22 عملیات مقاومتی در کرانه باختری طی 24 ساعت گذشته
سرویس خارجی-
رشد عملیات مقاومتی فلسطینیها علیه اشغالگران که تعداد آن ساعت به ساعت شده، حکایت از تنگتر شدن اوضاع برای صهیونیستها دارد و از همین رو آنها به شدت نسبت به آینده ناامن خود بیمناک هستند و از همین رو به خرید اسلحه بیشتر روی آوردهاند.
دو شهر جنین و نابلس در کرانه باختری همواره به عنوان کانون مقاومت فلسطین شناخته میشوند و طی سالهای گذشته مجموع عملیاتهای ضد صهیونیستی در این دو شهر از سایر نقاط کرانه باختری بیشتر بوده است. اما به تازگی آتش حملات انقلابیون فلسطینی علیه اشغالگران صهیونیستی به سایر نقاط و شهرهای کرانه تسری یافته و امروز دیگر نمیتوان گفت که مقاومت علیه اشغال فقط در نابلس یا جنین متمرکز است. از جمله در بامداد پنجشنبه، آتش خشم آزادیخواهان فلسطین دامن شهرکنشینان کرمل واقع در جنوب الخلیل را گرفت و ارتش رژیم صهیونیستی تأیید کرد که در پی حادثه تیراندازی در شهرک صهیونیستنشین کرمل، حداقل یک صهیونیست به شدت زخمی شد، اگرچه منابع دیگری از کشته شدن این شهرکنشین خبر دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی که از وقوع عملیات جنوب الخلیل غافلگیر شده بود، حتی پس از چندبار اظهارات متناقض اذعان کرد که نمیتواند مشخص کند که فرد زخمی از چه زاویهای هدف قرار گرفته و مشخص نیست عامل تیراندازی توانسته از موانع امنیتی شهرک عبور کند و وارد آن شود و یا از راه دور صهیونیست زخمی را هدف قرار داده است. آنچه در جریان این رویداد قطعی به نظر میرسید، وقوع عملیات با سلاح گرم و انجام موفق این عملیات از سوی یک شهروند فلسطینی بوده است. همچنین وقوع این عملیات در شهرک کرمل نشان داد که عملیات فلسطینیها در سراسر کرانه باختری تسری و گسترش یافته است. پراکندگی اینگونه عملیاتها بزرگترین کابوس تلآویو برای به کنترل درآوردن کرانه باختری است و بارها مقامات مختلف تلآویو نسبت به اوضاع بیثبات و بدتر شدن وضعیت نیز هشدار دادهاند.
در عین حال حجم عملیاتهای مقاومت فلسطین علیه اشغالگران به قدری افزایش یافته که منابع فلسطینی روز شنبه اعلام کردند: جوانان فلسطینی در 24 ساعت گذشته 22 عملیات موفق را علیه اشغالگران به ثبت رساندهاند. این حجم گسترده از عملیاتهای فلسطینیها بدان معناست که آنها تقریبا در هر ساعت دست به یک عملیات علیه اشغالگران زده و عرصه را بر صهیونیستها به شدت تنگ کردهاند.
بی جهت نیست که صهیونیستهای ساکن مناطق اشغالی نسبت به اوضاع عادی و روزمره خود به شدت احساس ناامنی و بیاعتمادی میکنند و براساس گزارش مجله صهیونیستی «یسرائیل-۱۲»، از زمان آغاز موج عملیاتهای استشهادی جوانان فلسطینی در مارس گذشته، ۳۵ هزار اسرائیلی درخواست مجوز حمل سلاح دادهاند. این در حالی است که بین سالهای ۲۰۱۶-۲۰۲۰ سالانه فقط ۱۰ هزار نفر درخواست مجوز سلاح داده بودند. گفته شده افزایش سه برابری درخواست مجوز خرید و حمل سلاح از زمان جنگ سیفالقدس در ماه می۲۰۲۱ (21 اردیبهشت 1400) آغاز شده و این رشد سه برابری حکایت از آن دارد که صهیونیستها از وضعیت ناامنتر و بیثباتتری که طی ماههای آینده در انتظار آنهاست به شدت نگرانند. آنها از هماکنون میدانند که فلسطینیها روز به روز بیشتر از گذشته به فکر آزادسازی نهایی و یکسره کردن کار اشغالگران فلسطین هستند و از همین رو اسلحه را تنها پناه خود در شرایط ناتوانی نیروهای ارتش تلآویو میدانند.