مدیر مسئول کیهان در گفتوگو با رسا:
عمق و دامنه فتنه 88 از جنگ احزاب بسیار فراتر بود
مدیرمسئول روزنامه کیهان فتنه ۸۸ را جنگ احزاب علیه نظام اسلامی دانست و گفت: مردم با رقم زدن حماسه ۹ دی، چشم فتنه را کور کردند.
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفتوگو با رسا، با اشاره به عوامل و زمینههای ایجاد فتنه 88 اظهار داشت: فتنه 88 شبیه جنگ احزاب بود چراکه در جنگ احزاب همه دشمنان پیامبر(ص) و اسلام از همه طیفها تصمیم گرفتند اختلافاتی که داشتند را کنار گذاشته و بر یک نقطه اتفاق نظر داشته باشند و همه متحد شدند تا اسلام نوپا را از صحنه خارج کنند.
وی افزود: در جریان فتنه نیز همه جریانات به صحنه آمده بودند؛ یعنی گروهها و جریانات داخلی و دشمنان بیرونی همه باهم آمدند و تحت مدیریت مسلط آمریکا، انگلیس و اسرائیل که این فتنه را طراحی کردند، به ایفای نقش پرداختند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: عمق و دامنه فتنه 88 از جنگ احزاب بسیار فراتر بود و مردم با رقم زدن حماسه 9 دی همانگونه که امیرمؤمنان(ع) در جریان جنگ نهروان فرمودند من در مقابله با خوارج چشم فتنه را کور کردم، چشم فتنه را کور کردند.
شریعتمداری 9 دی را ایستگاه پایان فتنه دانست و خاطرنشان کرد: بنابر فرموده امام علی(ع) فتنه وقتی میآید شبهه ایجاد میکند و فضا را غبارآلود میکند و وقتی پشت میکند بصیرت میآفریند؛ فتنه 88 هم دقیقا همینگونه بود.
وی گفت: فتنه 88 یک فرمول کاملا بیرونی داشت و براساس فرمول کودتاهای مخملی یا انقلابهای رنگی طراحی شده بود و دقیقا مطابق آن فرمول حرکت میکرد به گونهای که ما تمام مراحل را از قبل پیشبینی میکردیم چون میدیدیم دقیقا مطابق همین فرمول پیش میرود.
مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: کودتاهای مخملی انتخابات محور هستند و در همه جا چه در صربستان و چه اوکراین و چه در کشورهای دیگر انتخابات بهانه بوده است، نمونه این موضوع در کشور ما نیز همین بود که خود فتنهگران با شعار معروف «انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است» منویات و خواسته نهاییشان را بیرون ریختند.
ورود عوامل برجسته سرویسهای اطلاعاتی بیگانه به ایران قبل از انتخابات 88
شریعتمداری تأکید کرد: قبل از فتنه تعداد زیادی از عوامل برجسته سرویسهای اطلاعاتی دشمن تحت عناوین آکادمیک به ایران آمدند که از آن جمله میتوان به جان کین از MI6 اشاره کرد.
وی با اشاره به برنامهریزی دشمنان خارجی در فتنه 88 اظهار داشت: تیمرمن که مسئول میز ایران در CIA است، درست شب قبل از انتخابات یک مصاحبهای با سی ان ان کرد و با صراحت گفت، تصور نکنید فردا یک انتخابات در جریان است، بلکه فردا یک انقلاب سبز در ایران کلید میخورد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: مایکل لدین در گزارشی که بعد از 9 دی بیان میکند، میگوید که اگر از من بپرسید که جنبش سبز از چه موقع شروع شد، نظری که میدهم با آنچه شما فکر میکنید متفاوت است؛ شما آغاز آن را از 2009 یعنی سال 88 میدانید ولی من باید بگویم این موضوع از سالها قبل کلید خورد و ما از سالها پیش با دفتر میرحسین موسوی در ارتباط بودیم.
شریعتمداری ادامه داد: مصاحبه میرحسین موسوی با مجله تایم هم بسیار گویاست که وقتی از او میپرسند که اگر در انتخابات شکست بخورید چه خواهید کرد و این افراد که در خیابان هستند چه میکنند، پاسخ داد که اینها از قبل برنامه خود را میدانند و با انتخابات متوقف نمیشود.
وی تصریح کرد: موارد این چنینی بسیار فراوان است و باید تأکید کرد که فتنه یک موضوع طراحی شده و همهجانبه بود و وقتی شکست خورد در حقیقت یک طرح شکست خورد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در ارتباط با سکوت برخی خواص و نخبگان در فتنه 88 گفت: افرادی که در فتنه ساکت بودند و به ویژه کسانی که مسئولیت داشتند و سکوت کردند از دو حال خارج نیستند یا نمیدانستند چه اتفاقی در حال وقوع است که با توجه به موضوع فتنه و آشکار بودن زاویهای که فتنه 88 با خط اصلی انقلاب داشت و آشکار بودن مقابله و تقابل آن با انقلاب اسلامی این افراد باید خیلی نادان باشند که متوجه ماجرا نشده باشند و به همین علت دیگر صلاحیت ادامه مسئولیت نداشتند.
شریعتمداری افزود: دسته دوم کسانی بودند که میدانستند چه اتفاقی در حال رخ دادن است و در برابر فتنه سکوت کردند که این جرم خیلی بزرگی است؛ البته تعداد این افراد کم است و حماسه 9دی با تکیه بر هوشیاری و بیداری مردم مخصوصا تحت رهنمودهای رهبر انقلاب توانست کار فتنه را تمام کند.
دستاوردهای فتنه 88 برای نظام اسلامی
وی ابراز داشت: به نظر بنده فتنه دستاوردهای زیادی برای نظام اسلامی داشت از جمله اینکه دشمن تمامی نیروهایی را که در طول چند دهه آشکار و پنهان نگه داشته بود، به میدان آورد و همه آنها را سوزاند و از بین برد و این دستاورد بزرگی محسوب میشود.
مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: یکی دیگر از دستاوردها این بود که نسلهای دوم و سوم انقلاب که جریان انقلاب را ندیده بودند نیز دشمنان اصلی خود را شناختند.
شریعتمداری در پایان خاطرنشان کرد: دستاورد دیگر فتنه این بود که همه متوجه شدند «خامنهای خمینی دیگر است» و ایستادگی و مقاومت است که نتیجه میدهد، فتنهگران به هیچ وجه زیر بار قانون نمیرفتند و هرچه آنها را دعوت میکردند که به قانون تمکین کنند و اگر اعتراض و انتقادی دارند از مسیرهای قانونی مطرح کنند اما مطرح نمیکردند و عمدتا به دنبال ابطال انتخابات بودند اما ایستادگی و مقاومت رهبر معظم انقلاب عرصه را بر آنها تنگ کرد.