فعالیت ۱۵ مرکز واکسیناسیون شبانهروزی در تهران
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از فعالیت ۱۵ مرکز واکسیناسیون شبانهروزی و رکورد تزریق ۲۴۵ هزار دُز تزریق روزانه واکسن در تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زالی، با اشاره به انجام واکسیناسیون بر اساس گروههای سنی در تهران گفت: شهروندان تهرانی باید پس از ثبتنام در سامانه نوبتدهی واکسیناسیون و دریافت پیامک برای تزریق واکسن به مراکز مراجعه کنند.
زالی افزود: مراجعه افراد با توجه به پیامکهای اعلام شده باعث نظم و ترتیب در برنامه واکسیناسیون میشود، اما مراجعه افراد بدون دریافت نوبت به مراکز باعث ایجاد ازدحام و اختلال در اجرای کار میشود.
وی اظهار داشت: علاوهبر گروههای سنی واکسیناسیون ۱۰ گروه از مشاغل پرخطر مثل رانندگان ناوگان حملونقل عمومی و رانندگان تاکسی، کارکنان اداری، دانشجویان، کارکنان بانکی، اساتید دانشگاهها، معلمان، پسماند شهرداری، کارکنان بهشت زهرا و...، واکسن دریافت میکنند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران یادآور شد: بر اساس شیوهنامه جهانی و با توجه به بروز مرگ و میر بالا در سالمندان بالای ۶۵ سال واکسیناسیون از این سنین شروع شده است و به تدریج واکسیناسیون گروههای سنی جوانتر نیز انجام میشود.
زالی از فعالیت ۱۵ مرکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون در تهران خبر داد و گفت: هفته آینده تعداد قابل توجهی از مراکز به صورت شبانهروزی به مدار واکسیناسیون خواهند پیوست و هم اکنون ۹۰ درصد مراکز دو شیفته هستند که هر روز به صورت سرزده از آنها بازدید میکنیم.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن در تهران از ۲۴۵ هزار دُز در روز گذشت که یک رکورد است، هدفگذاری را رسیدن به تزریق ۳۲۰ هزار واکسن روزانه در تهران عنوان کرد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: هم اکنون در تهران بیش از ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دُز واکسن تزریق شده که از این آمار دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هر دو دُز را دریافت کردند. خوشبختانه اکثر مشاغل پرخطر هر دو دُز واکسن را دریافت کردند.
زالی با اشاره به تأثیر واکسن در کاهش مرگ و میرها گفت: طبق مطالعات انجام شده در تهران در خیز پنجم بالاترین میزان موارد شدید بیماری، بستری در بخش ویژه و مرگ و میر مربوط به افراد بالای ۷۰ سال بود. این در حالی است که هنوز تعدادی از این گروه سنی به دلایل مختلف برای تزریق واکسن مراجعه نکردهاند.
وی ضمن ابراز تأسف از اینکه ۱۲ درصد سالمندان بالای ۷۰ سال تهرانی هنوز برای دریافت واکسن مراجعه نکردهاند، افزود: بر اساس تحقیق مذکور در خیز پنجم بیماری، سالمندانی که واکسن نزدند ۱۱ برابر بیشتر از سالمندانی که واکسینه شدهاند در معرض مرگ و میر بودهاند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه هدف واکسیناسیون کاهش شدت بیماری و میزان مرگ و میر است، گفت: واکسن زدن به این معنا نیست که دیگر مبتلا به کرونا نمیشویم بلکه افراد واکسینه شده در صورت ابتلا علائم خفیفتری را تجربه کرده و واکسن باعث کاهش مرگ ناشی از کرونا میشود.
کاهش آمار مرگ و میر روزانه کرونا در پایتخت
به زیر 100 نفر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت: روند فوتیهای کرونا در استان تهران رو به کاهش است و تعداد فوتی در ۲۴ ساعته گذشته به کمتر از ۱۰۰ نفر رسیده است که نوید خوبی برای آینده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، نادر توکلی دیروز در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا اظهارداشت: روند فوتیهای کرونا در استان تهران رو به کاهش است و تعداد فوتی در
۲۴ ساعته گذشته به کمتر از ۱۰۰ نفر رسیده است که نوید خوبی برای آینده است.
توکلی افزود: در مجموع 6 هزار و 900 نفر در تهران بستری هستند و تعداد مراجعان سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ هزار نفر بوده است که در این دو شاخص نیز روندی نزولی حاکم است.