لوازم خانگی داخلی نیاز کشور را تأمین میکند
علی حسین رعیتیفرد با این اعتقاد که باید از ایده و خلاقیت جوانان در صنعت حمایت کرد، افزود: باید از ورود محصولاتی که جوانان در حال بومی و داخلیسازی آن هستند، جلوگیری شود و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش دارد، موانع تولید را به حداقل برساند و با حمایت از مشاغل، مشکلات را رفع کند.
به گزارش ایسنا، از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا پایان مهر ماه سالجاری بیش از ۹۶۰ بنگاه مشکلدار شناسایی شدهاند و تعداد ۵۰۷ بنگاه اقتصادی با حفظ اشتغال بیش از ۱۳۱ هزار نفر در سه ماهه دولت مورد حمایت قرار گرفتند.
طی این مدت، تعداد ۹۶۵ بنگاه مشکلدار با ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ کارگر شاغل در آنها شناسایی شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش را نشان میدهد.
اقدام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظارت بر بنگاهها و پیگیری و رفع موانع مشکلات آنها از ریزش نیروهای کار و کارگران شاغل در آنها جلوگیری کرده و موجب بقای بنگاهها و حفظ اشتغال موجود در آنها شده است.
بر اساس این گزارش، یکی از راههای حمایت از تولید ملی و دستیابی به رشد اقتصادی، تقویت و حمایت از بنگاههای کوچک اقتصادی است.
بر همین اساس در سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها بر رفع موانع تولید و حمایت از بنگاههای اقتصادی تاکید بسیار شده است.
حمایت از بنگاههای کوچک اقتصادی و افزایش ظرفیت تولید، ضمن آنکه کشور را از ورود کالاهای مشابه بینیاز میکند، جلوی خروج ارز از کشور را هم میگیرد.
رهبر معظم انقلاب در سخنانی، علت تحقق نیافتن کامل جهش تولید در سال ۱۳۹۹ را وجود موانع و همچنین حمایت نشدن تولید در همه بخشها دانستند و با اشاره به معضل واردات و قاچاق، فرمودند: ضعفهای قانونی و واردات رقیب خارجیِ محصولی که در داخل با همت جوانان در حال تولید است و یا قاچاق آن از طریق دستهای خیانتکار، مانع تولید است و موجب شکست خوردن آن میشود.
ایشان، ایجاد مشوقهایی از جمله مشوقهای سرمایهگذاری را لازمه جهش تولید خواندند و افزودند: اوضاع کسبوکار در کشور باید بهگونهای باشد که افراد به سرمایهگذاری در تولید تشویق شوند و از افزایش هزینههای تولید جلوگیری شود. در حال حاضر صیانت از نیروهای کار و حمایت از کارفرمایان، حفظ اشتغال موجود و بقای بنگاههای اقتصادی از جمله وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شمار میرود.