بهرهبرداری از بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور در بیمارستان رضوی مشهد
در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و در روز ملی جمعیت بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور با عنوان «بشری» در بیمارستان رضوی مشهد به بهرهبرداری رسید.
به گزارش وبدا، با حضور وزیر بهداشت و تولیت آستان قدس رضوی، بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور با عنوان «بشری» در بیمارستان رضوی مشهد به بهرهبرداری رسید. مرکز درمان ناباروری بشری به منظور توسعه خدمت رسانی به زوجین نابارور و در راستای تحقق سیاستهای کلی جمعیتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب با حمایت آستان قدس رضوی در بیمارستان رضوی مشهد با هزینه سه هزار و ۳۶۶ میلیارد ریال در زیربنای دو هزار و ۹۰۰ مترمربع ساخته و تجهیز شده است.
این مرکز، دارای بخشهای مختلفی اعم از اتاق پزشکان، اتاقهای عمل، جنین شناسی، داروخانه و آزمایشگاه تخصصی است و به بیماران و خانوادههای نابارور داخلی و خارجی خدمترسانی خواهد
کرد.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان رضوی در آیین گشایش این طرح درمانی، گفت: از سال ۱۳۹۹ تاکنون بیش از ۱۳ هزار و ۴۶۸ میلیارد و ۵۸۷ میلیون ریال برای اجرای طرحهای عمرانی و درمانی بیمارستان رضوی هزینه شده است.
فریدون نوحی افزود: این طرحها شامل طرح درمان ناباروری، توقفگاه طبقاتی، طرح ام آر آی، براکیتراپی، تجهیزات و اموال خریداری شده از سال ۱۳۹۹ تا پایان سال ۱۴۰۲، تجهیزات پزشکی بخش آنژیوگرافی، تجهیزات پزشکی بخش تصویربرداری، نوسازی و بهسازی تاسیسات بیمارستان و بازسازی اتاق عمل بوده است.
یک میلیون و 200 هزار نفر در سال گذشته
درمان ناباروری دریافت کردند
وزیر بهداشت نیز در آیین بهرهبرداری از مرکز درمان ناباروری بشری در بیمارستان رضوی مشهد، از پوشش بیمهای 63 قلم داروی تخصصی درمان ناباروری، 28 قلم لوازم و تجهیزات پزشکی، 56 مورد آزمایش، 7 قلم تصویربرداری و 20 نوع عمل جراحی مرتبط با درمان ناباروری، خبر داد. به گزارش وبدا، بهرام عیناللهی، ضمن تاکید بر درمان زوجین نابارور، افزود: بر اساس بررسیهای انجام شده، بین 3.5 تا 4 میلیون فرد نابارور در کشور وجود دارد و تلاش شد تا با افزایش سطح پوشش بیمهای و توسعه مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری، روند خدمت رسانی به زوجین نابارور گسترش یابد، به گونهای که در حال حاضر 87 مرکز درمان سطح دو ناباروری و 126 مرکز تخصصی سطح سه درمان ناباروری در سطح کشور فعال است. عین اللهی با بیان اینکه سطح پوشش بیمهای خدمات درمانی ناباروری در مراکز دولتی به 90 درصد و در مراکز خصوصی به 70 درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته یک میلیون و 200 هزار نفر به مراکز درمان ناباروری در سطح کشور مراجعه و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کردند. وی بیان داشت: با وجود دستگاههای پیشرفته و نیروی انسانی متبحر و هزینههای پایین، حوزه گردشگری سلامت یک فرصت برای کشور محسوب میشود و مراکز درمانی مختلف از جمله بیمارستان رضوی مشهد پیشرو در این حوزه محسوب میشود. وزیر بهداشت جلوگیری از سقط جنین را یکی از موضوعات بسیار مهمی که در حال پیگیری است عنوان کرد و گفت: در این راستا گروههای مردمی نفس در تمامی استانها راهاندازی شده است و تاکنون از سقط 4 هزار جنین سالم جلوگیری شده است.