kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۸۰۴۲
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴
از سوی مراکز امنیتی آمریکا

عامل و هدف حمله بزرگ سایبری به آمریکا اعلام شد

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا طی بیانیه‌ مشترکی، ادعا کردند که منشأ حملات سایبری اخیر به وزارتخانه‌ها و نهادهای این کشور، احتمالا روسیه بوده است.




شرکت امنیت سایبری «فایر آی»، یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه امنیت سایبری آمریکا، سه‌شنبه 18 آذر، اعلام کرد از سوی هکر‌های احتمالاً وابسته به یک کشور خارجی مورد حمله سایبری گسترده قرار گرفته است. بنا به اعلام «فایر آی»، زرادخانه‌ای از ابزار‌های هک ویژه آزمایش قدرت دفاع مشتریان این شرکت، به سرقت رفته است. این حمله بسیار گسترده اعلام شد و واکنش سیاستمداران جهان را نیز در پی داشت. سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا روز سه‌شنبه طی بیانیه مشترکی درباره این حمله هکری به نرم‌افزار مانیتورینگ زیرساخت‌های «سولارویند»، اعلام کردند که منشأ آن در روسیه بوده است. در این بیانیه مشترک، که توسط دفتر تحقیقات فدرال، سازمان امنیت زیرساخت‌ها و امنیت سایبری، دفتر مدیر اطلاعات ملی و سازمان امنیت ملی صادر شده، ‌آمده است که حدود 10 سازمان دولتی آمریکایی در حمله هکری به نرم‌افزار سولارویند در معرض خطر قرار گرفته‌اند. به گزارش فارس، بر اساس بیانیه مذکور، عامل تهدید مداوم با منشأ روسیه، مسئول اغلب یا کل خطرات سایبری است که اخیرا علیه شبکه‌های دولتی و غیردولتی به وجود آمده است.گفتنی است، گرچه تقابل با چین، بخشی از استراتژی ملی آمریکاست، اما به نظر می‌رسد که که حساسیت‌های جو بایدن نسبت به چین، از دولت ترامپ که تقابلی ایدئولوژیک با چین دارد، بسیار کمتر باشد.‌اندیشکده «کارنگی» آمریکا طی گزارشی، نوشته بود که بایدن روسیه را بزرگترین تهدید برای آمریکا می‌داند که سیاست تضعیف کشورها، و نهادهای غربی مانند ناتو و اتحادیه اروپا و واژگونی نظم لیبرال غربی را دنبال می‎کند. این‌اندیشکده همچنین پیش‌بینی کرده بود که چهار سال آینده روابط آمریکا و روسیه، سال‌های پرتلاطمی خواهد بود. اگر این تحلیل کارنگی را بپذیریم که بی‌راه هم نیست، این نتیجه را می‌توانیم بگیریم که از این گونه اخبار در آینده بیشتر خواهیم شنید.
فیسبوک علیه مسلمانان!
خبر دیگر از محیط سایبری این‌که، اتحادیه جهانی علمای مسلمان هفته جاری فتوای تحریم فراگیر رژیم صهیونیستی را صادر و اعلام کرد، تا پایان اشغالگری این رژیم، خرید و فروش تولیدات صهیونیستی جایز نیست. اتحادیه جهانی علمای مسلمان اعلام کرد،فیسبوک در واکنش به صدور این فتوا، صفحه این نهاد را بسته و علاوه‌بر آن، تلاش‌هایی نیز برای هک صفحه‌های اینترنتی اتحادیه علمای مسلمان صورت گرفته است.