفقیت‌های بزرگی را برای بومی‌سازی دانش فنی بسیاری از محصولات پزشکی و High Tech به دست آورد و کالاهایی که تکنولوژی بالایی دارند را موفق شده ایم در داخل کشور تولید کنیم.
رئیس‌هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به اینکه حدود هزار شرکت تولید‌کننده تجهیزات پزشکی فعال در کشور داریم، گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد این شرکت‌ها کالاهایی دارند که به‌عنوان محصولات دانش بنیان ثبت شده است، توسعه این محصولات در سنوات گذشته بحمدالله خوب بوده که نشان از استقبال و حمایت خوب در حوزه درمان وزارت بهداشت و سایر ارگان‌های ذی‌ربط دارد.
صفوی بیان داشت: هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی از سال‌های گذشته برای حمایت از تولیدات داخل کشور ورود کرده و خریدهای تضمینی از محصولات دانش بنیان را قبل از اینکه وارد بازار شوند انجام داده و درخصوص برخی از کالا نیز اقدام به پیش‌خرید آنها نموده است، تعدادی را نیز از زمانی‌که تاییدیه دریافت کرده‌اند به صورت تضمینی خریداری کرده است.
وی عنوان کرد: در سال گذشته حدود ۱۴ محصول را به معاونت علمی ریاست جمهوری معرفی کردیم و پس از تایید این نهاد به عنوان خرید بار اول انجام دادیم. در مجموع بیش از ۸۰ درصد محصولاتی که توسط هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی خریداری و بین مراکز درمانی توزیع می‌‌شود از تولیدات داخل کشور است و در سال ۱۴۰۰ به‌طور متوسط فقط ۷۰درصد محصولات از شرکت‌های دانش‌بنیان تأمین شده است.