کشف انبار قاچاق لوازم خانگی به ارزش 4 هزار میلیارد ریال در شورآباد
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به لزوم نصب شناسه کالا بر روی تولیدات لوازم خانگی، از شناسایی یک انبار قاچاق لوازم خانگی به ارزش چهار هزار میلیارد ریال در منطقه شورآباد خبرداد.
به گزارش خبرگزاری فارس، حمیدرضا دهقانی نیا در یک گفتوگوی تلویزیونی در مورد وضعیت مبارزه با قاچاق لوازم خانگی گفت: در حوزه تولید لوازم خانگی نرخ تولید افزایش یافته است و با هماهنگیهای انجام شده با وزارت صنعت، معدن و تجارت اقداماتی درخصوص تولید در حال انجام است تا کمبودی در این زمینه وجود نداشته باشد و نیاز مردم به لوازم خانگی تامین شود.
دهقانی نیا با بیان اینکه برای مبارزه با قاچاق لوازم خانگی باید عرضه، دپو و انبار کالای قاچاق با خطر پذیری مواجه شود، افزود: این زیرساخت را تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای ما فراهم کرده است.
وی با اشاره به لزوم داشتن کد شناسه و رهگیری لوازم خانگی از مبدا تولید بیان داشت: با توجه به ممنوعیت واردات لوازم خانگی، بازرسین ما در صورت بازدید از یک انبار لوازم خانگی اگر کالاهای موجود در انبار فاقد کد شناسه و رهگیری باشند میتوانند بر اساس ظن قاچاق، پرونده تشکیل بدهند.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهارداشت: ضرورت داشتن شناسه کالا برای لوازم خانگی، ما را در مبارزه با قاچاق کالای لوازم خانگی کمک کرده است و بر این اساس میتوان هم در مبادی ورودی هم در محل دپو و هم در سطح عرضه کالای قاچاق را با خطرپذیری مواجه
کنیم.
دهقانینیا با اشاره اقدامات ستاد قرارگاه مبارزه با قاچاق لوازم خانگی ادامه داد: با همکاری وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و تعزیرات شهرستان ری یک انبار نگهداری کالای قاچاق لوازم خانگی در منطقه شورآباد شناسایی شد که براساس برآورد اولیه انجام شده در این انبار نزدیک به چهار هزار میلیارد ریال کالای قاچاق شناسایی شده است.
کشف ۱۷۰ میلیارد تومان کالای قاچاق
توسط پلیس امنیت اقتصادی
رئیسپلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف بیش از ۱۷۰۰ میلیارد ریال انواع اقلام مکشوفه قاچاق در هشتمین مرحله طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز در نیمه دوم آذرماه در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی اظهارداشت: در اجرای برنامه عملیاتی پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هشتمین مرحله طرح منطقهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت مقابله با قاچاق کالاهای ممنوعه، به عنوان یکی از راهبردهای عملیاتی به منظور شناسایی و انهدام شبکههای قاچاق سازمان یافته و ناامن کردن مبادی ورودی و خروجی، محلهای دپو، توزیع کالای قاچاق و تشدید برخورد با پدیده شوم قاچاق در استانهای هدف با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت ردههای انتظامی و مرزبانی در سراسر کشور به اجرا گذاشته
شد.
مقیمی افزود: در این مرحله از طرح انواع کالاهای قاچاق شامل فرآوردههای نفتی، لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، دارو، خودرو و موتورسیکلت، چای، برنج، کیف و کفش، لوازم یدکی خودرو، مواد خوراکی و مقادیر قابل توجهی کالای ممنوعه به ارزش بیش از۱۷۰۰ میلیارد ریال در سراسر کشورکشف شد.
وی یاد آور شد: کالاهای مکشوفه به سازمان اموال تملیکی تحویل داده شد و هزار و ۲۰۸ متهم دستگیر و به همراه پرونده متشکله به مراجع قضایی برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند.
رئیسپلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه این پلیس با تمام توان و جدیت همواره آماده است با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله کند، مبارزه با پدیده قاچاق را از اولویتهای کاری و مأموریتی این پلیس دانست و از هموطنان درخواست کرد در صورت اطلاع از هر گونه فعالیتهای غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت از طریق
تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.