kayhan.ir

کد خبر: ۲۳۲۰۳۳
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
محققان انگلیسی هشدار دادند

اُمیکرون طی 5 ماه آینده می‌تواند جان 24000 نفر را در انگلیس بگیرد



سرویس خارجی-
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد اگر محدودیت‌های بیشتر برای مقابله با کرونا اتخاذ نشود، سویه «اُمیکرون» می‌تواند تا پایان آوریل 2022
(12 فروردین 1401) جان ده‌ها هزارانگلیسی دیگر را بگیرد.
گزارش‌ها از انتشار گسترده سویه جدید ویروس کرونا موسوم به «اُمیکرون» در سطح جهانی حکایت دارد و تا کنون در 57 کشور جهان شیوع پیدا کرده است. به گفته رسانه‌های غربی به زودی اومیکرون به سویه غالب در اروپا و آمریکا تبدیل خواهد شد. از سوی دیگر در انگلیس مدل‌‌سازی جدید نشان می‌دهد که «اُمیکرون» تا پایان آوریل (فروردین آینده) باعث مرگ ده‌ها هزار نفر در انگلیس شود. محققان انگلیسی می‌گویند سویه جدید که احتمالاً  مُسری‌تر است، در خوش‌بینانه‌ترین سناریو تا
۳۰ آوریل ۲۰۲۲ (شنبه 10 اردیبهشت 1401)می‌تواند باعث مرگ ۲۴ هزار نفر شود و در بدبینانه‌ترین سناریو نزدیک به
۷۵ هزار فوتی در این کشور را رقم بزند.
دکتر «روزانا بارنارد» از دانشکده بهداشت و پزشکی گرمسیری لندن که به صورت مشترک سرپرستی این تحقیق را برعهده داشته، گفته: در خوش بینانه‌ترین سناریوی ما، تأثیر اُمیکرون در اوایل سال ۲۰۲۲ با اقدامات کنترلی ملایم مانند کار از خانه کاهش می‌یابد.... با این حال، بدبینانه‌ترین سناریوی ما نشان می‌دهد که ممکن است مجبور باشیم محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌تری را تحمل کنیم تا اطمینان حاصل شود که سرویس سلامت همگانی با بار غیرقابل تحمل مواجه نخواهد شد. زدن ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و واکسن تقویتی حیاتی است، اما ممکن است کفایت نکند. بدبینانه‌ترین سناریویی که توسط محققان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت نشان داد که اوج پذیرش بیماران در بیمارستان‌های انگلیس حدود دو برابر بیشتر از ژانویه ۲۰۲۱ (دی 99) خواهد بود.
اعتراضات کرونایی در اتریش و فرانسه
خبر دیگر اینکه ده‌ها هزار تن در شهر وین پایتخت اتریش در اعتراض به محدودیت‌های اعمال شده در این کشور برای توقف گسترش ویروس کرونا، از جمله اجباری کردن واکسن‌های کووید-۱۹ و دستور به حبس خانگی برای افراد واکسینه نشده، تظاهرات کردند. پلیس اتریش اعلام داشت در این اعتراضات سه تن از بابت جرایمی نظیر استفاده از مواد محترقه و بی‌اعتنایی به الزام به داشتن ماسک دستگیر شدند. اتریش ماه گذشته میلادی در مواجهه با روند افزایش روز افزون موارد ابتلای روزانه به کرونا، تبدیل به اولین کشور در اروپای غربی شد که مجددا تدابیر مربوط به قرنطینه را اعمال کرد و گفت که واکسیناسیون را از ماه فوریه(بهمن) اجباری می‌کند.معترضان در وین بنرهایی با مضمون «نه به واکسیناسیون اجباری« و «دست از فرزندانمان بردارید» حمل می‌کردند و همچنین شعار می‌دادند «ما مردم هستیم» و «مقاومت».
همچنین منابع خبری از آغاز دور جدید تظاهرات جلیقه زردها در فرانسه برای اعتراض به واکسیناسیون اجباری و محدودیت‌های کرونایی خبر دادند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این معترضان برای ابراز ناخشنودی از واکسیناسیون اجباری، ملزم بودن به داشتن کارت و پاسپورت واکسن و برخی مسائل اجتماعی دیگر در این تظاهرات شرکت کردند.بر اساس نظرسنجی‌ها جنبش جلیقه زرد‌ها در حالی به حیات خود ادامه می‌دهد، که ۵۵ درصد فرانسوی‌ها از این جنبش حمایت و یا ابراز همدردی می‌کنند.