اصفهان برای آب اتاق فکر تشکیل داد
با حضور جمعی از نمایندگان اتاق بازرگانی و کارشناسان و اساتید دانشگاه حوزه آب، اتاق فکر آب اصفهان تشکیل شد.
اصفهان- خبرنگار کیهان:
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان گفت: با تغییر نام کمیته آب به اتاق فکر راهکارهای اجرایی برای کمک به استانداری اصفهان و سازمان های دولتی جهت احیای رودخانه زایندهرود اتخاذ میشود.
وی با انتقاد از کمتوجهی مسئولان کشوری به موضوع آب اصفهان افزود: خشک شدن زایندهرود علاوه بر تهدید کشاورزی و صنعت بر بخش آشامیدن و محیطزیست حاشیه این رودخانه صدمات جبرانناپذیری وارد ساخته است.
«سیداحمد علی عاملی» عضو شورای شهر اصفهان نیز در این جلسه از تهیه نامهای به امضای اعضای ادوار شورای شهر اصفهان در بیان مسایل و مشکلات رودخانه زایندهرود خطاب به رئیسجمهور خبر داد و گفت: در شورای شهر کمیته ویژه و مرکز تحقیقاتی برای پیگیری احیای زایندهرود تشکیل شده است.
وی استفاده از پساب فاضلاب شهری در تولید محصولات کشاورزی در شرق اصفهان را خطرناک خواند و گفت: از این پساب فقط باکتریزدایی میشود و فلزات سنگین در آن همچنان وجود دارد. لذا محصولات کشتشده با این پسابها عامل بسیاری از بیماریها در آینده خواهد بود.
«مهدی بصیری» مسئول کمیته آب اتاق اصفهان چاههای حریمی زایندهرود را یکی از عوامل مؤثر در خشک شدن زایندهرود در پایین دست دانست و اظهار داشت: برداشت بیحساب و کتاب آب در بالادست مهمترین عامل خشکشدن زایندهرود در پاییندست شده است و مدیریت یکپارچه میتواند به این بینظمی پایان دهد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان گفت: با تغییر نام کمیته آب به اتاق فکر راهکارهای اجرایی برای کمک به استانداری اصفهان و سازمان های دولتی جهت احیای رودخانه زایندهرود اتخاذ میشود.
وی با انتقاد از کمتوجهی مسئولان کشوری به موضوع آب اصفهان افزود: خشک شدن زایندهرود علاوه بر تهدید کشاورزی و صنعت بر بخش آشامیدن و محیطزیست حاشیه این رودخانه صدمات جبرانناپذیری وارد ساخته است.
«سیداحمد علی عاملی» عضو شورای شهر اصفهان نیز در این جلسه از تهیه نامهای به امضای اعضای ادوار شورای شهر اصفهان در بیان مسایل و مشکلات رودخانه زایندهرود خطاب به رئیسجمهور خبر داد و گفت: در شورای شهر کمیته ویژه و مرکز تحقیقاتی برای پیگیری احیای زایندهرود تشکیل شده است.
وی استفاده از پساب فاضلاب شهری در تولید محصولات کشاورزی در شرق اصفهان را خطرناک خواند و گفت: از این پساب فقط باکتریزدایی میشود و فلزات سنگین در آن همچنان وجود دارد. لذا محصولات کشتشده با این پسابها عامل بسیاری از بیماریها در آینده خواهد بود.
«مهدی بصیری» مسئول کمیته آب اتاق اصفهان چاههای حریمی زایندهرود را یکی از عوامل مؤثر در خشک شدن زایندهرود در پایین دست دانست و اظهار داشت: برداشت بیحساب و کتاب آب در بالادست مهمترین عامل خشکشدن زایندهرود در پاییندست شده است و مدیریت یکپارچه میتواند به این بینظمی پایان دهد.